You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιωάννα Τούνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 24.037
- Πόντοι
- 6.256
Mην μπλεκεις τα παιδια ρε τυπε.Το πιο θλιβερο ειναι αυτο,να τα προβαλλουν για να εξυπηρετουν τους σκοπους τους και να εχουν μια δικαιολογιαΔεν μπορεί αυτή η πατριαρχική , πουριτανική κοινωνία, να αποδεχτεί ότι ένα τίμιο κορίτσι μπορει με τη σκληρή δουλειά του να βγαλει τόσα χρηματα.
Καταφεραν μέχρι και τον γαμο της να διαλύσουν . Ακομη και το παιδι της το παιρνει καθε 10 μερες ο πρωην συζυγος.
By the way εκεινο το βιντεακι με τις νεανικές της πίπες και τα εντονα αγκομαχητά, κυκλιφορει ακομα στο διαδίκτυο;
Behlivanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 602
- Πόντοι
- 81
Μα είναι απάνθρωπο, να κατηγορούνε μια μάνα, ότι τα τόσα πολλά λεφτα της τα βγαζει απο βίζιτες και όχι απο την εξαντλητικη εργασια τηςMην μπλεκεις τα παιδια ρε τυπε.Το πιο θλιβερο ειναι αυτο,να τα προβαλλουν για να εξυπηρετουν τους σκοπους τους και να εχουν μια δικαιολογια![]()
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 14.556
- Πόντοι
- 3.506
Αν έχεις δει το βίντεο και σχετικές φωτός καταλαβαίνεις, δεν χρειάζονται εξηγήσεις.Τι εννοεις φιλε;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.194
- Πόντοι
- 6.256
Εμβλολφοφισιασμενοι ειμαστε τυπε!!!Εσεις που γραφετε γι τσοντες και τετοια για τη τουνη ειστε εμβλολιασμενοι???
Ξερετε ποσα εχει μαζεψει??οσα δε μαζευει οχι το αθροισμα σας το γινομενο σας.αντε μπραβο
Σιγα ρε Πιπη που σε επιασε κοψιμο για τον Αλβανο τραβελο!!!Μην συγχιζεσαι θα σου κοψει η μαλακια!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.359
- Πόντοι
- 9.931

Νέα οργισμένη απάντηση από την Τούνη: Τόσα λεφτά βγάζω, δεν έχω ανάγκη τα «porta potty» στο Ντουμπάι
Μετά τις φωτογραφίες από πρόσφατο ταξίδι της, πολλοί έσπευσαν να τη συνδέσουν με τα διαβόητα πάρτι «porta potty»
guy123guy123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 4.410
- Πόντοι
- 456
![]()
Νέα οργισμένη απάντηση από την Τούνη: Τόσα λεφτά βγάζω, δεν έχω ανάγκη τα «porta potty» στο Ντουμπάι
Μετά τις φωτογραφίες από πρόσφατο ταξίδι της, πολλοί έσπευσαν να τη συνδέσουν με τα διαβόητα πάρτι «porta potty»www.protothema.gr
100% δίκιο έχει με όλους τους καθυστερημένουςΚάπου ήμαρτον με την ιστορία για το Ντουμπάι. Κούρασαν τα σχόλια και είναι αστείο να βγάζεις τόσο χολή σε ανθρώπους τους οποίους απλά δεν μπορείς να τους φτάσεις. Τι σχέση έχω εγώ με οτιδήποτε συμβαίνει σε κυκλώματα; Πρέπει να κλείσει αυτό το θέμα γιατί με έχει κουράσει πάρα πολύ και είναι κωμικοτραγικό να βλέπω τα τόσα κακά σχόλια που δείχνουν ένα ποιον μηδενικό. Τι σχέση έχω εγώ με αυτά τα πάρτι επειδή απλά είμαι ένας άνθρωπος που ταξιδεύω; Τόσα λεφτά βγάζω τι ανάγκη θα είχα εγώ που έχω την εταιρεία μου, τις επιχείρησης μου, το παιδάκι μου, να μπλέξω με τέτοιες μπούρδες; Δηλαδή κάπου έλεος. Βγάλε τη χολή σου αλλά λίγο κάπου να υπάρχει και μια βάση»
Θα μας στεγνώσετε ρε καυλάρες

pipinilover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.036
- Πόντοι
- 990
Να ήμασταν εκεί ε...100% δίκιο έχει με όλους τους καθυστερημένους
Θα μας στεγνώσετε ρε καυλάρες![]()
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.663
- Πόντοι
- 2.636
η τουνη πηρε σπιτι απο αυτο το βιντεο...Ρε παιδια, τι χολή ειναι αυτη;
Η Τουνη με την ομορφια της , την εργατικοτητα της και την εξυπναδα της εχει κανει τα τοσα πολλα λεφτα.
Απορώ πως καποιοι διεστραμμενοι εγκεφαλοι σκεφτηκαν για βιζιτες και παρτυ porta-potty στο Ντουμπαι.
Απλα εχω μια απορια, εκεινος ο αλητης που εβγαλε τα παλια βιντεακια με την Τουνη να του παιρνεις πιπες και να την γαμαει σκληρα, τιμωρήθηκε;;;
Γιατι έχω την εντυπωση ότι μεσα απο τα βιντεο αυτα εγινε γνωστη η Τουνάρα
και εκανε μηνυση κατ αγνωστων ενω ηξερε πολυ καλα ποιος τραβουσε το βιντεο....
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.018
- Πόντοι
- 456
Κρίμα το παιδί της που θα εχει ειδωλο στη ζωή του τέτοια γυναίκα για μανα.
Alaniaris81
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2021
- Like
- 473
- Πόντοι
- 20
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 24.316
- Πόντοι
- 24.596
Τύποι χοντραινει,πλέον δεν μιλάμε για έναν random πετρέλαια,ακούγεται για οργανωμένο shit bukkake,με συμμετοχή από σειχηδες μέχρι σταβλιτες,όλοι αναμεμειγμένοι,κυκλοφορεί χαοτικό βιντεάκι,και στο καπάκι για σβήσιμο μπαίνουν άλογα,καμήλες,ακόμη και κάτι αιλουροειδή που έχουν για κατοικίδια τα αρρωστακια οι Αραβες

hijra
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2023
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.765
- Πόντοι
- 6.056
Το "πάρα πολλά λεφτά" ..... δεν λέει τίποτε. Είναι πολύ υποκειμενικό.έχει κάνει τις κινήσεις της με τα (παρά πολλά)λεφτά που έχει βγαλει
Αν θες να προσδιορίσεις χρήμα , να χρησιμοποιείς νούμερα.
Τελευταία τροποποίηση:
Spieler
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.191
- Πόντοι
- 2.846
Με 1,2Μ F στο Insta, λογικά χρεώνει κοντά στο 5ψήφιο κάθε sponsored post και 4ψήφιο τα stories, μόνο από ένα social medium παίρνει 6ψήφιο κάθε χρόνο.Το "πάρα πολλά λεφτά" ..... δεν λέει τίποτε. Είναι πολύ υποκειμενικό.
Αν θες να προσδιορίσεις χρήμα , να χρησιμοποιείς νούμερα.
Βάλε και όλα τα άλλα που ασχολείται. Δεν είναι και για τη λίστα του Forbes αλλά μια χαρά κονόμα πρέπει να κάνει.
Τελευταία τροποποίηση:
Behlivanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 602
- Πόντοι
- 81
Πόσα χιλιάρικα να χρεωνει το χυσομαπίδι και πόσα το χεσίδι, απο τους πετρελαιάδες; έχουμε εικόνα;Με 1,2Μ F στο Insta, λογικά χρεώνει κοντά στο 5ψήφιο κάθε sponsored post και 4ψήφιο τα stories, μόνο από ένα social medium παίρνει 6ψήφιο κάθε χρόνο.
Βάλε και όλα τα άλλα που ασχολείται. Δεν είναι και για τη λίστα του Forbes αλλά μια χαρά κονόμα πρέπει να κάνει.
Τυπε,όταν ήμουνα μικρός,πρόλαβα τα μεγάλα αστέρια μιας εποχής που δεν έζησα,Βίκυ Μοσχολιού,Σωτηρία Μπέλου κ.α. να λένε που "αργοπέθαιναν στην ψάθα" βλέπε σήμερα Καίτη Φίνου.Με 1,2Μ F στο Insta, λογικά χρεώνει κοντά στο 5ψήφιο κάθε sponsored post και 4ψήφιο τα stories, μόνο από ένα social medium παίρνει 6ψήφιο κάθε χρόνο.
Αρα σε κάποια χρόνια που ίσως τα ζήσουμε, θα την έχουμε να περιφέρεται στα κανάλια και είτε να διαψεύδει αυτά που φαντάζεσαι είτε να τα επιβεβαιώνει.
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.663
- Πόντοι
- 2.636
ε τι κριμα. τις ιδιες "σοκολατες ντουμπαι" θα τρωνεΚρίμα το παιδί της που θα εχει ειδωλο στη ζωή του τέτοια γυναίκα για μανα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 4K