Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Μηνύματα
272
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Κάτσε να σου βγάλω μια λίστα των επιχειρημάτων μου μήπως στροφάρεις λίγο.

Νταβά στη μπούτσα μου και στην τσέπη μου θα σε βάλω;ένα το κρατούμενο.

2. Εγώ έχω πάει 101 φορές και θα πάω άλλες τόσες. Η 'άποψή' σου στα παπάρια μου.

3. Πρόσεχε μην σκίσεις κανένα καλτσόν απ' τις πορδες.

4. Καλύτερα ανέβασε καμία 'πρόσφατη' κριτική σαν αυτες που συνηθίζεις για ένα στούντιο που υπήρχε στην Αθήνα το 1800,τότε που ήταν χωριό και γύρω αρβανιταδες.Ειχε ωραία μουνια.

5. Πότε πηγές;
εσυ ξεκινησες να σχολιαζεις τις κριτικες μου και ο καραγκιοζης ο κλαιν μαιν αμα ρε βοδια δε σας αρεσαν οι κριτικες τι στο πουτσο τις διαβαζετε και ασχοληστε παλιοκομπλεξικοι αχρηστοι και οι 2 ουστ ζωα,επισης καλτσον θα σκισεις εσυ που κανεις τον γλυφτη μιας ιεροδουλης και εχεις παει απειρες φορες με μια που απο υπηρεσιες δε εχει να σου δωσει πολλα,ουστ σαλιαρη μπαρμπα,αν εγω ανεβαζω κριτικη μετα απο 6 μηνες και αυτο ειναι ακυρο για εσενα για εμενα ειναι ακυρο που εχεις παει 101 φορες με μια ιεροδουλη που μονο εμφανηση εχει γιατι υπηρεσιες δεν,οποιον και να ρωτησεις κανεις δε εχει παει 100 φορες με μια ιεροδουλη που δε εχει να σου δωσει πολλα γιατι υπηρεσειες κατω του μετριου,πρεπει να εισαι ο μονος ηλιθιος που πηγε τοσες φορες με αυτην,ολοι οι αλλοι αμα ρωτησεις να πηγαν το πολυ 3-4 φορες και μετα απογοητευτηκαν και δε ξαναπηγαν.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Μηνύματα
272
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Αναδιατυπωνω. Είσαι βλάκας;
ελα ελα μπαρμπα που αναδιατυπωνεις κιολας αστο δε εχεις αποψη ουτε εσυ ουτε το μπαζο ο κλαιν μαιν,2 ζωα ειστε τελος,που φτιαχνεστε με το να γραφετε αρνητικα σχολια στις κριτικες των αλλων,ωραια δε σας αρεσουν οι κριτικες μου?μη γραφετε τιποτα μη ασχοληστε αλλα εσεις που μυαλο και οι 2 να σκεφτειτε τα αυτονοητα
 
Τελευταία τροποποίηση:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Μηνύματα
20.200
Κριτικές
167
Like
84.842
Πόντοι
46.423
Μη τσακωνόσαστε ρε για χαζομάρες.
 

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Μηνύματα
272
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Μη τσακωνόσαστε ρε για χαζομάρες.
δε τσακωνομαι απλα αυτοι οι 2 ειναι κομπλεξικοι και σχολιαζαν αρνητικα πραγματα στις κριτικες μου ενω δε υπηρχαν καν αρνητικα απλα ειναι κομπλεξικοι και οι 2 και τους αρεσει να προσβαλουν χωρις λογο και οφειλω να τους το πω μπας και βαλουν λιγο μυαλο.
 
Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Μηνύματα
304
Like
629
Πόντοι
81
σωστά αυτά που λες, όμως η δημοσιότητα που πήρε η Κασσάνδρας - καλώς ή κακώς - δεν ευθύνεται για το γεγονός ότι είναι κλειστά όλα; είτε ανήκουν στην επιχείρηση του υποτίθεται εμπλεκόμενου είτε σε άλλη;
Ποια είναι η δική σου ερμηνεία; γνωρίζεις κάτι παραπάνω;
Εννοείτε ότι δεν ξέρω και για αυτό δεν θα κάτσω να δώσω μια εξήγηση, λόγο του ότι θελουμε να εξηγούμε τα πάντα και ας μην ξέρουμε.

Βρέχει πχ, πρέπει να το εξηγήσουμε, βρέχει διότι με την θέρμανση της θάλασσας δημιουργούνται ατμοί, αυτά γίνονται σύννεφα και μετά βρέχει, μια σαχλαμάρα, ναι αλλά δώσαμε μιαν εξήγηση και ησυχάσαμε …

Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι δεν γίνεται να τα ξέρουμε όλα και δεν γίνεται να τα εξηγήσουμε όλα, πρέπει κάποια πράγματα να τα λαμβάνουμε ως δεδομένα χωρίς εξήγηση, τα στούντιο της Κασανδρας είναι κλειστά, τέλος, μέχρι εκεί.
 

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Μηνύματα
939
Κριτικές
48
Like
4.823
Πόντοι
2.836
ρε παιδιά, τα έχουμε ξαναπεί: δεν υπάρχει λόγος να αντιδικούμε και να τη λέει ο ένας στον άλλο για τα γούστα του. Δεν ζητάμε όλοι τα ίδια πράγματα, ο καθένας περνάει καλά με διαφορετικές κοπέλες. Κάποια που τον Α τον έστειλε στα ουράνια εμένα μπορεί να μου βγει παλτό και το ανάποδο, παραδείγματα υπάρχουν άπειρα.
Το ζητούμενο για μένα είναι να είμαστε όσο μπορούμε ακριβείς και δίκαιοι. Και μετρημένοι, με σεβασμό στις κοπέλες και σε αλλήλους. Και να γράφουμε για να ανταλλάξουμε ενημέρωση και όχι για να προκαλέσουμε το θαυμασμό των άλλων, για να μαζέψουμε σχόλια "πω ρε μεγάλε, είσαι πολύ μάγκας ρε μπράβο, την έκανες την έδειξες την έμπηξες κ.ο.κ.". Αλλά ακόμα και τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούμε να τις λογοκρίνουμε - οπότε προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός; :grin: :grin:
 
Τελευταία τροποποίηση:

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Μηνύματα
272
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Επειδή βλέπω δεν κατανοείς την απλή νεοελληνική ,θα στο πω στην καθαρεύουσα . Ρε κωλοτρυπίδιε βαρεμενο είσαι;Λογαριασμό θα σου δώσω; Και το μουνι θα της γλύψω άμα πλερώσω.

Και μάθε και κάτι ρε μουλικο που μου κάνεις και τον έμπειρο πουτανιάρη και το άτομο μέσα σε μπορδελοφόρουμ.

Μια πουτανα μέσα σε 6 μήνες μπορεί να αλλάξει τόσο σε συμπεριφορά όσο σε εμφάνιση σαν τη μέρα με τη νύχτα. Να γίνει καραφολα και φάλαινα.

Όταν γράφεις τέτοιες κριτικές το δούλεμα το τραβάει ο οργανισμός σου. Ειδικά εσένα που το παίζεις 'ατομο'.

Συνέλθε και μην κάνεις τον έξυπνο σε παλιούς πουτανιάρηδες. Είσαι μουλικο ακόμα. Και μην είσαι μυγιαγγιχτος.


Υ.Γ.
Δεν μας είπες πότε πηγές.
βαρεμενος εισαι εσυ φλωρομπαρμπα,αν εμενα τραβαει ο οργανισμος μου το δουλεμα επειδη ανεβασα κριτικη πριν απο 6 μηνες,εσενα το τραβαει 20 που πας και πληρωνεις μια 100 φορες και υπηρεσιες εχει κατω του μετριου,κανεις δε εχει παει τοσες φορες με εκεινη γιατι πολυ απλα δε εχει τις σωστες υπηρεσιες 10 στις 10 κριτικες γραφουν διεκπαιρεωτικη και επιβεβεωνω και εγω που πηγα μαζι της τις αλλες 10 οντως πολυ διεκπαιρεωτικη,οποτε εφοσον με ειρωνευτηκες στη κριτικη μου ειρωνευομαι και εγω τωρα,οσο για το ποτε πηγα,πηγα το πασχα 2022 πριν 6 μηνες δλδ.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Μηνύματα
272
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
τώρα έδωσες σοβαρή πληροφορία. τ άλλα που λες είναι φούμαρα βουτυράκο.
οτι σε συμφερει κρατας σου ξαναλεω αν το δικο μου ειναι μια φορα ακυρο το δικο σου ειναι 20 μπαρμπαδινο
 

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Μηνύματα
272
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
για την Καταλεγια λέω. δεν πιστεύω να λες για την άλλη της κριτικής σου πριν έξι μηνες;
αυτη της κριτικης μου ηταν πολυ πιο καλη σε υπηρεσιες και καθολου ντιβα,η βερονικα που πηγα ηταν σωστη και η καταλεγια αστο ουτε υπηρεσιες καλες ειχε και ντιβα σα τις εξω τις μοντερνες που πανε στα μπαρ ηταν,δε συγκρινονται ουτε απο θεμα στιλ ουτε απο θεμα υπηρεσιων,φαντασου τωρα για να πηγαινεις 100 φορες με μια ντιβα και διεκπερεωτικη ποσο χαπατο εισαι,αν πηγαινες 100 φορες με αυτη στη κριτικη μου θα σου ελεγα και μπραβο αλλα τωρα να πας με μια ντιβα διεκπαιρεωτικη 100 φορες δειχνει ηλιθιοτητα.
 

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Μηνύματα
272
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Ρε ότι να ναι λες; Πριν από 6 μήνες είπες πρώτα
πριν απο 6 μηνες πηγα με βερονικα στη κριτικη με καταλεγια πηγα καλοκαιρι αυτο δε καταλαβαινεις και τα βασικα νομιζω δειγμα χαζομαρας
 

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Μηνύματα
272
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Πώς δεν κατάλαβα ;παπαριές λες. Μήπως σου κάνε και ακαποτο τζάμπα;
δε λεω καθολου παπαριες το καλοκαιρι που πηγα ηταν διεκπαιρεωτικη οπως στους υπολοιπους και δωματιο καθεται μεχρι 12-13 λεπτα και ας μη εχεις χυσει αντι 20 που θα επρεπε να κατσει κανονικα,οχι δε μου εκανε ακαποτο το μονο εξτρα ηταν τα ωραια φιλια στο στομα αλλα σου ειπα που μου το χαλασε δε θα ξαναλεω τα ιδια και τα ιδια.
 

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Μηνύματα
2.777
Κριτικές
11
Like
14.005
Πόντοι
3.246
Τι γινεται ρε? ο ενας γλωσοφιλα παθιασμενα, ο αλλος ο μαστορας την κανει και τελειωνει
@koulourakias εσυ εχεις παρει τιποτα εξτρα η τζαμπα 1,000,000 φορες που την εχεις παρει την Q ? :2funny:

Killer Queen Fire GIF by NETFLIX
@Helluvatime
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom