Teddyboys78
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 801
- Πόντοι
- 81
Εγώ ναιΤον επαιξες και σημερα με την Αλβανη Αυνανοδουρα;
Εγώ ναιΤον επαιξες και σημερα με την Αλβανη Αυνανοδουρα;
Πόσο έχει πειράξει το πρόσωπο της...
Έσκιζα το καλσόν και χωνόμουν
Επειδή πλέον θέλουν να έχει όνομα και επίθετο το παιδί...κάνουν έναν λευκό γάμο κάνουν το παιδί και πουλο αντί για μια τράπεζα σπέρματος απλά και λιτά!!!!!![]()
Ιωάννα Τούνη στο Instagram: «Ναι, χώρισα»
Η instagrammer επιβεβαίωσε δημόσια τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ζητάει από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν το παιδί τουςwww.protothema.gr
θα κοβει βολτες εδω μεσα τωρα για το μεροκαματογτ τοση φαση με την τουνη?
ουτε καν ωραια δν ειναι
σε κατι αμαξια την ξεμουνιαζαν και εκανε σαν φωκια οσο την ξεφτυλιζαν κοροιδευαν
πως απεκτησε τετοια δημοσιοτητα
παντα το εχια απορια
Νομίζω ότι δεν ήταν παντρεμένοιΕπειδή πλέον θέλουν να έχει όνομα και επίθετο το παιδί...κάνουν έναν λευκό γάμο κάνουν το παιδί και πουλο αντί για μια τράπεζα σπέρματος απλά και λιτά!!!!!
Διδάσκει ήθος...Δύο χρονάκια έγινε η δουλειά και τα λέμε
Σαν το άλλο πρεζακι σούπερ κικη π έλεγε έβγαζε 60000€ τον μήνα την στιγμή που ο μέσος έλληνας εργαζόμενος δυσκολεύεται να πληρώσει ενοίκιο κ ρεύμα,πουλώντας μούρη πως τα γαμουσε όλα....Για άλλη μια φόρα ξεσκεπάζεται ο ψεύτικος κόσμος των social media. Στην κορυφή της πυραμίδας γυναίκες όπως η Τουνη μοστράρουν μια πετυχημένη και ευτυχισμένη ζωή ενώ στην πραγματικότητα όλο αυτό που παρουσιάζουν είναι μια ψεύτικη βιτρίνα.
Οχι ήταν μαλακω να συνεχίσει με τον τατουαζακια!Δεν πρόλαβε καλά-καλά να χωρίσει και ήδη βρήκε χορηγό. Με κάποιο ευρωβουλευτή ακούγεται πως τραβιέται.