Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όντως...στο bill ισχύει το 4ωροBill όσες φορές πήγα κ έκατσα 4ωρες δεν είχα κανένα θέμα!
Αν πασ για δίωρο και φασ άκυρο προλαβαίνεισ να κλείσεισ με άλλη κοπέλα και να μην πάει χαμένο το δωμάτιο.Δλδ το θέμα του νήματος είναι ποια ξενοδοχεία προσφέρουν 4ωρη. Που θα βοηθήσει? Δεν νομίζω ότι χρεώνουν παραπάνω για λίγη ωρα περισσότερο.
Εγώ πάντως, τα ραντεβού μου συνήθως είναι 1,5 με 2 ωρες.(δεν μπορώ και παραπάνω)
Χρήσιμο είναι το θέμα.Δλδ το θέμα του νήματος είναι ποια ξενοδοχεία προσφέρουν 4ωρη. Που θα βοηθήσει? Δεν νομίζω ότι χρεώνουν παραπάνω για λίγη ωρα περισσότερο.
Εγώ πάντως, τα ραντεβού μου συνήθως είναι 1,5 με 2 ωρες.(δεν μπορώ και παραπάνω)
xcitehotels.gr
Το bill...3.5..ωρες..καφεδακι...νερο..το προτιμώ..Το Xcite Hotel (Hotel Salem στη Λ. Βουλιαγμένης & Αλίμου διασταύρωση) κάνει 4ωρη χρέωση ημιδιαμονής όλη την εβδομάδα (ώρες 07:00-16:00) σε πολλά δωμάτια του. Δεν ξέρω αν είναι για όλα όμως. Περισσότερες λεπτομέρειες στο site του.
Δωμάτια - Xcite Hotel Salem
Ανακαλύψτε την "Xcite" πλευρά του Hotel Salem μέσα από την πλούσια gallery των δωματίων μας και επιλέξτε τον ιδανικό χώρο για εσάς και τον/την σύντροφό σας.xcitehotels.gr
Πάντως η πουτανα που περνεις έρχεται μετά από δύο ώρεςΌντως...στο bill ισχύει το 4ωρο