stakaman21
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Like
- 935
- Πόντοι
- 86
Ακόμα το iPhone 8 έχεις μαρη? Πότε θα ξεβλαχεψεις κυρία μου?? Βγήκε το 10!!!
Ακόμα το iPhone 8 έχεις μαρη? Πότε θα ξεβλαχεψεις κυρία μου?? Βγήκε το 10!!!
Μηπως ομως αργησει και σου κρυωσουν.Για ενα πιατο φακες ερχοτανε πιστευω
Εγώ θα τις καλούσα για ένα πάρτι και τις δύο !!!
Τυπε επαθες ξεκαθαρα διπλωπια λογω παρατεταμενης μαλακιας σε συνδυασμο με την οθονη του υπολογιστη...δεν ειναι τιποτα, και εγω το χω παθει..απλα ριξε λιγο κρυο νερο στην μαπα σου και κρατα κλειστα τα ματια σου για κανα πενταλεπτο... :S

Η αρχιβυζιτα του Μαρκιζ την γαμουσε ο γεροΜουρατιδης αν δεν ειχε και αυτον δεν θα την ηξερε κανεις...ουτε οι Αγιοι Σαραντα
Λογικα δεν ειναι απο Σαλονικα γι αυτο και η ερωτηση,επιχειρματιας με μαγαζια πολλα στην πολη,και αρρωστος μουνακιας εχει αναδηξει πολλες βίζιτες κατα καιρους οπως Πολινα Τριγωνιδου κτλΠοιος γερο Μουρατίδης;
Εξελησετε σε υπερμετρη μουναρα η ιωαννα, το ριξε στη γυμναστικη κι εκοψε τα μπεργκερ
ξερεις πολλα καριολη...Η αρχιβυζιτα του Μαρκιζ την γαμουσε ο γεροΜουρατιδης αν δεν ειχε και αυτον δεν θα την ηξερε κανεις...ουτε οι Αγιοι Σαραντα
Τυπε επαθες ξεκαθαρα διπλωπια λογω παρατεταμενης μαλακιας σε συνδυασμο με την οθονη του υπολογιστη...δεν ειναι τιποτα, και εγω το χω παθει..απλα ριξε λιγο κρυο νερο στην μαπα σου και κρατα κλειστα τα ματια σου για κανα πενταλεπτο... :S

ξερεις πολλα καριολη...