Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
Τυπε μας τρολαρεις μου φαίνεται. Εδώ δεν έχουμε οριοθετημένη ΑΟΖ 7 μίλια έξω από την Εύβοια τα Ίμια μαραναν ?
Ρωταω, εαν ξεκινηση οριοθετηση ΑΟΖ τα ΗΜΙΑ με πιο Κρατος εχουν ΑΟΖ????????

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.689
Πόντοι
216
Μάστερ, έτσι όπως είναι τα πενταετή πτυχία πλέον, κατέχει καθένας μας με την κτήση του πτυχίου. Εγώ έχω δύο μεταπτυχιακά. Ένα από το Πολυτεχνείο Χανίων κι ένα από το ΑΠΘ σε διαφορετική κατεύθυνση αυτό. Να έχεις τελειώσει Πολυτεχνείο και να αγνοείς τι είναι ο ΜΠΔ μου κάνει εντύπωση πάντως.
Απλά να σου θυμίσω ότι εσύ άρχισες τις ιστορίες για το επίπεδο σπουδών του καθενός.
Άδειά μου ή οποιουδήποτε, δε χρειάζεται κανείς για να γράψει την άποψή του. Μόνον ο Αντισθένης έχει το δικαίωμα αυτό και δικαίως.
ΜΔΕ εννοώ όχι φυσικά το πέμπτο έτος του Πολυτεχνείου. Έκανα δύο χρόνια μεταπτυχιακό γιατί ήταν διετες αφού τελείωσα το Πολυτεχνείο.5+2=7.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.971
Πόντοι
2.356
Χασαμε 3 Αντρες
Χασαμε Κυριαρχια
Διαπραγματευόμαστε δικο το μας Εθνικο εδαφος, εαν μας ανηκει

Καθόσαστε και διαφωνειτε ποιος ηταν ο χειροτερος απο τον αλλον???
Ειναι πρωτη φορα που τα κανουμε μανταρα με τους τουρκους???????
22----βενιζελος - βασιλιας - στρατηγοι - αλλοι στρατηγοι - κομματα - συμμαχοι
74----χουνταιοι νο2 - πολιτικοι - στρατηγοι - μεταπολιτευση - βρετανοί - ηπα
96----σημιτης - ναυαρχος - υπουργοι - ηπα

Αντε να δω στην επομενη φορα τι μας περιμενει......

Και μια ερωτηση για σκεψη!!!!!!!!!!!!!! ποιος εχει ΑΟΖ γυρω απο τα ΗΜΙΑ......?????????
Ο Εχων Αποψη να την καταθεση!!!!!!!!!

Αλλη ερωτηση για γνωστες ελικοπτερων, εαν δεν εμβληθει
το ΜΑΣΤΕΡ ΚΟΥΣΙΟΝ-ΒΛΑΒΗ μετα απο 40 λεπτα πτήσης
πως προεκειψε απο πλημμελή συντηρηση????
οταν δηλαδη θα τα ξαναχρειαστουμε θα μας μεινουν στον δρομο??????
Δυνητική εμείς. Αλλά χωρίς να την έχουμε ανακηρύξει. Οπότε τυπικώς κανείς.

Δε χρειάζεται να είσαι γνώστης. Μηχανήματα είναι. Φθορές υφίστανται συνεχώς, ειδικά όταν τα χρησιμοποιείς εντατικά. Ούτε θα σε προειδοποιήσουν πότε θα υπάρξει αστοχία.
Αεροπορία, Στρατός και Ναυτικό έχουν απώλειες σε πτητικά μέσα.
Από τα 100+ που έχουν πέσει τα τελευταία 30-35 χρόνια, μόνο δύο έπεσαν στη διάρκεια αναχαιτίσεων. Όλα τα υπόλοιπα λόγω μηχανικής βλάβης ή ανθρωπίνου λάθους. Με βαρύ φόρο αίματος.
Αρκετά έχουν πέσει λίγο μετά την απογείωση και ενώ συντηρούνταν κανονικά.
Κανονικότητα θεωρείται αυτό. Και δε μπορείς να το αποφύγεις.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.689
Πόντοι
216
50 λεπτά πτήσης το ελικόπτερο πετούσε.
Και όλα καλά.
Όλα συνεβησαν μετά την επαφή με τους Τούρκους...

Κοιτάξτε αν ο Αλί Τουρκσεν έλεγε την αλήθεια γιατί παλιότερα είπε ότι έριξε προειδοποιητικές βολές και μετά το άλλαξε ξέρεις τι θα του έκαναν στην Τουρκία; Το λιγότερο εκτέλεση ή τυχαίο τροχαίο ατυχημα.

Και στην Ελλάδα όμως το ίδιο συμβαίνει με πιο εκλεπτυσμένο τρόπο.
Αν πεις την αλήθεια επεμβαίνει η ΗΠΑ και σου βάζει τρελό χέρι με οικονομικές κυρώσεις.
Η Αμερική θέλει να υπάρχουν καλές σχέσεις Ελλάδας Τουρκίας.

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
Το θεμα στην πραγματικοτητα εχει κλείσει.
ας ελπισουμε οτι δεν θα χρειαστει να βρεθουμε ξανα σε αυτην την θεση.

Μεχρι τοτε αναζητηση υγρων μουνιων με πρισμενες ρωγιτσες
γαμησια, παρτουζες και πολυ καβλα.......

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.689
Πόντοι
216
Αν ρωτήσεις εκατό άτομα τι έγινε με το ελικόπτερο στα Ίμια και οι 100 θα σου πουν το έριξαν οι Τούρκοι.

Η Κωνσταντοπούλου χθες δήλωσε.Ολοι ξέρουν ότι το ελικόπτερο το έριξαν οι Τούρκοι.

Ο Βλαχάκος δήλωσε χθες επίσης.οταν τον ρώτησε ο στραβελακης...
Δεν ειπώθηκε ποτέ από τον αδερφό μου ότι πέφτουμε.

Εγώ λέω ότι δεν πρόλαβε να τo πει γιατί απασχολήθηκε με τo emegency

Αν και στο ηχητικό του ΣΚΑΪ νομίζω μεσολάβησαν 35 δευτερόλεπτα από τo master caution μέχρι την διακοπή του σήματος λόγω πτώσης.
Αυτά τα 35 δευτερόλεπτα δεν θα μπορούσε να πει κάτι; Μάλλον όχι αν κοιτούσε τα όργανα,πιέσεις κλπ για να καταλάβει τον λόγο του master caution.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
903
Πόντοι
96
Ο Λυμπέρης άξιος στρατιώτικος αλλά το λάθος του ήταν ότι πήρε μόνο μια μικρή πρωτοβουλία στρατιωτική εν άγνοια των πολιτικών όταν έβλεπε το παιχνίδι να χάνεται.Το αναφέρει στη συνέντευξη του την τελευταία στι ΣΚΑΙ.
Έπρεπε να κάνει το κάτι παραπάνω και για την δυτική Ίμια έστω και για φύλαξη με φουσκωτά κοντά σχετικά στη νησίδα αλλά ήταν δεμένα τα χέρια του γιατί τον επρηζαν να μην προκαλούμε.

Όταν όμως ο Λυμπέρης έγινε αυτό που έγινε και κατείχε μια υψηλότατη θέση που του δόθηκε από πολιτικο ρουσφέτι αυτό τον κράτησε πίσω στο να κάνει την υπέρβαση όταν χρειάστηκε.
Γιατί την θέση αυτή του Λυμπέρη σαν αρχηγός την άξιζαν πολλοί και την πήρε τελικά αυτός που είχε το μεγαλύτερο ρουσφέτι.

Οι πολιτικοί τότε ήσαν τόσο καφροι που σπιλωναν τον Λυμπέρη για να σωθούν πολιτικά.Σημιτης,Πάγκαλος,Αρσένης.

Βασικά αφού όλοι οι στρατιωτικοί με τα ρουσφέτια ανεβαίνουν ιεραρχικά έπρεπε ο Λυμπέρης να γνωρίζει ότι θα παιχτούν βρώμικα παιχνίδια και έπρεπε να προλάβει καταστάσεις πριν τον μαγκωσουν με οδηγίες τι να κάνει κλπ.
Την πήρε αυτός που εμπιστευόταν ο Ανδρέας Παπανδρέου που τον επανέφερε....δεύτερον επί της μικρής πρωτοβουλίας ή γενικώς πρωτοβουλίας ...η στρατιωτική ηγεσία εν καιρώ ειρήνης πειθαρχεί στην πολιτική ηγεσία ,όταν και εάν ξεσπάσει πόλεμος αναλαμβάνει η στρατιωτική ηγεσία σε τακτικό επίπεδο ....το θέμα είναι ότι η πολιτική ηγεσία η καινούργια δεν εμπιστευόταν την στρατιωτική γιατί το ΠΑΣΟΚ είχε αλλάξει ηγεσία και ο Λυμπέρης ήταν παπανδρεικος....τρανό παράδειγμα ότι άφησαν εκτός γραφείου σύσκεψης τον ναύαρχο Βασιλικόπουλο τέως ΑΓΕΝ και αυτός Παπανδρεικος ( ο Παπανδρέου τον έκανε διοικητή της ΕΥΠ)...δεν μπορούσε η πολιτική ηγεσία να καταλάβει ποτέ ότι ασχετως πολιτικών πεποιθήσεων οι στρατιωτικοί μετά το 82-83 και τις ισχυρές εκκαθαρίσεις των χουντονοσταλγών υπακούουν στις εντολές ...η παρέα Σημίτη να το πω έτσι σκεφτόταν με την λογική της κομματικής καμαριλας και των εσωκομματικών ερίδων,μην ξεχνάμε ότι πριν πολύ λίγες μέρες άλλαξε ο πρωθυπουργός της χώρας....ο Σημίτης δεν ρισκάρε τίποτα και για κανένα λόγο την πολιτική του εδραίωση στα εσωκομματικά ( δεν ήταν ακόμα πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ) αυτό τους ενδιέφερε και πάντα έτσι γίνεται δυστυχώς και τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά( βλέπε το κωλοσπιτο του Γιαννοπούλου το κωλοτρενο των Τεμπών παραμονή εκλογών)....

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.689
Πόντοι
216
Την πήρε αυτός που εμπιστευόταν ο Ανδρέας Παπανδρέου που τον επανέφερε....δεύτερον επί της μικρής πρωτοβουλίας ή γενικώς πρωτοβουλίας ...η στρατιωτική ηγεσία εν καιρώ ειρήνης πειθαρχεί στην πολιτική ηγεσία ,όταν και εάν ξεσπάσει πόλεμος αναλαμβάνει η στρατιωτική ηγεσία σε τακτικό επίπεδο ....το θέμα είναι ότι η πολιτική ηγεσία η καινούργια δεν εμπιστευόταν την στρατιωτική γιατί το ΠΑΣΟΚ είχε αλλάξει ηγεσία και ο Λυμπέρης ήταν παπανδρεικος....τρανό παράδειγμα ότι άφησαν εκτός γραφείου σύσκεψης τον ναύαρχο Βασιλικόπουλο τέως ΑΓΕΝ και αυτός Παπανδρεικος ( ο Παπανδρέου τον έκανε διοικητή της ΕΥΠ)...δεν μπορούσε η πολιτική ηγεσία να καταλάβει ποτέ ότι ασχετως πολιτικών πεποιθήσεων οι στρατιωτικοί μετά το 82-83 και τις ισχυρές εκκαθαρίσεις των χουντονοσταλγών υπακούουν στις εντολές ...η παρέα Σημίτη να το πω έτσι σκεφτόταν με την λογική της κομματικής καμαριλας και των εσωκομματικών ερίδων,μην ξεχνάμε ότι πριν πολύ λίγες μέρες άλλαξε ο πρωθυπουργός της χώρας....ο Σημίτης δεν ρισκάρε τίποτα και για κανένα λόγο την πολιτική του εδραίωση στα εσωκομματικά ( δεν ήταν ακόμα πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ) αυτό τους ενδιέφερε και πάντα έτσι γίνεται δυστυχώς και τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά( βλέπε το κωλοσπιτο του Γιαννοπούλου το κωλοτρενο των Τεμπών παραμονή εκλογών)....
Nαι πολύ ακριβής η ανάλυση σου.

billGor

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
6.969
Πόντοι
9.345
αν δεν υπήρχαν οι τρεις πεσοντες το νημα θα προσφερόταν για άφθονο γέλιο
αρκετοί εδω μεσα την παπαρολογία /σεναριολογία την έχετε κανει επιστήμη
να γραψετε και σενάριο "τρελές σφαίρες... στο Αιγαίο"

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
903
Πόντοι
96
Αν ρωτήσεις εκατό άτομα τι έγινε με το ελικόπτερο στα Ίμια και οι 100 θα σου πουν το έριξαν οι Τούρκοι.

Η Κωνσταντοπούλου χθες δήλωσε.Ολοι ξέρουν ότι το ελικόπτερο το έριξαν οι Τούρκοι.

Ο Βλαχάκος δήλωσε χθες επίσης.οταν τον ρώτησε ο στραβελακης...
Δεν ειπώθηκε ποτέ από τον αδερφό μου ότι πέφτουμε.

Εγώ λέω ότι δεν πρόλαβε να τo πει γιατί απασχολήθηκε με τo emegency

Αν και στο ηχητικό του ΣΚΑΪ νομίζω μεσολάβησαν 35 δευτερόλεπτα από τo master caution μέχρι την διακοπή του σήματος λόγω πτώσης.
Αυτά τα 35 δευτερόλεπτα δεν θα μπορούσε να πει κάτι; Μάλλον όχι αν κοιτούσε τα όργανα,πιέσεις κλπ για να καταλάβει τον λόγο του master caution

Nαι πολύ ακριβής η ανάλυση σου.
Έχω την τύχη να έχω αμέτρητες διηγησεις σε ανύποπτο χρόνο για αυτούς τους ανθρώπους από τον πατέρα μου και δεν τους λιβανιζω ....έχω να καταθέσω ας μου επιτρέπετε να το πω έτσι ότι το 1987 στην κρίση του Σισμικ οι ίδιοι ήταν το δίδυμο του Ναυτικού με ΓΕΕΘΑ τον πτέραρχο Κουρή ,ΥΦΕΘΑ το 96 ( επιλογή Παπανδρέου ) και διοικητή μοίρας αντιτορπιλικών τον μετέπειτα ΑΣ Γρήγορη Δεμέστιχα που κυνήγησε το ΣΙΣΜΙΚ , ο οποίος μόνο ΠΑΣΟΚ δεν είναι αλλά αντάξιος της στολής του του καθήκοντος του ...και τα λέω προς επίρρωση των πιο πάνω....δεν είμαι στρατοκαβλος ούτε θέλω πόλεμο αρκεί να μην το έχει πάρει χαμπάρι ή απέναντι πλευρά γιατί τότε οξύνεται η προκλητικότητα της....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.693
Πόντοι
9.931
Για μένα Σημίτης,Πάγκαλος και Αρσένης έπρεπε να φυλακιστούν για κάποια χρόνια για εσχάτη προδοσία.

Παραχώρησαν ελληνικό έδαφος, ευθύνονται ως ηθικοί αυτουργοί διότι σκότωσαν τρια άτομα άνευ λόγου και ξεφτιλισαν παγκόσμια την χώρα.
και οι τούρκοι πανηγύριζαν για την νίκη που τους δώρισαν οι "δικοί μας" νενέκοι :confused:

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
Εμπρος της αεκ παλληκαρια,

Στίχοι: Χρήστος Κολοκοτρώνης
Μουσική: Στέλιος Καζαντζίδης
Τραγούδι: Μίμης Παπαϊωάννου

ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ Αναστενάζουν τα γκολπόστ
και τα δοκάρια σπάζουν, της Ένωσης οι αετοί
τα δίχτυα κομματιάζουν.
Εμπρός της ΑΕΚ παλληκάρια
σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια
τα δίχτυα σκίστε,
την δόξα κατακτήστε,
νικήστε νικήστε νικήστε.
Τα δίχτυα σκίστε, την δόξα κατακτήστε,
νικήστε νικήστε νικήστε.

Ελα...οπα οπα οπα......να οι πολιτικοι στο βαθος και ο ναυαρχος......

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
903
Πόντοι
96
Εμπρος της αεκ παλληκαρια,

Στίχοι: Χρήστος Κολοκοτρώνης
Μουσική: Στέλιος Καζαντζίδης
Τραγούδι: Μίμης Παπαϊωάννου

ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ Αναστενάζουν τα γκολπόστ
και τα δοκάρια σπάζουν, της Ένωσης οι αετοί
τα δίχτυα κομματιάζουν.
Εμπρός της ΑΕΚ παλληκάρια
σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια
τα δίχτυα σκίστε,
την δόξα κατακτήστε,
νικήστε νικήστε νικήστε.
Τα δίχτυα σκίστε, την δόξα κατακτήστε,
νικήστε νικήστε νικήστε.

Ελα...οπα οπα οπα......να οι πολιτικοι στο βαθος και ο ναυαρχος......
Ότι να ναι ...πόσο άσχετο είναι αυτό που λες ...δεν είμαι αυτός που υποννοεις....ούτε φυσικά Ααεκτζης....αν θες λεπτομέρειες μπορώ να σου πω σε p.m. ...ο πατέρας μου έχει πεθάνει .....εγώ είμαι απλός πολίτης

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
Ότι να ναι ...πόσο άσχετο είναι αυτό που λες ...δεν είμαι αυτός που υποννοεις....ούτε φυσικά Ααεκτζης....αν θες λεπτομέρειες μπορώ να σου πω σε p.m. ...ο πατέρας μου έχει πεθάνει .....εγώ είμαι απλός πολίτης
Σορυ φιλε, δεν αναφερωμε σε εσενα, ειλικρινα σορυ δεν εχει να κανει μαζι σου
την γενικοτερη κατασταση ηθελα να σατυρισω.......
τα χαλια μας......

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
903
Πόντοι
96
Το θεμα στην πραγματικοτητα εχει κλείσει.
ας ελπισουμε οτι δεν θα χρειαστει να βρεθουμε ξανα σε αυτην την θεση.

Μεχρι τοτε αναζητηση υγρων μουνιων με πρισμενες ρωγιτσες
γαμησια, παρτουζες και πολυ καβλα.......
Δυστυχώς ξαναβρεθηκαμε το 20 και θα ξαναβρεθούμε.....τον κυβερνήτη της ΣΑΛΑΜΙΣ αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η " επακουμβιση" θα τον αποστρατευαν

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
903
Πόντοι
96
Σορυ φιλε, δεν αναφερωμε σε εσενα, ειλικρινα σορυ δεν εχει να κανει μαζι σου
την γενικοτερη κατασταση ηθελα να σατυρισω.......
τα χαλια μας......
Οκ κανένα πρόβλημα απλά νομισα ότι με πέρασες για τον με το haddle Ναύαρχος εδώ

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
Δυστυχώς ξαναβρεθηκαμε το 20 και θα ξαναβρεθούμε.....τον κυβερνήτη της ΣΑΛΑΜΙΣ αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η " επακουμβιση" θα τον αποστρατευαν
εννοείται ρε φιλε, δεν θελουν αντρικες εξηγησεις.......
αυτοι τα εχουν κανονισμενα.....εαν βρεθει ο εκτος γραμης τον φαγανε.......
πιστευουν αυτοι σε πατριδες και ηθικη........???????

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
903
Πόντοι
96
εννοείται ρε φιλε, δεν θελουν αντρικες εξηγησεις.......
αυτοι τα εχουν κανονισμενα.....εαν βρεθει ο εκτος γραμης τον φαγανε.......
πιστευουν αυτοι σε πατριδες και ηθικη........???????
Το ξέρεις ότι δεν κάνεις κουμάντο στον τόπο σου όταν είσαι ενταγμένος σε " συμμαχίες" που όταν τις έχεις ανάγκη ή κάνουν τον Πόντιο Πιλάτο όπως το 96 και το 20 ή ειναι εχθρικές όπως το 87...και το ντόπιο πολιτικό προσωπικό διαγωνίζεται στο ποιος είναι ο καλύτερος Χατζηαβάτης

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
Το ξέρεις ότι δεν κάνεις κουμάντο στον τόπο σου όταν είσαι ενταγμένος σε " συμμαχίες" που όταν τις έχεις ανάγκη ή κάνουν τον Πόντιο Πιλάτο όπως το 96 και το 20 ή ειναι εχθρικές όπως το 87...και το ντόπιο πολιτικό προσωπικό διαγωνίζεται στο ποιος είναι ο καλύτερος Χατζηαβάτης
Διεθνως το λενε μαριονετες......εχω αποψη σχετικως.......
μακαριοι οι μη γνωριζοντες...........
αστα.......

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
903
Πόντοι
96
αν δεν υπήρχαν οι τρεις πεσοντες το νημα θα προσφερόταν για άφθονο γέλιο
αρκετοί εδω μεσα την παπαρολογία /σεναριολογία την έχετε κανει επιστήμη
να γραψετε και σενάριο "τρελές σφαίρες... στο Αιγαίο"
Τα πράγματα ενίοτε είναι πολύ πιο απλά από όσο φαίνονται και σαν λαός γουστάρουμε πολύ την σεναριολογία( γενική παρατήρηση είναι αυτή) ....

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom