Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.759
Πόντοι
6.256
πάντως είναι μοναδική περίπτωση σαύρας και συγχρόνως στόκου που βγάζει εκατομμύρια, το απόλυτο success story, άλλες εποχές καθαρίστρια το μάξιμουμ.
Μπα υπάρχουν δεκάδες τέτοιες ψωλες στο Instagram που βγάζουν και περισσότερα λεφτά...η κατάντια της εποχής μας.

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.512
Πόντοι
3.786
Παιδια και γω ενας μέτριος ειμαι και βγαζω εκατομμύρια στην χωρα των ευκαιρειων,Ελλαδα.

Στήνω καναλι στο YouTube ,Τικ Τοκ,ανοιγω ινστα,να σας πω πως τα κατάφερα.Προσεχως δισεκατομμυριούχος Ελληνας απ τα Φιλιατρά :confused:

Τι;Δεν με πιστεύεται;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.759
Πόντοι
6.256
βγαζει απο πολλες πλευρες,γιαυτο την θεωρω και ειναι πανεξυπνη,γιατι εκανε πολλα πραγματα σε σωστο ταιμινγκ.Και απο ρουχα παιρνει καποια λεφτα και απο χορηγους,και απο τα σοσιαλ,και απο ριαλιτι που εχει παει εχει παρει λεφτα καιι απο φωτογραφησεις και απο πολλα πραγματα,θες να βαλεις και αυτο που σε βολευει?Βαλτο.Οταν εισαι στην καρδια του σταρ συστεμ,με τοσους πειρασμους,συναναστρεφεσαι με πααρα πολυ κόσμο,υπαρχει φλερτ,γνωριμίες,συμφωνιες,ανταλλαγματα,χιλια 2 ,οποτε εμεσσα ή αμεσσα μπορει να υπαρχει και αυτο που λες.Και εσυ το ιδιο θα εκανες αν ησουν γυναικα και στην θεση τους και ασε τις μ@λακιες μεταξυ μας.
Δεν ειναι ολες οι γυναικες πουτανες ουτε ολοι οι ανδρες μαλακες σαν και σενα να τις αποθεωνουν τυπε....δεν ειναι το χρημα το παν σε αυτη τη γαμημενη ζωη!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.087
Πόντοι
6.256
Δεν ειναι ολες οι γυναικες πουτανες ουτε ολοι οι ανδρες μαλακες σαν και σενα να τις αποθεωνουν τυπε....δεν ειναι το χρημα το παν σε αυτη τη γαμημενη ζωη!
σωστα ειναι τα λεφτα και το μουνι

αλλα οι γυναικες εχουν ηδη μουνι οποτε μενει μονο να βγαλουν με καποιον τροπο λεφτα

και τι ποιο ευκολο βγαζουν λεφτα με το μουνι τους

τα εξηγω ωραια? :zfuck:

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
4.366
Πόντοι
456
εσεις που εκθειαζετε αυτο το πραγμα μπορειτε να μου πειτε ποια θα ηταν η σωστη απαντηση στην ερωτηση Μαμα τι σου κανουν αυτοι οι ανθρωποι και φωναζεις? που ηταν ο μπαμπας να σε βοηθησει?
αν για τα λεφτα καποιος ανθρωπος ,ανδρας η γυναικα χανει την αξιοπρεπεια του ειναι τουλαχιστον για λυπηση.....
θα ηταν πολυ πιο τιμιο να γινοταν πορνοσταρ.....αυτη ομως η κλαψομουνια για προσωπικες στιγμες την ωρα που την παρτουζωναν τουλαχιστον 2 και ηξερε οτι την τραβουσαν και βιντεο ειναι πολυ......
πιο πολυ ομως απορω με τον αντρα της.....ποσο σιγουρος ειναι οτι ολο αυτο εχει σταματησει?
αληθεια τι δουλεια κανει αυτος? τι θα απαντουσε αν τον ρωτουσαν ποσα θελει η γυναικα σου για να την παρτουζοσουμε?
η ηθικη καταπτωση και η ελλειψη αξιων ειναι που εχουν δωσει ωθηση στο ινσταγκραμ,ονλιφανς κτλ.....και η καταντια δεν εχει σταματημο.....η αλλη χωνει στο πατο της οτι της ζητησεις για δεκα-εικοσι ευρω αλλα δεν ειναι πουτανα αλλα content creator......

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
119
Like
18.372
Πόντοι
25.186
εσεις που εκθειαζετε αυτο το πραγμα μπορειτε να μου πειτε ποια θα ηταν η σωστη απαντηση στην ερωτηση Μαμα τι σου κανουν αυτοι οι ανθρωποι και φωναζεις? που ηταν ο μπαμπας να σε βοηθησει?
αν για τα λεφτα καποιος ανθρωπος ,ανδρας η γυναικα χανει την αξιοπρεπεια του ειναι τουλαχιστον για λυπηση.....
θα ηταν πολυ πιο τιμιο να γινοταν πορνοσταρ.....αυτη ομως η κλαψομουνια για προσωπικες στιγμες την ωρα που την παρτουζωναν τουλαχιστον 2 και ηξερε οτι την τραβουσαν και βιντεο ειναι πολυ......
πιο πολυ ομως απορω με τον αντρα της.....ποσο σιγουρος ειναι οτι ολο αυτο εχει σταματησει?
αληθεια τι δουλεια κανει αυτος? τι θα απαντουσε αν τον ρωτουσαν ποσα θελει η γυναικα σου για να την παρτουζοσουμε?
η ηθικη καταπτωση και η ελλειψη αξιων ειναι που εχουν δωσει ωθηση στο ινσταγκραμ,ονλιφανς κτλ.....και η καταντια δεν εχει σταματημο.....η αλλη χωνει στο πατο της οτι της ζητησεις για δεκα-εικοσι ευρω αλλα δεν ειναι πουτανα αλλα content creator......
Ενταξει λογικά το βιντεο δεν ηταν δικο της,το εκανε εσκεμμενα.
Αφου δεν φαινεται προσωπο και δεν μπορουμε να ξερουμε αν ειναι αυτη,γιατι δεν το διεψευσε?Να ελεγε απλά δεν ειμαι εγω?

Εσας αν σας δειχνει ενα βιντεο που δεν φαινεται τιποτα και δεν σε αναγνωριζει κανενας,γιατι να βγεις και να πεις "Ναι εγω ειμαι"?Εκτός αν εισαι περήφανος για αυτο.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
44.023
Πόντοι
9.931
Ενταξει λογικά το βιντεο δεν ηταν δικο της,το εκανε εσκεμμενα.
Αφου δεν φαινεται προσωπο και δεν μπορουμε να ξερουμε αν ειναι αυτη,γιατι δεν το διεψευσε?Να ελεγε απλά δεν ειμαι εγω?

Εσας αν σας δειχνει ενα βιντεο που δεν φαινεται τιποτα και δεν σε αναγνωριζει κανενας,γιατι να βγεις και να πεις "Ναι εγω ειμαι"?Εκτός αν εισαι περήφανος για αυτο.
Το οτι την τραβαγανε βιντεο δεν το ηξερε, λογικα ηταν λιωμα και το μισο σωμα της ηταν μεσα στο τζιπ δεν ειχε οπτικη επαφη με το τι γινεται εξω απο αυτο.
Δεν μπορούσε να αφήσει την φημολογία να οργιάζει και την κατάσταση να διαιωνίζεται αν ειναι η Τουνη η οχι στο βιντεο, βγηκε ειπε ειμαι εγω και σχεδον ολες οι γυναικες της συμπαραστάθηκαν.
Αν το αρνιόταν θα ηταν χειρότερο γιατι απο τον σωματοτυπο, το μαλλι και την φωνη καταλαβαίνει καποιος οτι ειναι αυτη, επισης ειχαν κυκλοφορήσει και φωτο που ειναι γυμνη στο πισω καθισμα του τζιπ και κοιμάται μετα το γαμιση που εφαγε, σε αυτες φαίνεται και το χαρακτηριστικο τατουάζ που εχει κανει.

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
751
Πόντοι
86
πάντως είναι μοναδική περίπτωση σαύρας και συγχρόνως στόκου που βγάζει εκατομμύρια, το απόλυτο success story, άλλες εποχές καθαρίστρια το μάξιμουμ.
Με τέτοιο πατο δύσκολα βρίσκεις καθαρίστρια

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.846
Πόντοι
456
starpress.JPG

Επάνω αριστερά έχει και μία είδηση για την τουνάρα:angel:
Άντε τώρα να είσαι η τουνάρα και να βλέπεις πως εισαι στο ίδιο πρωτοσέλιδο με τον μερακλή που παστούρωσε το άλογο:2funny:

Geokapp

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
8
Πόντοι
0

Trelosikomaras

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
5.720
Πόντοι
1.046
starpress.JPG

Επάνω αριστερά έχει και μία είδηση για την τουνάρα:angel:
Άντε τώρα να είσαι η τουνάρα και να βλέπεις πως εισαι στο ίδιο πρωτοσέλιδο με τον μερακλή που παστούρωσε το άλογο:2funny:
Γτ ρε άλογο το ένα αλογα η άλλη έχει συνάφεια το πρωτοσέλιδο

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.272
Πόντοι
3.497
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
44.023
Πόντοι
9.931
Στην φάτσα μπορεί να μην είναι καμιά μουνάρα αλλά η τύπισσα έχει πολύ δυνατό σώμα και είναι και μετά από γέννα. Κοιτάξτε τα χθεσινοβραδινα story της που μοστραρει της φυσικές βυζάρες της εννοείται χωρίς σουτιέν.

Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.891
Πόντοι
8.346
Στην φάτσα μπορεί να μην είναι καμιά μουνάρα αλλά η τύπισσα έχει πολύ δυνατό σώμα και είναι και μετά από γέννα. Κοιτάξτε τα χθεσινοβραδινα story της που μοστραρει της φυσικές βυζάρες της εννοείται χωρίς σουτιέν.
Εε ανεβασε τα να τα δούμε

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
44.023
Πόντοι
9.931