Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.863
- Πόντοι
- 206
Τζανή η άλλη από κοντά είναι ψηλό μπαζοΓια Τζάνη ή για φίλη λες ;
Τζανή η άλλη από κοντά είναι ψηλό μπαζοΓια Τζάνη ή για φίλη λες ;
Ρε παιδιά, είπαμε να λέμε και καμία υπερβολή, αλλά το γαμησατε και ψόφησε.Λέμε τώρα πριν 20 χρόνια σχεδόν όταν ήταν μαθήτριες ακόμη . Και βέβαια μπορεί να είναι μυθοπλασία του χωριού
Παιδιά ! Έχετε κάποια πληροφορία;; Είναι πολύ δυνατό κ αδυναμία μεγάληΕίναι συμμαθήτριες πήγαινε μαζί σχολείο στο Γυθειο κολλητές φίλες .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είναι για την τσέπη μας πλέον πρέπει να το βάλεις πολύ βαθιά το χέρι . Στη ΤΣΕΠΗ
Άστο φίλε, άργησες κανά τριάρι χρόνια.Παιδιά ! Έχετε κάποια πληροφορία;; Είναι πολύ δυνατό κ αδυναμία μεγάλη
Γτ να μην κάνει το κορίτσι δουλειά/διασκέδαση σε 1 ξέρουν τι κάνουνΚανει ηλιοθεραπεια σε σκαφος η καυλα μαζι με μια φιλη της.
Εσύ είσαι λιοντάρι Τρύφωνα!!Εχω μια βαρκα φουσκωτη απ τα τζαμπο.θα ρθει σε μενα αν της πω?
Θα θελει ευθυγραμμιση η ρογαΩραια κοπέλα και προσγειωμενη .
Μόνο το βυζι είναι σκληρο στη αφη, και η δεξια ρόγα λίγο αλοιθωρη αλλα κατα τα αλλα δύναμη η κοπέλα.................
Μικρο το κακο !!Θα θελει ευθυγραμμιση η ρογα
Κάλιο αργά παρα ποτε αδερφέ. ! Τρόπος υπάρχει η το κόψε; Γιατί προπερυσι δεν μ έκοψε να ρωτήσω που μπορούσαΆστο φίλε, άργησες κανά τριάρι χρόνια.
Δεν έχω τελευταίο update... εννοώ πάρα πολύ πρόσφατο. Κάποια στιγμή πριν μήνες άκουσα ότι το ποσό ήταν τετραψήφιοΚάλιο αργά παρα ποτε αδερφέ. ! Τρόπος υπάρχει η το κόψε; Γιατί προπερυσι δεν μ έκοψε να ρωτήσω που μπορούσα
Κριμα ρε γμτ!! Ααααν ακούσεις κάτι η έχουμε κάποιο κονε καλό θα ήταν ! Ευχαριστώ πολύ πάντωςΔεν έχω τελευταίο update... εννοώ πάρα πολύ πρόσφατο. Κάποια στιγμή πριν μήνες άκουσα ότι το ποσό ήταν τετραψήφιο
Κονε ξε κονε το κατοστάρικο έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Δυστυχώς όπως είπε και φίλος πιο πάνω.... βαθιά το χέρι στην τσέπηΚριμα ρε γμτ!! Ααααν ακούσεις κάτι η έχουμε κάποιο κονε καλό θα ήταν ! Ευχαριστώ πολύ πάντως
Το κατοσταρικο θα είναι απλή χειραψία και αν χαχα ,καλά να είναι το κορίτσι τουλάχιστον να πάρει ότι μπορέσει να κάνει κ κάτι επιπλέον (τύπου Παναγιώταρου)Κονε ξε κονε το κατοστάρικο έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Δυστυχώς όπως είπε και φίλος πιο πάνω.... βαθιά το χέρι στην τσέπη