Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Μηνύματα
924
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
τι σκεψεις σου μπηκανε σχετικα με το φραντζη?
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
Μεταμεσονύκτια τσάρκα με μεγάλη ομάδα φίλων/συναγωνιστών αποτελούμενη από mpouzoklido, px75, lagonisian,taxtiko. Ευχάριστη συνάντηση και «κοινή πορεία» σε αρκετά ιδρύματα με τους μέγιστους PIATSA, makis85 και petros tis Skandalis.

Βριλησσού 55: Εμιλυ. Νεαρή ψηλή, αδύνατη ξανθιά με ίσια μακριά μαλλιά. Topples εμφάνιση , πεταχτό κωλαράκι σε φουλ πρόγραμμα, κάτι που έχω σκοπό να δοκιμάσω σε πρώτη ευκαιρία. Άντζυ. Ψηλή μα πολύ ψηλή μελαχρινή με ίσιια μακριά μαλλιά. Δεν είναι άλλη από την Μαριλένα του ομίλου Κασσάνδρας μέχρι πρότινος. Έχει πάρει κάποια κιλά, δεν είναι πλέον υπερβολικά αδύνατη, και για πρώτη φορά μετά από όσες φορές την έχω συναντήσει, την είδα «με άλλο μάτι»,  κάτι για το οποίο συμφώνησε μεγάλο μέρος της ομάδας. Φουλ πρόγραμμα επίσης

Βριλησσού 36Α: Μαρκέλλα και τα λόγια είναι περιττά.

Βριλησσού 36: Κέλλυ. Το ανερχόμενο αστέρι του ομίλου. Όμορφη κοπέλα, με φυσικό στήθος, καλλίγραμμη περιφέρεια, όλοι οι φίλοι που την έχουν τιμήσει έχουν άριστες εντυπώσεις και δε είναι λίγοι. Ελενα. Νεαρή μελαχρινή αδύνατη, με άγρια χαρακτηριστικά προσωπείου. Μεγάλη αδυναμία του PIATSA  που με δυσκολία τον συγκρατήσαμε να μην περάσει στο δωμάτιο.

Βριλησσού 42: Αλέξια. Από τις «βετεράνους» των studio, παρόλο που δεν είναι μεγάλη σε ηλικία. Μελαχρινή πλέον, καρέ χτένισμα, από τα ομορφότερα μάτια/πρόσωπα που έχω δει.

Βριλησσού 46: Γκλόρια. Η ψηλή μελαχρινή αριστοκρατική γυναίκα με μεγάλη θητεία σε πάρα πολλά studio με πολλά ονόματα μεταξύ των οποίων Ζιζελ, Ορνελα, Αγγελική. Ευχάριστη, ομιλητική γελαστή, μας κράτησε αρκετή ώρα παρέα στο σαλόνι.…..

Βριλησσού 60: Τζοάννα. Νεαρή σγουρομάλλα με ωραίο πρόσωπο, σώμα με σωστές αναλογίες, ενισχυμένο στήθος, αρκετά φιλική και οικεί α με τον λαγό που την τίμησε πρόσφατα. Εμιλυ. Νεαρή μικροκαμωμένη μελαμψή με μαύρα μακριά μαλλιά, Την είχα ξαναδεί στα Κασσάνδρας αλλά και στο Κωνσταντινουπόλεως 94 με άλλο όνομα, το οποίο αυτή την στιγμή μου διαφεύγει.

Κασσάνδρας 3 (πάνω): Μελινάκι. Νεαρή μελαχρινή, με ενισχυμένο στήθος, πρόσωπο με νάζι. Έχει χάσει αρκετά από τα περιττά κιλά που είχε μέχρι πρόσφατα και επανέρχεται στα standards του παρελθόντος, τότε που εργαζόταν σαν Νινα /Σουεντη στον όμιλο.

Κασσάνδρας 3 (κάτω): Τζούλια. Η μελαχρινή Πολωνή με τα μακριά σγουρά μαλλιά και την μόνιμα πρωτότυπα εμφάνιση με σουτιέν και δίχως κάτω εσώρουχο. Σε φουλ πρόγραμμα. Ζετα. Επέστρεψε  η ομορφότερη κοπέλα έξι αλλαγής φύλλου που έχω συναντήσει. Ξανθιά, ίσια μαλλιά, ντυμένη με μαύρο σέξι νυχτικό αρκετα γελαστή και  φιλική στο σαλόνι μας χαιρέτησε πολύ εγκάρδια.

Κασσάνδρας 8Γ: Μαρίνα και Βάλια. Δυο κοπέλες με πολλά κοινά χαρακτηριστικά, Ψηλές, εντυπωσιακές, με ίσια μακριά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος. Από τις καλύτερες επιλογές αυτό τον καιρό στην «στουντιακή « Αθήνα.

Κασσάνδρας 8Β: Κλειστό

Κασσάνδρας 8Α: Κλειστό

Κασσάνδρας 6: Ιρενα. Η κοπέλα που μονοπωλεί τις βάρδιες στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Μελαχρινή, σώμα με σωστές αναλογίες, πλούσιο φυσικό στήθος ..

Κασσάνδρας 4Γ: Λαουρίτα. Νεαρή μελαχρινή, αδύνατη με  ίσια μαλλιά. Φουλ πρόγραμμα.

Κασσάνδρας 4Β: Ελένη. Η νεαρή καστανή Κοσσοβάρα με θητεία στο ελαιοτριβείο της Φορμίωνος 12 αλλά και στο X-Bar σε μεγάλο πρόγραμμα και δεν είχαμε την υπομονή να την περιμένουμε.

Κασσάνδρας 4: Κλειστό

Ξαφνική εγκατάλειψη της  ομάδας από τον λαγό παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του στην έναρξη της βόλτας για τσάρκα μέχρι τελικής πτώσεως…….

Κωνσταντινουπόλεως 61 : Δανάη. Νεαρή μελαχρινή με γλυκό πρόσωπο, πλούσιο φυσικό στήθος που είναι και το σημείο που εστιάζει κανείς μόλις την βλέπει. Αρκετά φιλική και ομιλητική, μιας και γνωριζόμαστε από την σχετικά πρόσφατη συνεδρία μας. Κλειώ. Νέα άφιξη. Ελληνίδα καστανή με καρέ χτένισμα, ψηλή αδύνατη με απλό καθημερινό πρόσωπο. Αρκετά κοινωνική και ομιλητική, παρόλο που είναι καινούργια στον χώρο όπως μας είπε τουλάχιστον. Κάτι που πρέπει αν αληθεύει μιας και κάνεις από εμάς δεν την είχε ξαναδεί.

Μ. Αλεξάνδρου 133 Μαριάννα: Ψηλή μελαχρινή νταρντάνα με ίσια μακριά μαλλιά, πρόσωπο με αέρα  έμπειρης γυναίκας. Πιθανόν πολλοί να την γνωρίζουν και σαν Αλίκη από την μεγάλη της θητεία και στο Πιπίνου 118.

Κωνσταντινουπόλεως 80 : Κλαούντια και Μιχαέλλα. Οι δυο γλυκύτατες και συμπαθέστατες Ρουμάνες, γνώστες και από την θητεία τους στο Amnezia. Δυο κοπέλες που έχω αναφερθεί εκτενώς σε παλαιότερες ενημερώσεις και κάθε επιπλέον σχόλιο θα κουράσει.

Κωνσταντινουπόλεως 92Α: Σόνια. Ψηλή αδύνατη μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο. Επίσης με θητεία στο Amnezia σαν Χριστίνα. Ένας από τους επόμενους στόχους μου, εντυπωσίασε και  άλλους από την ομάδα που την έχουν στα υπόψη….

Κωνσταντινουπόλεως 92: Κλειστό

Κωνσταντινουπόλεως 94 : Βίκυ. Νεαρή καστανή σγουρόμαλλα σήμερα (χθες που την τίμησα τα είχε ίσια). Κοπέλα μόνιμα χαμογελαστή, topless εμφάνιση, φυσικό στήθος, καμπυλωτή περιφέρεια σε φουλ πρόγραμμα.

Κροκεών 6 : Σοφία. Νεαρή μελαχρινή με σγουρά μαλλιά, κανονικό σώμα χωρίς κάτι το άσχημο αλλά ούτε το κάτι που σε εντυπωσιάζει. Σάσα. Νεαρή πληθωρική μελαχρινή με μακριά μαλλιά και πλούσιες καμπύλες. Σε κάποιους από εμάς έκανε καλή εντύπωση, σε άλλους όχι. Γούστα είναι αυτά…..

Λ. Αθηνών 204 : Μαρκέλα. Νεαρή ξανθιά με  πλούσιο ενισχυμένο στήθος, ωραίο σώμα χωρίς περιττά κιλά, αρκετά φιλική μας χαιρέτησε εγκάρδια μιας και γνωριζόμαστε και από παλιότερα όταν εργαζόταν σε αρκετά studio σαν Νανσυ.  Καρίνα. Μελαχρινή πιο μικροκαμωμένη συγκριτικά με ότι περίμενες να δεις απο τις φωτογραφίες. Γλυκό πρόσωπο, ευγενική χαμογελαστή,  ντυμένη με μαύρο κορμάκι που δεν άφηνε να δεις πολλά από το σώμα της. Ντιάνα. Νεαρή καστανή αρχοντική κοπέλα με ωραίο σώμα, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, ωραία μεγάλα μάτια ,και με άριστες αναμνήσεις από τον γράφοντα.

Κηφισού 30 : Ξένια. Ψηλή, νεαρή ξανθιά με φυσικός στήθος, περιφέρεια που κολάζει. Μιλήσαμε αρκετά στο σαλόνι  και με έβαλε σε πειρασμό για είσοδο στο δωμάτιο, κάτι που θα γίνει όμως σύντομα.

Κηφισού 30 (The Cage): Ιζαμπέλλα. Καστανή σγουρομάλλα, με εντυπωσιακή περιφέρεια. Κοπέλα αρκετά γνωστή στον χώρο αφού έχει εργαστεί και στο Βριλησσου55-57, Πειραιώς 193 αλλά και μέχρι πρόσφατα στον ίδιο όμιλο σαν Εμιλυ από την Βενεζουέλα..

Το ξημέρωμα μας βρήκε στο Ciao για πρωινό (είχε πάει ήδη 05:00) με πίτσες/μακαρονάδες και πεινιρλί....
 

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Μηνύματα
234
Like
43
Πόντοι
1
Αυτη δεν ηταν τσάρκα ηταν ρεπορτάζ πλήρες κ αποκαλυπτικό μπραβο σας παιδιά
Ευχαριστούμε respect
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.448
Κριτικές
89
Like
108
Πόντοι
4.065
Βριλησσού 36Ελενα.[/color] Νεαρή μελαχρινή αδύνατη, με άγρια χαρακτηριστικά προσωπείου. Μεγάλη αδυναμία του PIATSA  που με δυσκολία τον συγκρατήσαμε να μην περάσει στο δωμάτιο.
Ευκολα η πιο αντιπαθητικη πουτανα που κυκλοφορει!
Και λεφτα να μου εδινε δεν....ουτε να μου τον δει!
 

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
5.615
Like
2.045
Πόντοι
506
Δευτερα στο Βριλησσου 42 - Λαιμα + Φριντα. Λαιμα + Παολα. Αλεξια + Σασα   :-* :-* :-*
 

Α-Ω

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
5.927
Κριτικές
14
Like
3.710
Πόντοι
2.777
Σωστά !
Γι΄αυτό κι εγώ δεν αλλάζω αυτοκίνητο ! Αργεί να πάρει μπρός, μένει απο μπαταρία,  καίει λάδια, τραβάει όλο και πιό δεξιά, αγκομαχάει στην ανηφόρα, δεν φρενάρει όταν πρέπει, σβήνει σε άσχετες ώρες, καίει ένα σκασμό βενζίνη, ...ΑΛΛΑ ,.... ΕΙΝΑΙ MERCEDES !
Ζω κι εγώ το σταριλίκι, μαζί της ! :grin: 

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
 

Α-Ω

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
5.927
Κριτικές
14
Like
3.710
Πόντοι
2.777
ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ

Ητανε καλομαθημένη
στη Γερμανία μεγαλωμένη
την ήθελα για το αστέρι
μαζί της να΄μαι ταίρι !

Την πλήρωσα και τηνε πήρα
ε, και την έβγαλα στη γύρα!
Σ΄αυτήνε όμως δεν  αρέσει
και στο γκαράζ την έχε πέσει !

Πότε τα φρένα της χαλάν,
πότε τα λάστιχα της σκάν,
πότε της φταίν τα ρουλεμάν
και πότε το τραχύ ταρτάν !

Μα όλοι την καλοκοιτάν,
κι όταν κράτάω το βολάν,
κι οι άλλοι με χειροκροτάν,
νοιώθω να είμαι Σουλεϊμάν !

:grin:

πρέπει να αρχίσω να τα μαζεύω σε ανθολόγιο ρε παίκτη.
:rockon:
 

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Μηνύματα
3.562
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

  • Τέτοιο-ενοικιαστήριο-δεν-έχετε-ξαναδεί.jpg
    Τέτοιο-ενοικιαστήριο-δεν-έχετε-ξαναδεί.jpg
    34,2 KB · Εμφανίσεις: 19

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Μηνύματα
3.628
Κριτικές
28
Like
15
Πόντοι
616
Ξημέρωμα προς Κυριακή,
εις το βουνό ψηλά εκεί,
η κίνηση υποτονική,
ψιλή-ψιλή λασποβροχή!

Τζοάννα όμορφη ψηλή,
Κέλυ καβλιάρα και ξανθή
που άρχισε να με φιλάει,
το κώλο της να μου κουνάει,

να μου τον τρίβει, όλο νάζι
η πούτσα μου άρχισε να στάζει
και παραλίγο εκεί να  χύσω,
τον καναπέ να πλημμυρίσω !

Κατάφερα ν΄ αντισταθώ
και στην Αλέξια να βρεθώ
είχα καιρό να τηνε δώ
να την ξαναερωτευτώ !

Είναι για μένα, η πιό γλυκιά
-πιό όμορφη απο παλιά-
κι είπα, εδώ εχω κλειδώσει,
μόλις η τσάρκα μου τελειώσει!

Ομως δεν ήτανε γραφτό,
μαζί της να ξαναβρεθώ !
Τον Σουλεϊμάν, τον είχαν σπάσει
και τα λεφτά μου ΄χαν αρπάξει !

Άδοξο τέλος και πικρό
η βόλτα μου είχε στο βουνό

:(









 

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
8.210
Like
42


[move] :)  :)  :)   28/04/ 14  :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Τζουλια
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο - Μελινακι - Μελινακι
Κασσανδρας 4(πανω): Mαντονα - -------Κλειστο------
Κασσανδρας 4Β(κατω): Αντζελα/Νανση/Νεφελη - Αντζελα/Μαριλενα - Μαρινελα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Λαουριτα - Λαουριτα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ:Κλειστο -Μαρινα/Αλεξανδρα σερκοφ/Βαλια/Μονικα - Μαρινα

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Ελενα - Ελενα/Τανια/Ανισα - Τανια/Ανισα

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
 

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Μηνύματα
202
Like
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και από εμάς, σήμερα θα ξέρω πότε περίπου επιστρέφει και θα ενημερώσω, ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την προτίμηση ,να περνάτε καλά!!!
Ενημερώθηκα και η Βικτώρια επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα στα τέλη Μάη με αρχές Ιούνη ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση που δείχνετε στο πολωνικό άτι  :rockon:
 

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
8.210
Like
42



              AΛΛΑΓΗ - Τελευταιας Στιγμης η Μαρινα 5 εως 12 θα δουλευει στο 3κατω
 

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
867
Κριτικές
31
Like
1.002
Πόντοι
5.845
Ξημέρωμα προς Κυριακή,
εις το βουνό ψηλά εκεί,
η κίνηση υποτονική,
ψιλή-ψιλή λασποβροχή!

Τζοάννα όμορφη ψηλή,
Κέλυ καβλιάρα και ξανθή
που άρχισε να με φιλάει,
το κώλο της να μου κουνάει,

να μου τον τρίβει, όλο νάζι
η πούτσα μου άρχισε να στάζει
και παραλίγο εκεί να  χύσω,
τον καναπέ να πλημμυρίσω !

Κατάφερα ν΄ αντισταθώ
και στην Αλέξια να βρεθώ
είχα καιρό να τηνε δώ
να την ξαναερωτευτώ !

Είναι για μένα, η πιό γλυκιά
-πιό όμορφη απο παλιά-
κι είπα, εδώ εχω κλειδώσει,
μόλις η τσάρκα μου τελειώσει!

Ομως δεν ήτανε γραφτό,
μαζί της να ξαναβρεθώ !
Τον Σουλεϊμάν, τον είχαν σπάσει
και τα λεφτά μου ΄χαν αρπάξει !

Άδοξο τέλος και πικρό
η βόλτα μου είχε στο βουνό

:(
Τι θελει να πει ο ποιητης; Σου τη πεσανε και σου αρπαξανε το πορτοφολι στη Βριλησσου;
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
Τι θελει να πει ο ποιητης; Σου τη πεσανε και σου αρπαξανε το πορτοφολι στη Βριλησσου;
Προφανως.
Δυστυχως τον τελευταιο καιορ πλλα ειναι τα κρουσματα βανδαλισμων σε αυτοκινημα στην Βριλησσου.
Θελει πολυ προσοχη.......


:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
 

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Μηνύματα
3.628
Κριτικές
28
Like
15
Πόντοι
616
ΠΑΩ ΔΕΝ ΠΑΩ

Σπασμένο τζάμι, διαλυμένο
το πορτ μπαγκάζ διαρπαγμένο
κι ένα τσαντάκι με λεφτά,
ταυτότητες και σχετικά,

έκαναν δυστυχώς, φτερά !

Προσέχτε το λοιπόν παιδιά
τους φτάνουνε 3 λεπτά
να κάνουν άσχημη ζημιά
να σου χαλάσουν τη βραδιά !

πάει κι η τσάρκα
πάει κι η Αλέξια
πάει κι η βόλτα
κι εγω ,....πάω δεν πάω οεο !
 

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Μηνύματα
872
Like
114

ΚαλησπεραΑΑ!!!
Σήμερα μετα τις 23:30 μεχρι 06:30
Αυριο 17:00 με 24:00



Κασσανδρασ 8Γουστάρω   ***** Εδω κάνουμε ότι γουστάρουμε.... επειδή γουστάρουμε ;)

Να είστε καλα και να περνάτε καυλα :*



[size=10pt][move] ΜΑΡΙΝΑ  :tits2: ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ[/move]

                                     :smitten: :grouphug: :smitten:





 

Συνημμένα

  • image.jpg
    image.jpg
    87,9 KB · Εμφανίσεις: 23

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
8.210
Like
42

[move] :)  :)  :)   29/04/ 14  :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Τζουλια
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο - Μελινακι - Μελινακι
Κασσανδρας 4(πανω): ---------Κλειστο --------
Κασσανδρας 4Β(κατω): Αντζελα/Νανση/Μελινα - Ελενα/Αντζελα - Ελενα/Μαρινελα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Λαουριτα/Νεφελη - Λαουριτα/Νεφελη
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ:Κλειστο - Mαρινα/Βαλια/Μονικα - Κλειστο

Θησεως 40(κατω): Ζωή/Ελενα - Ελενα/Τανια/Ανισα/Αννα Μαρια - Τανια/Ανισα

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom