Nikaiotis3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2018
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
Εχει κανείς τίποτα να στείλει πμ; Όχι για μένα…
Να γουστάρουμε λίγο!Τουναρα καυλαρα και ρώγα κάγκελο
Και η τουνη αυτό έχω καταλάβει θέλει, να μπούνε για κάποιο καιρό έστω λίγο πίσω από το κάγκελο και όντως ό,τι και να είναι η τούνη αυτό θα αποτρέψει πολλούς. Για μένα είναι πολύ καλό που είναι η τούνη και έχει πάρει τόσο διάσταση το θέμα για να αποτραπούν τέτοιοι μπάσταρδοιΚοιτα τυπε δεν ειπαμε να φανε 10 χρονια φυλακή, αλλα αν πήγαιναν μεσα 1-2 χρονια θα έσφιγγαν οι κωλοι πολλων εκει εξω που εχουν βιντεο απο πρωην και σκέφτονται να κανουν την μαλακια τους...
Αν εγω ξερω οτι μπορω να κανω ρομπα την πρωην μου και να φαω 3-4 χρονια με αναστολή, αν ειμαι πολυ καμένος η εχω μεγαλο γινάτι μαζι της μπορει και να το κανω.
Η Τουναρα μας έχει ζαλίσει το ανακόντα
Αν στα αρχίδια σας η τούνη, σκεφτείτε πόσες γυναίκες είναι στη θέση αυτή είτε το θέλουν είτε όχι όπως είπε ο Τσαφούλιας στην κόρη του για να προσέχει, που μπορεί ο άλλος να στήσει μια κρυφή κάμερα ή κανένα κινητό πίσω πουθενά και να είναι αδερφή σας ή η μάνα σας ή πρώην της γκόμενάς σας και θα σας κοπούν οι μαλακίτσες για το θέμα
Σε κάποιες φωτογραφίες μου αρέσει σε κάποιες όχι πολύ...Χειλαρες έχει φτιάξει
Σε κάποιες φωτογραφίες μου αρέσει σε κάποιες όχι πολύ...
Στο δικαστηριο..Που μπορούμε να δούμε το 2ο βίντεο?
αυτοί έχουν γίνει σαν το Κ29 την δεκαετία του 80.....σα να βλέπω τον Μπασβαντίδη είναι. Κάποιος από το αντιμητσοτακικό επιχειρηματικό μπλοκ πρέπει να τα χώνει χοντρά.Ναι τυπε η ΝΔ τους εκοψε
Το 2025, η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο προβολών της για εκείνη τη σεζόν (2024-2025) τον μήνα Απρίλιο.
Η απόφαση για το πρόωρο "φινάλε" τον Απρίλιο είναι πάγια τακτική της εκπομπής τα τελευταία χρόνια, καθώς η ομάδα επιλέγει να ολοκληρώνει τις ζωντανές εκπομπές πριν από το Πάσχα.
Στα απορρυπαντικά δίπλα σε αυτό της ΚλαυδίαςΠου μπορούμε να δούμε το 2ο βίντεο?
άλλη περίπτωση αυτή........αληθευουν όσα ακούγονται?Στα απορρυπαντικά δίπλα σε αυτό της Κλαυδίας
Τουνη είδα Αρα είναι αλήθεια.άλλη περίπτωση αυτή........αληθευουν όσα ακούγονται?
Mα δεν κυκλοφόρησε κάτι δικό της,αλλά έχει υλικό συνθέτης που του το είχε στείλει η ίδια....αυτος απλά το κράτησε και αυτή τώρα απαιτεί νομικά να διαγράψει το υλικό!!!!! Μιλάμε για απύθμενο στόκο.Τουνη είδα Αρα είναι αλήθεια.
Κλαυδία δεν έχω ιδέα.
Η γιουροβιζιονισμένη η Κλαυδία είναι η τραγουδίστρια...![]()
Γνωστή τραγουδίστρια έχει δικαστική διαμάχη με πρώην σύντροφό της: Η γνωριμία στα 16 της, τα βίντεο με προσωπικές στιγμές και η καταγγελία για ομηρία και ξύλο
Γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 16 ετών και λίγα χρόνια αργότερα έγιναν ζευγάρι - Ο μουσικός παραγωγός είχε κρατήσει στο κινητό του βίντεο και φωτογραφίες που εκείνη του έστελνε - Καταγγέλλει ότι η τραγουδίστρια και ο νυν σύντροφός της τον απειλούν για να σβήσει το υλικόwww.protothema.gr
Δεν ξερω αν λεει αληθεια ο τυπος, αλλα ετσι και ισχυουν θελουν μπουκετα στην μουρη και αυτη και ο γκομενος της.