Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.880
Κριτικές
91
Like
2.958
Πόντοι
5.435
Ωραιος τυπε μου, να ρωτησο κατι που τσεκαρα τωρα , κασσανδρας 4β ονομα Λαουριτα...αδυνατο μελαχρινο απο της φοτο....Αλλα δεν εχει κριτικες...Αν την εχει παρει κανεις ας πει μην φαμε καμια φολα  :rockon:
τσέκαρε εδώ
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
Σε Σαββατιάτικη mega τσάρκα, συντροφιά με τους lagonisian. Mpouzoklido και bk1981, ξεκινώντας γύρω στις 21:00 όσο ο πολύς ο κόσμος έβλεπε Mundial……

Τριγγέτα 3: Πάμελα. Ψηλή ξανθιά με ωραίο πρόσωπο και πλούσιο ενισχυμένο στήθος. Γνωστή σαν Κάτια από το ξεκίνημα της πορείας της στα Κασσάνδρας.

Συγγρού 144: Πάρις. Νεαρή μελαχρινή με ίσια μαλλιά και σωστές αναλογίες σώματος.

Αριστοτέλους 5 : Ντιάνα. Νεαρή κοντή καστανή υπερβολικά αδύνατη, πολύ μακριά από τα γούστα μου. Μπέλλα, Η μελαχρινή Αγγλίδα αρκετά συμπαθής παρουσία και Αλέξια την οποία δεν είχαμε την υπομονή να βγει από το δωμάτιο.

Αριστοτέλους 6 : Καρίνα. Όμορφη μελαχρινή με γλυκό μουτράκι, αρμονικό σώμα. Την έχω ξαναδεί στην Γερμανική αλυσίδα και διόλου παράξενο, μιας και πλέον το ίδρυμα εντάθηκε στους «Γερμανούς»….

Ελ. Βενιζέλου 40 : . Τάνια, milf με κοντά μαλλιά, παρουσία μακριά από τα standards μου. Για να είναι όμως εκεί τόσο καιρό προφανώς θα έχει το κοινό της όπως εξάλλου λένε και οι πληροφορίες μου για αρκετά «δυνατό δωμάτιο. Ανισα . Νεαρή μελαμψή αδύνατη σχετικά, με ίσια μαλλιά πιασμένα αλογοουρά. Πάρα πολύ βελτιωμένη εμφανισιακά συγκριτικά με το ξεκίνημα της στο ίδρυμα.

Ελ. Βενιζέλου 35 : Τζένη. Εδώ συναντήσαμε μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της τσάρκας κατά την άποψη μας. Ψηλή, ξανθιά με ίσια μαλλιά μέχρι ην μέση. Όμορφο πρόσωπο, κορμί λαμπάδα, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, χαμογελαστή και με αέρα στο σαλόνι. Και τον λαγό και έμενα μας έβαλε σε σκέψεις για το μέλλον.

Θησέως 365 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν.

Ελ. Βενιζέλου 79 : Σόφι. Η καστανή milf που εργάζεται παράλληλα και στο Βούρβαχη 19.

Σερβίων 26 : Η sexy θεία Λάνα και μαζί της η Ήρα. Όχι η Τατάρα αλλά μια υπέρβαρη ξανθιά milf με αρκετά επιπλέον κιλά και μεγάλο στήθος. Κάποιοι θα την θυμούνται από το Διδύμου 20 το 2009, αλλά και μετέπειτα στο μεταξουργείο από το Ακομινάτου 2.

Δοξάτου 2Α : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν.

Κωνσταντινουπόλεως 130 : Δυο μελαμψές υπέρβαρες μετριότητες. Η Μαίρη και η Κάτια. Δεν περιγράφω άλλο…..

Κωνσταντινουπόλεως 132 : Πατριτσια. Επέστρεψε η μελαμψή Λατίνα γνωστή από την μεγάλη της θητεία στο Πειραιώς 193 κλπ. Μια της η Λίντα. Όχι η γνωστή αλλά μια υπερπληθωρική ξανθιά Ρωσίδα με μεγάλο στήθος και ακόμα μεγαλύτερη περιφέρεια. Προγράμματα από 30 ευρώ.

Κροκεών 6 : Βίκυ ψηλή promilf με ωραίο σώμα, σπασμένο κάπως πρόσωπο, ίσια καστανά μαλλιά, έχει εργαστεί παλιότερα και σαν Σάντρα στον όμιλο. Σάσα. Ψηλή μελαχρινή νταρντάνα με πλούσιο μα πολύ πλούσιο φυσικό στήθος, με μακριά σγουρά μαλλιά και συμπαθητικό πρόσωπο.

Λ. Αθηνών 204: Δυο Ουγγαρέζες νέες αφίξεις στην αλυσίδα, η Αντριάννα και η Ζακλίν. Αμφότερες μελαχρινές με πιασίματα, πλούσιο στήθος και σωστές αναλογίες. Μαζί τους και μια «παλιά» Ιζαμπέλλα. Ξανθιά με σπαστά μακριά μαλλιά, πολύ ωραίο σώμα, sexy πρόσωπο, αρκετά γελαστή και Ευγένιε στο σαλόνι της.

Λ. Αθηνών 318: Η τρίτη βάρδια ξεκινούσε. Αλις. Νεαρή μελαχρινή με πλούσιο φυσικό στήθος. Στέλλα. Αδύνατη ξανθή pro milf με πλούσιο στήθος κοντά μαλλιά.

Λ. Αθηνών 373 : Μαρίνα. Ψηλή μελαχρινή με σγουρά μαλλιά λίγο κάτω από τις ωμοπλάτες. Ωραίο πρόσωπο, καλό σώμα, εντυπωσιακή παρουσία σε γενικές γραμμές. Αντζελίνα. Όμορφη νεαρή ξανθιά με μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα σε φουλ πρόγραμμα.

Κηφισού 30 :Εργαζόμενο κορίτσι η Ξένια, την οποία δεν είχαμε την υπομονή να περιμένουμε μιας και ήταν απασχολημένη σε πρόγραμμα μιας ώρας.

Κηφισού 30 (The Cage): Ιζαμπέλλα. Καστανή σγουρομάλλα, με εντυπωσιακή περιφέρεια. Κοπέλα αρκετά γνωστή στον χώρο αφού έχει εργαστεί και στο Βριλησσου55-57, Πειραιώς 193 αλλά και μέχρι πρόσφατα στον ίδιο όμιλο σαν Εμιλυ από την Βενεζουέλα..

Αντιοχείας 64 : Γιασμίν Ψηλή καστανη σγουρομάλλα με μακριά αμλλία, συμπαθητικο προσωπο, αδύνατη σχετικά. Μέτρια για μένα, πολύ καλή για τον φίλο μου τον λαγό. Γούστα…..

Θεσσαλονίκης 96 : Μελίντα. Νεαρή ξανθιά με ίσια μαλλιά, ωραίο σώμα, καθημερινό πρόσωπο, με πέρασμα και από την Γερμανική αλυσίδα αλλά και στον όμιλο μελαντίας 50 κλπ με το ίδιο όνομα. Αλεξάνδρα. Νεαρή μελαχρινή με ίσια μαλλιά, σωστές αναλογίες, αλλά έμενα προσωπικά το στυλ της δεν με πείθει για πέρασμα στα ενδότερα.

Θεσσαλονίκης 81 : Ελάτε σε τρείς ώρες, ελάτε σε τρεις ώρες. Έτσι ακούστηκε μια φωνή πίσω από την πόρτα να μας ανακοινώνει……

Τατοίου 58 (κάτω): Αμαλία. Εντυπωσιακή new entry όχι τόσο για την εμφάνιση της αλλά για την διάθεση και «τρέλα της» στο σαλόνι. Ξανθιά με κοντά μαλλιά, φυσικό στήθος καυλάντισε αρκετά με τον bk1981 αλλά και όλη την παρέα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Μάγια. Νεαρή μικροκαμωμένη μελαχρινή, γνωστή από το πέρασα της από την γερμανική αλυσίδα, αλλά και την Φυλής παλιότερα.

Τατοίου 58 (πάνω): Λάουρα, η ξανθιά καλλονή με τα μεγάλα όμορφα μάτια, γνωστή ως επί το πλείστον από την μεγάλη της θητεία στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου.

Τατοίου 71 : Τζοάννα. Νεαρή σγουρομάλλα με ωραίο πρόσωπο, σώμα με σωστές αναλογίες, ενισχυμένο στήθος, αρκετά φιλική και οικεί α με τον λαγό που την τίμησε πρόσφατα

Α. Παπανδρέου 4 (Golden) : Μελίνα.  Νεαρή μελαχρινή με πλούσιο ενισχυμένο στήθος. Αρκετά αδυνατισμένη από το πρόσφατο παρελθόν. Οι παλιότεροι σίγουρα θα την θυμούνται και σαν Νίνα/Σουεντη από το πέρασμα της στον όμιλο Κασσάνδρας παλιότερα, όπου εργαζόταν και μέχρι πρόσφατα σαν Μελινάκι. Πλέον ξανά στην αλυσίδα της Μελαντίας 50 κλπ.

Studio 12 (κάτω) : Αφροδίτη. Η ξανθιά Πολωνή γνωστή από το Πιπίνου 118. Αέρας έμπειρης γυναίκας, με σγουρά μαλλιά και ελκυστικές καμπύλες. Σελινα. Ψηλή όμορφη ξανθιά με πλούσιο στήθος σε κοινή θέα. Ζανέτ. Ψηλή καστανή με ωραίες αναλογίες και πλούσιο στήθος.

Studio 12 (πάνω): Σόνια. Η βετεράνος αρχοντική milf. Ψηλή με μαύρα μακριά μαλλιά, παραμένει κορμάρα, έχει «σπάσει» στο πρόσωπο. Θεωρώ υπερβολικά τα 100 ευρώ για ελεύθερο στοματικό , όπως μας ανακοινώθηκε. ,

Βριλησσού 46: Κλεοπάτρα. Το μόνο κοινό με την βασίλισσα της Αιγύπτου είναι τα μαύρα της μαλλιά. Κατά τα άλλα, αδιάφορο πρόσωπο ντυμένη με  μαύρο φόρεμα, που δεν άφηνε να φανούν πολλά, από τα επιπλέον κιλά της. Εμμανουέλλα. Η ξανθιά αρχοντική Milf εξ Ουκρανίας ντυμένη με μαύρο fish net όπου φαινόντουσαν τα πλούσια προσόντα της. Άριστη επιλογή για τους μιλφάκηδες και όχι μόνο.

Βριλησσού 42: Αλέξια. Από τις «βετεράνους» των studio, παρόλο που δεν είναι μεγάλη σε ηλικία. Μελαχρινή πλέον, καρέ χτένισμα, από τα ομορφότερα μάτια/πρόσωπα που έχω δει. Μαριάννα: Ψηλή μελαχρινή νταρντάνα με ίσια μακριά μαλλιά, πρόσωπο με αέρα  έμπειρης γυναίκας. Πιθανόν πολλοί να την γνωρίζουν και σαν Αλίκη από την μεγάλη της θητεία και στο Πιπίνου 118. Με μεγάλη θητεία μέχρι πεόσφατα και στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου με το ίδιο όνομα.

Βριλησσού 36: : Σόνια. Ψηλή αδύνατη μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο. Με θητεία στο Amnezia σαν Χριστίνα. Αν και δεν είναι στα standards μου η εμφάνιση της, είναι μια κοπέλα που μου αρέσει αρκετά και στο παρελθόν έχω περάσει πολύ καλά μαζί της. Φαίη Μια από τις κοπέλες που εμένα τουλάχιστον αρέσει αρκετά. Νεαρή, ψηλή, κορμάρα χωρίς ίχνος περιττών κιλών, πλούσιο φυσικό στήθος, και αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Καστανά κοντά μαλλιά λίγο πάνω από τους ώμους, πρόσωπο γλυκό, με ωραίο εκφραστικό βλέμμα

Βριλησσού 36Α: Κέλλυ. Νεαρή καστανόξανθη με ωραίο σώμα, φυσικό  στήθος, καλλίγραμμη περιφέρεια και μόνιμα χαμογελαστή και με θετική αύρα, αλλά και άριστες επιδόσεις κατά κοινή ομολογία όλων των φίλων που την έχουν τιμήσει, που δεν είναι και λίγοι, μεταξύ αυτών και ο γράφων. Μαρκέλα. Η γνωστή νεαρή ξανθιά του ομίλου που δεν χρειάζεται συστάσεις. Φιλική, ευδιάθετη, μας έκανε παρέα  στο σαλόνι στην μεγάλη παρέα που δημιουργήθηκε αφού είχαμε τυχαία συνάντηση με τους ,μέγιστους PIATSAS, kerveras, makis1985 και petros tis Skandalis. Για κάτι τέτοια αξίζον οι τσάρκες….

Βριλησσού 55: Βίκυ. Νεαρή καστανή σγουρόμαλλα σήμερα .. Κοπέλα μόνιμα χαμογελαστή, topless εμφάνιση, φυσικό στήθος, καμπυλωτή περιφέρεια σε φουλ πρόγραμμα. Μισελ. Νεαρή καστανή με ίσια μαλλιά, αδύνατη σχετικά με μέτριο για τα γούστα μου πρόσωπο.

Βούρβαχη 19 : Τόρι, η νέα άφιξη της αλυσίδας. Από την πρώην ΕΣΣΔ, μα καστανά σγουρά μαλλιά, σωστές αναλογίες σώματος, φυσικο στήθος συμπαθητικό πρόσωπο, αρκετά γελαστή και με χιούμορ στ σαλόνι.

Μπουζιάνη 2 : Εμμανουέλλα.  Νεαρή με σκούρα  ίσια μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο σαρκώδη χείλη, περιφέρεια με sexy καμπύλες. Όλα αυτά όμως ωχριούν μπροστά στο πλούσιο φυσικό της στήθος, που όμοιο του ελάχιστες κοπέλες έχουν. Γνωστή και σαν Χριστιάνα από Βουρβαχη 19 και την αλυσίδα Μελαντιας 50 κλπ. Εργάζεται παράλληλα και στο Δοξάτου 2Α. Δάφνη. Η ξανθιά Ελληνίδα milf γνωστή από την παράλληλη θητεία της και στο Κροκεών 6. Αδύνατη με ωραίο σώμα, αέρα έμπειρης γυναικάς. Ο λαγός είχε μια αξέχαστη εμπειρία μαζί της. Λεπτομέρειες στην κριτική του.

Η. Ηλιού 82 : Ιρμα. Ξανθιά Mild εκ Εσθονίας ,ε με κοντά μαλλιά, σε καρέ χτένισμα, ωραίο σώμα, φυσικό στήθος, γλυκύτατο πρόσωπο. Ρουμπυ. Μελαχρινή νεαρή χυμώδης αρκετά βελτιωμένη από την τελευταία φορά που την είδα στις τσάρκες μου. Γελαστή και ευγενική στο σαλόνι της.

Ιωαννίνων 3 : Αλεξάνδρα. Κοντή Ρωσίδα milf με «σπασμένο» πρόσωπο, μακριά ξανθά μαλλιά, φυσικό στήθος, ντυμένη με μαύρο κορμάκι και δικτυωτές κάλτσες. Από 20 το απλό, 30 ελεύθερο, 69, μασάζ στα 40 πρωκτικό. Συνεννόηση μόνο στα Αγγλικά, αφού έχει δεν έχει 1 εβδομάδα στην χώρα μας.
 
Κασσάνδρας 8Α: Τζούλια. Η μελαχρινή Πολωνή με τα μακριά σγουρά μαλλιά και την μόνιμα πρωτότυπα εμφάνιση με σουτιέν και δίχως κάτω εσώρουχο. Σε φουλ πρόγραμμα.

Κασσάνδρας 8Β: Κλειστό

Κασσάνδρας 8Γ: Μαρίνα. Η μελαχρινή ψηλή  καλλονή, γνωστή από την μεγάλη θητεία της στο Φυλής 104. Ίσια μακριά μαλλιά, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, λαχταριστή περιφέρεια. Πρόσωπο και αέρας έμπειρης γυναίκας, σαρκώδη χείλη, μεγάλα εκφραστικά μάτια. Φουλ πρόγραμμα.

Κασσάνδρας 3 (κάτω): Ζετα. Η ομορφότερη κοπέλα έξ αλλαγής φύλλου που έχω συναντήσει. Ξανθιά, ίσια μαλλιά, ντυμένη με κόκκινο σέξι νυχτικό αρκετά γελαστή και  φιλική στο σαλόνι μας χαιρέτησε πολύ εγκάρδια.

Κασσάνδρας 3 (πάνω): Κλειστό

Κασσάνδρας 6: Η Ιρένα σταθερά.

Κασσάνδρας 4: Κλειστό

Κασσάνδρας4 Β και βαρεθήκαμε να μπούμε.. Ήταν πάντως ανοιχτά. Λογικά θα ήταν η Λαουρίτα και η Ελένη η Κοσοβάρα.

Μ. Αλεξάνδρου 133: Μιχαέλλα. Η νεαρη καστανη γλυκήτατη κοπέλα με το πλούσιο φυσικο στήθος, γνωστη μας ατπο το μέγαρο της πλατείας βαθη. Τζένη. επέτσρεψε η ξανθιά γλυκήτατη παρουσία του ομίλου. Πλουσιο φυσικό στηθος σε κοινή θεα, καλοσχηματισμένη περιφέρεια, πολύ όμορφο π΄ροσωπο για τα γούστα μου.

Κωνσταντινουπόλεως 80 : Κλαούντια, Ψηλή αδύνατη ξανθιά, νεαρή Ρουμάνα. Έχει πλέον ωριμάσει, και έχει ομορφύνει αρκετά. Ντυμένη με μαύρα εσώρουχα και δικτυωτό καλσόν. Με θητεία στο μέγαρο της πλατείας Βάθη. Ελένη. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά, αδύνατη και ωραία περιφέρεια, μικρό σχετικά στήθος σε topless εμφάνιση  Με θητεία στο Τατοίου 58 σαν Νικόλ, αλλά και σαν Βαρβάρα στο ολιγοήμερο πέρασμα της από το Πειραιώς 121.

Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Πέννυ και τα λόγια είναι περιττά για την διάθεση και το sex appeal αυτής της κοπέλας. Αμαλία. Νεαρη μελαχρινή με σπαστά (αυτή την φορά) μαλλιά και πικάντικο μουτράκι. Αρκετά ευδιάθετη και sexy στο σαλόνι.

Κωνσταντινουπόλεως 92 : Κλειστό.

Κωνσταντινουπόλεως 94 : Μαρίνα. Νεαρή μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο και ωραίο σώμα. Με πρότερη θητεία στο Αριστοτέλους 6. Εμιλυ. Η νεαρή αδύνατη με τα μακριά ξανθά μαλλιά, σαρκώδη χείλη, και πεταχτό κωλαράκι σ ε φουλ πρόγραμμα.
 

Α-Ω

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
5.950
Κριτικές
14
Like
3.785
Πόντοι
2.777
ποιες ιεροδουλες προτεινεται για γλειφομουνι μεχρι θανατου ρε μαγκες..που να γουσταρουν κι αυτες τρελα ομως και οχι μονο επειδη το λεει το προγραμμα

Θα σε συμβούλευα να βρεις μια κανονική γυναίκα, να της δίνει φιλάκια παντού για τους λόγους που σίγουρα καταλαβαίνεις. Το ότι ένα μουνάκι είναι απαλό, μυρίζει ωραία, δε σημαίνει ότι είναι κι απολύτως υγιές. Να το θυμάσαι.
Είναι καλά γούστα τα γλειψίματα, αλλά επίφοβα.
 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.425
Πόντοι
25.846
Σε Σαββατιάτικη mega τσάρκα, συντροφιά με τους lagonisian. Mpouzoklido και bk1981, ξεκινώντας γύρω στις 21:00 όσο ο πολύς ο κόσμος έβλεπε Mundial……

Τριγγέτα 3: Πάμελα. Ψηλή ξανθιά με ωραίο πρόσωπο και πλούσιο ενισχυμένο στήθος. Γνωστή σαν Κάτια από το ξεκίνημα της πορείας της στα Κασσάνδρας.

Συγγρού 144: Πάρις. Νεαρή μελαχρινή με ίσια μαλλιά και σωστές αναλογίες σώματος.

Αριστοτέλους 5 : Ντιάνα. Νεαρή κοντή καστανή υπερβολικά αδύνατη, πολύ μακριά από τα γούστα μου. Μπέλλα, Η μελαχρινή Αγγλίδα αρκετά συμπαθής παρουσία και Αλέξια την οποία δεν είχαμε την υπομονή να βγει από το δωμάτιο.

Αριστοτέλους 6 : Καρίνα. Όμορφη μελαχρινή με γλυκό μουτράκι, αρμονικό σώμα. Την έχω ξαναδεί στην Γερμανική αλυσίδα και διόλου παράξενο, μιας και πλέον το ίδρυμα εντάθηκε στους «Γερμανούς»….

Ελ. Βενιζέλου 40 : . Τάνια, milf με κοντά μαλλιά, παρουσία μακριά από τα standards μου. Για να είναι όμως εκεί τόσο καιρό προφανώς θα έχει το κοινό της όπως εξάλλου λένε και οι πληροφορίες μου για αρκετά «δυνατό δωμάτιο. Ανισα . Νεαρή μελαμψή αδύνατη σχετικά, με ίσια μαλλιά πιασμένα αλογοουρά. Πάρα πολύ βελτιωμένη εμφανισιακά συγκριτικά με το ξεκίνημα της στο ίδρυμα.

Ελ. Βενιζέλου 35 : Τζένη. Εδώ συναντήσαμε μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της τσάρκας κατά την άποψη μας. Ψηλή, ξανθιά με ίσια μαλλιά μέχρι ην μέση. Όμορφο πρόσωπο, κορμί λαμπάδα, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, χαμογελαστή και με αέρα στο σαλόνι. Και τον λαγό και έμενα μας έβαλε σε σκέψεις για το μέλλον.

Θησέως 365 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν.

Ελ. Βενιζέλου 79 : Σόφι. Η καστανή milf που εργάζεται παράλληλα και στο Βούρβαχη 19.

Σερβίων 26 : Η sexy θεία Λάνα και μαζί της η Ήρα. Όχι η Τατάρα αλλά μια υπέρβαρη ξανθιά milf με αρκετά επιπλέον κιλά και μεγάλο στήθος. Κάποιοι θα την θυμούνται από το Διδύμου 20 το 2009, αλλά και μετέπειτα στο μεταξουργείο από το Ακομινάτου 2.

Δοξάτου 2Α : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν.

Κωνσταντινουπόλεως 130 : Δυο μελαμψές υπέρβαρες μετριότητες. Η Μαίρη και η Κάτια. Δεν περιγράφω άλλο…..

Κωνσταντινουπόλεως 132 : Πατριτσια. Επέστρεψε η μελαμψή Λατίνα γνωστή από την μεγάλη της θητεία στο Πειραιώς 193 κλπ. Μια της η Λίντα. Όχι η γνωστή αλλά μια υπερπληθωρική ξανθιά Ρωσίδα με μεγάλο στήθος και ακόμα μεγαλύτερη περιφέρεια. Προγράμματα από 30 ευρώ.

Κροκεών 6 : Βίκυ ψηλή promilf με ωραίο σώμα, σπασμένο κάπως πρόσωπο, ίσια καστανά μαλλιά, έχει εργαστεί παλιότερα και σαν Σάντρα στον όμιλο. Σάσα. Ψηλή μελαχρινή νταρντάνα με πλούσιο μα πολύ πλούσιο φυσικό στήθος, με μακριά σγουρά μαλλιά και συμπαθητικό πρόσωπο.

Λ. Αθηνών 204: Δυο Ουγγαρέζες νέες αφίξεις στην αλυσίδα, η Αντριάννα και η Ζακλίν. Αμφότερες μελαχρινές με πιασίματα, πλούσιο στήθος και σωστές αναλογίες. Μαζί τους και μια «παλιά» Ιζαμπέλλα. Ξανθιά με σπαστά μακριά μαλλιά, πολύ ωραίο σώμα, sexy πρόσωπο, αρκετά γελαστή και Ευγένιε στο σαλόνι της.

Λ. Αθηνών 318: Η τρίτη βάρδια ξεκινούσε. Αλις. Νεαρή μελαχρινή με πλούσιο φυσικό στήθος. Στέλλα. Αδύνατη ξανθή pro milf με πλούσιο στήθος κοντά μαλλιά.

Λ. Αθηνών 373 : Μαρίνα. Ψηλή μελαχρινή με σγουρά μαλλιά λίγο κάτω από τις ωμοπλάτες. Ωραίο πρόσωπο, καλό σώμα, εντυπωσιακή παρουσία σε γενικές γραμμές. Αντζελίνα. Όμορφη νεαρή ξανθιά με μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα σε φουλ πρόγραμμα.

Κηφισού 30 :Εργαζόμενο κορίτσι η Ξένια, την οποία δεν είχαμε την υπομονή να περιμένουμε μιας και ήταν απασχολημένη σε πρόγραμμα μιας ώρας.

Κηφισού 30 (The Cage): Ιζαμπέλλα. Καστανή σγουρομάλλα, με εντυπωσιακή περιφέρεια. Κοπέλα αρκετά γνωστή στον χώρο αφού έχει εργαστεί και στο Βριλησσου55-57, Πειραιώς 193 αλλά και μέχρι πρόσφατα στον ίδιο όμιλο σαν Εμιλυ από την Βενεζουέλα..

Αντιοχείας 64 : Γιασμίν Ψηλή καστανη σγουρομάλλα με μακριά αμλλία, συμπαθητικο προσωπο, αδύνατη σχετικά. Μέτρια για μένα, πολύ καλή για τον φίλο μου τον λαγό. Γούστα…..

Θεσσαλονίκης 96 : Μελίντα. Νεαρή ξανθιά με ίσια μαλλιά, ωραίο σώμα, καθημερινό πρόσωπο, με πέρασμα και από την Γερμανική αλυσίδα αλλά και στον όμιλο μελαντίας 50 κλπ με το ίδιο όνομα. Αλεξάνδρα. Νεαρή μελαχρινή με ίσια μαλλιά, σωστές αναλογίες, αλλά έμενα προσωπικά το στυλ της δεν με πείθει για πέρασμα στα ενδότερα.

Θεσσαλονίκης 81 : Ελάτε σε τρείς ώρες, ελάτε σε τρεις ώρες. Έτσι ακούστηκε μια φωνή πίσω από την πόρτα να μας ανακοινώνει……

Τατοίου 58 (κάτω): Αμαλία. Εντυπωσιακή new entry όχι τόσο για την εμφάνιση της αλλά για την διάθεση και «τρέλα της» στο σαλόνι. Ξανθιά με κοντά μαλλιά, φυσικό στήθος καυλάντισε αρκετά με τον bk1981 αλλά και όλη την παρέα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Μάγια. Νεαρή μικροκαμωμένη μελαχρινή, γνωστή από το πέρασα της από την γερμανική αλυσίδα, αλλά και την Φυλής παλιότερα.

Τατοίου 58 (πάνω): Λάουρα, η ξανθιά καλλονή με τα μεγάλα όμορφα μάτια, γνωστή ως επί το πλείστον από την μεγάλη της θητεία στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου.

Τατοίου 71 : Τζοάννα. Νεαρή σγουρομάλλα με ωραίο πρόσωπο, σώμα με σωστές αναλογίες, ενισχυμένο στήθος, αρκετά φιλική και οικεί α με τον λαγό που την τίμησε πρόσφατα

Α. Παπανδρέου 4 (Golden) : Μελίνα.  Νεαρή μελαχρινή με πλούσιο ενισχυμένο στήθος. Αρκετά αδυνατισμένη από το πρόσφατο παρελθόν. Οι παλιότεροι σίγουρα θα την θυμούνται και σαν Νίνα/Σουεντη από το πέρασμα της στον όμιλο Κασσάνδρας παλιότερα, όπου εργαζόταν και μέχρι πρόσφατα σαν Μελινάκι. Πλέον ξανά στην αλυσίδα της Μελαντίας 50 κλπ.

Studio 12 (κάτω) : Αφροδίτη. Η ξανθιά Πολωνή γνωστή από το Πιπίνου 118. Αέρας έμπειρης γυναίκας, με σγουρά μαλλιά και ελκυστικές καμπύλες. Σελινα. Ψηλή όμορφη ξανθιά με πλούσιο στήθος σε κοινή θέα. Ζανέτ. Ψηλή καστανή με ωραίες αναλογίες και πλούσιο στήθος.

Studio 12 (πάνω): Σόνια. Η βετεράνος αρχοντική milf. Ψηλή με μαύρα μακριά μαλλιά, παραμένει κορμάρα, έχει «σπάσει» στο πρόσωπο. Θεωρώ υπερβολικά τα 100 ευρώ για ελεύθερο στοματικό , όπως μας ανακοινώθηκε. ,

Βριλησσού 46: Κλεοπάτρα. Το μόνο κοινό με την βασίλισσα της Αιγύπτου είναι τα μαύρα της μαλλιά. Κατά τα άλλα, αδιάφορο πρόσωπο ντυμένη με  μαύρο φόρεμα, που δεν άφηνε να φανούν πολλά, από τα επιπλέον κιλά της. Εμμανουέλλα. Η ξανθιά αρχοντική Milf εξ Ουκρανίας ντυμένη με μαύρο fish net όπου φαινόντουσαν τα πλούσια προσόντα της. Άριστη επιλογή για τους μιλφάκηδες και όχι μόνο.

Βριλησσού 42: Αλέξια. Από τις «βετεράνους» των studio, παρόλο που δεν είναι μεγάλη σε ηλικία. Μελαχρινή πλέον, καρέ χτένισμα, από τα ομορφότερα μάτια/πρόσωπα που έχω δει. Μαριάννα: Ψηλή μελαχρινή νταρντάνα με ίσια μακριά μαλλιά, πρόσωπο με αέρα  έμπειρης γυναίκας. Πιθανόν πολλοί να την γνωρίζουν και σαν Αλίκη από την μεγάλη της θητεία και στο Πιπίνου 118. Με μεγάλη θητεία μέχρι πεόσφατα και στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου με το ίδιο όνομα.

Βριλησσού 36: : Σόνια. Ψηλή αδύνατη μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο. Με θητεία στο Amnezia σαν Χριστίνα. Αν και δεν είναι στα standards μου η εμφάνιση της, είναι μια κοπέλα που μου αρέσει αρκετά και στο παρελθόν έχω περάσει πολύ καλά μαζί της. Φαίη Μια από τις κοπέλες που εμένα τουλάχιστον αρέσει αρκετά. Νεαρή, ψηλή, κορμάρα χωρίς ίχνος περιττών κιλών, πλούσιο φυσικό στήθος, και αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Καστανά κοντά μαλλιά λίγο πάνω από τους ώμους, πρόσωπο γλυκό, με ωραίο εκφραστικό βλέμμα

Βριλησσού 36Α: Κέλλυ. Νεαρή καστανόξανθη με ωραίο σώμα, φυσικό  στήθος, καλλίγραμμη περιφέρεια και μόνιμα χαμογελαστή και με θετική αύρα, αλλά και άριστες επιδόσεις κατά κοινή ομολογία όλων των φίλων που την έχουν τιμήσει, που δεν είναι και λίγοι, μεταξύ αυτών και ο γράφων. Μαρκέλα. Η γνωστή νεαρή ξανθιά του ομίλου που δεν χρειάζεται συστάσεις. Φιλική, ευδιάθετη, μας έκανε παρέα  στο σαλόνι στην μεγάλη παρέα που δημιουργήθηκε αφού είχαμε τυχαία συνάντηση με τους ,μέγιστους PIATSAS, kerveras, makis1985 και petros tis Skandalis. Για κάτι τέτοια αξίζον οι τσάρκες….

Βριλησσού 55: Βίκυ. Νεαρή καστανή σγουρόμαλλα σήμερα .. Κοπέλα μόνιμα χαμογελαστή, topless εμφάνιση, φυσικό στήθος, καμπυλωτή περιφέρεια σε φουλ πρόγραμμα. Μισελ. Νεαρή καστανή με ίσια μαλλιά, αδύνατη σχετικά με μέτριο για τα γούστα μου πρόσωπο.

Βούρβαχη 19 : Τόρι, η νέα άφιξη της αλυσίδας. Από την πρώην ΕΣΣΔ, μα καστανά σγουρά μαλλιά, σωστές αναλογίες σώματος, φυσικο στήθος συμπαθητικό πρόσωπο, αρκετά γελαστή και με χιούμορ στ σαλόνι.

Μπουζιάνη 2 : Εμμανουέλλα.  Νεαρή με σκούρα  ίσια μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο σαρκώδη χείλη, περιφέρεια με sexy καμπύλες. Όλα αυτά όμως ωχριούν μπροστά στο πλούσιο φυσικό της στήθος, που όμοιο του ελάχιστες κοπέλες έχουν. Γνωστή και σαν Χριστιάνα από Βουρβαχη 19 και την αλυσίδα Μελαντιας 50 κλπ. Εργάζεται παράλληλα και στο Δοξάτου 2Α. Δάφνη. Η ξανθιά Ελληνίδα milf γνωστή από την παράλληλη θητεία της και στο Κροκεών 6. Αδύνατη με ωραίο σώμα, αέρα έμπειρης γυναικάς. Ο λαγός είχε μια αξέχαστη εμπειρία μαζί της. Λεπτομέρειες στην κριτική του.

Η. Ηλιού 82 : Ιρμα. Ξανθιά Mild εκ Εσθονίας ,ε με κοντά μαλλιά, σε καρέ χτένισμα, ωραίο σώμα, φυσικό στήθος, γλυκύτατο πρόσωπο. Ρουμπυ. Μελαχρινή νεαρή χυμώδης αρκετά βελτιωμένη από την τελευταία φορά που την είδα στις τσάρκες μου. Γελαστή και ευγενική στο σαλόνι της.

Ιωαννίνων 3 : Αλεξάνδρα. Κοντή Ρωσίδα milf με «σπασμένο» πρόσωπο, μακριά ξανθά μαλλιά, φυσικό στήθος, ντυμένη με μαύρο κορμάκι και δικτυωτές κάλτσες. Από 20 το απλό, 30 ελεύθερο, 69, μασάζ στα 40 πρωκτικό. Συνεννόηση μόνο στα Αγγλικά, αφού έχει δεν έχει 1 εβδομάδα στην χώρα μας.
 
Κασσάνδρας 8Α: Τζούλια. Η μελαχρινή Πολωνή με τα μακριά σγουρά μαλλιά και την μόνιμα πρωτότυπα εμφάνιση με σουτιέν και δίχως κάτω εσώρουχο. Σε φουλ πρόγραμμα.

Κασσάνδρας 8Β: Κλειστό

Κασσάνδρας 8Γ: Μαρίνα. Η μελαχρινή ψηλή  καλλονή, γνωστή από την μεγάλη θητεία της στο Φυλής 104. Ίσια μακριά μαλλιά, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, λαχταριστή περιφέρεια. Πρόσωπο και αέρας έμπειρης γυναίκας, σαρκώδη χείλη, μεγάλα εκφραστικά μάτια. Φουλ πρόγραμμα.

Κασσάνδρας 3 (κάτω): Ζετα. Η ομορφότερη κοπέλα έξ αλλαγής φύλλου που έχω συναντήσει. Ξανθιά, ίσια μαλλιά, ντυμένη με κόκκινο σέξι νυχτικό αρκετά γελαστή και  φιλική στο σαλόνι μας χαιρέτησε πολύ εγκάρδια.

Κασσάνδρας 3 (πάνω): Κλειστό

Κασσάνδρας 6: Η Ιρένα σταθερά.

Κασσάνδρας 4: Κλειστό

Κασσάνδρας4 Β και βαρεθήκαμε να μπούμε.. Ήταν πάντως ανοιχτά. Λογικά θα ήταν η Λαουρίτα και η Ελένη η Κοσοβάρα.

Μ. Αλεξάνδρου 133: Μιχαέλλα. Η νεαρη καστανη γλυκήτατη κοπέλα με το πλούσιο φυσικο στήθος, γνωστη μας ατπο το μέγαρο της πλατείας βαθη. Τζένη. επέτσρεψε η ξανθιά γλυκήτατη παρουσία του ομίλου. Πλουσιο φυσικό στηθος σε κοινή θεα, καλοσχηματισμένη περιφέρεια, πολύ όμορφο π΄ροσωπο για τα γούστα μου.

Κωνσταντινουπόλεως 80 : Κλαούντια, Ψηλή αδύνατη ξανθιά, νεαρή Ρουμάνα. Έχει πλέον ωριμάσει, και έχει ομορφύνει αρκετά. Ντυμένη με μαύρα εσώρουχα και δικτυωτό καλσόν. Με θητεία στο μέγαρο της πλατείας Βάθη. Ελένη. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά, αδύνατη και ωραία περιφέρεια, μικρό σχετικά στήθος σε topless εμφάνιση  Με θητεία στο Τατοίου 58 σαν Νικόλ, αλλά και σαν Βαρβάρα στο ολιγοήμερο πέρασμα της από το Πειραιώς 121.

Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Πέννυ και τα λόγια είναι περιττά για την διάθεση και το sex appeal αυτής της κοπέλας. Αμαλία. Νεαρη μελαχρινή με σπαστά (αυτή την φορά) μαλλιά και πικάντικο μουτράκι. Αρκετά ευδιάθετη και sexy στο σαλόνι.

Κωνσταντινουπόλεως 92 : Κλειστό.

Κωνσταντινουπόλεως 94 : Μαρίνα. Νεαρή μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο και ωραίο σώμα. Με πρότερη θητεία στο Αριστοτέλους 6. Εμιλυ. Η νεαρή αδύνατη με τα μακριά ξανθά μαλλιά, σαρκώδη χείλη, και πεταχτό κωλαράκι σ ε φουλ πρόγραμμα.
για κάτι τέτοιες βραδιές αξίζει να είσαι πόρνος... :rockon: :rockon: :rockon:
 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Μηνύματα
4.224
Κριτικές
255
Like
10.904
Πόντοι
19.505
Ωραιος τυπε μου, να ρωτησο κατι που τσεκαρα τωρα , κασσανδρας 4β ονομα Λαουριτα...αδυνατο μελαχρινο απο της φοτο....Αλλα δεν εχει κριτικες...Αν την εχει παρει κανεις ας πει μην φαμε καμια φολα  :rockon:
την έχω πάρει και έχω βάλει κριτική
πολύ καλή περίπτωση
 

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
8.210
Like
42

[move] :)  :)  :)   24/06/ 14  :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Λαουριτα
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο - Ν.Αφιξη - Κλειστο
Κασσανδρας 4(πανω):   Κλειστο - Κλειστο - Αννα  
Κασσανδρας 4Β(κατω): Αντζελα/Νανση - Αντζελα/Λαουριτα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Αλεξανδρα Σερκοφ
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ζετα - Ιρενα
Κασσανδρας 8Γ:Κλειστο - Μονικα/Μαρινα/Βαλια - Τζουλια/Μαρινα

Θησεως 40(κατω): Ζωή - Τανια/Ανισα/Σοφια/Αννα Μαρια - Τανια/Ανισα

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα
 

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
5.647
Like
2.150
Πόντοι
506
Τριτη στο Βριλησσου 42 - Σαμανθα. Λαιμα + Ρεγγινα. Μαριαννα + Λιλιαν  :-* :-* :-*
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.407
Πόντοι
3.636
την έχω πάρει και έχω βάλει κριτική
πολύ καλή περίπτωση
Ευχαρηστο τυπε μου....απο οτι ειδα τωρα εχει μονο μια αρνητικη κριτικη...Απο οτι εχω καταλαβη ισως αν σε δει οτι δεν εισαι γρηγηρος στο τελειομα απλα ξενερωνη....Θα δοκιμασο και θα σας πω τυποι μου την γνωμη μου  :rockon:
 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.425
Πόντοι
25.846

τούτη την όμορφη κορασιδα την έχει πάρει κανείς; Δεν υπάρχουν κριτικές....
την έχω συναντήσει 2 φορές σε τσάρκες μου...ευγενέστατη στο σαλόνι, χαμογελαστή...από συναγωνιστή που μόλις είχς βγει μου ακούστηκε ευχαριστημένος...χωρίς να είναι κάτι το μοναδικό...αλλά περισσότερα δεν ξέρω...
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
Η αγγελια γραφει :

[size=9pt]Με φυσικό στητό στήθος και σώμα άγαλμα, θα σε οδηγήσει σε νέα επίπεδα ηδονής. Incall ή Outcall έρχεται στον χωρο σου ή όπου αλλού εσύ θέλεις σε όλη την Αθήνα. Μόνο από την Golden Diamond Escort.[/size]

Η Μελινα απο Κασσανδρας δεν εχει φυσικο στητος στηθος, αλλα ενισχυμενο.
Οι φωτογραφιες ομως σε αυτη παραπεμπουν.....
Λογικα αυτη πρέπει να ειναι

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.425
Πόντοι
25.846
"Το call girl ΜΕΛΙΝΑ  σε μοναδικές καυτές πόζες στην μπανιέρα της. Γίνε το σφουγγαράκι της και τρίψε την παντού!"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ποιος μαλάκας το σκέφτηκε αυτό..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.425
Πόντοι
25.846
Χθεσινή βόλτα με τον καλό φίλο mpouzoklidos, ενώ στην πορεία ενώθηκε μαζί μας και ο cheyenne κάτω από τις καυτές ακτίνες του ηλίου.... :crazy: :crazy:

Τριγγέτα3: Βερόνικα: Ψηλή, αδύνατη, ξερακιανή, μελαχροινά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα, άχαρο σαλονάρισμα και πως να μην είναι άλλωσε, αφού ήταν η πρώτη μέρα στη δουλειά....

Μπουζιάνη2: Τζένη: Όμορφο και καλοδιατηρημένο milf με κορμί που θα ζήλευαν και νεότερες, μαύρα μακριά μαλλιά, ωραίο στήθος, και περιφέρεια, χαμογελαστή και ευδιάθετη κέρδισε τις εντυπώσεις και με "ανάγκασε" να την ανεβάσω πολύ ψηλά στις προτεραιότητες μου...

Κασσάνδρας4γ: Αλεξάνδρα Σερκόβ: Πασίγνωστη πλέον,κάθε περιγραφή κουράζει...Σήμερα φεύγει για επαρχία....

Κασσάνδρας4β: Άντζελα: Στρουμπουλό, χαριτωμένο κορίτσι, με σγουρά μαλλιά, χαμογελαστή και ευδιάθετη. Νάνσυ: Μαυριδερή, με πλούσια περιφέρεια και αρκετά κιλά.

Κων/πόλεως94:Άννα: Όμορφη παρουσία, με μακριά καστανά μαλλιά, ωραίο αδύνατο κορμί με φυσικό στήθος και ωραία περιφέρεια. Και αυτή ευδιάθετη και ευγενική...Ο υπηρέτης επειγόντως χρειάζεται μαθήματα....  :referee: :referee:

Κων/πόλεως92Α: Αννίτα: Μεσαίου αναστήματος κοπέλα, με μακριά μαύρα μαλλιά, γλυκό πρόσωπο, φυσικό στήθος, ωραίο κορμί. Είναι η ίδια κοπέλα που εργαζόταν με το ίδιο όνομα στο Ιερά Οδός 66...

Τατοίου71: Ναταλί: Η γνωστή ξανθιά milf με τις μεσογειακές καμπύλες και το ανάλογο ταπεραμέντο. Ωραίο κορμί για την ηλικία της που με έβαλε σε σκέψεις... :headbang: :headbang:

Τατοίου58(κάτω):Έλενα: Καστανόξανθα μακριά μαλλιά, καθημερίνο αδιάφορο πρόσωπο, κορμί απλά καλό....τίποτα το ιδιαίτερο και σίγουρα όχι για 50 ευρώ. Μαζί της η Ιωάννα: Καινούρια κοπέλα και αυτή, πιο σκουρόχρωμη αλλά και με αρκετά κιλά πιο πολλά από τη συνάδελφό της...Μια από τα ίδια...

Τατοίου58(πάνω): Λίνα: Ευτραφής κοπέλα, που προσπαθούσε μάταια να καλύψει τα περιττά κιλά της με έναν κορσέ. Συμπαθητικό πρόσωπο και καλή διάθεση στο σαλόνι κάπως μετρίασε το σωματικό desavantage....Άνκα: Μαύρα μακριά μαλλιά, αδύνατο κορμί, αγέλαστη και αδιάφορη με μαύρες μπότες στο σαλόνι με τέτοια ζέστη....

Βριλησσού42:Λίλιαν: όμορφο πιτσιρίκι, με μαύρα μακριά μαλλιά, μικρό φυσικό στήθος, ωραίο πρόσωπο παιχνιδιάρικο, άψογη και στητή περιφέρεια και ωραία πόδια, μες στο χαμόγελο. Τιμήθηκε από την αφεντιά μου, με πολύ καλές εντυπώσεις. Λεπρομέρειες στην κριτική. Μαζί της και η Λαιμά: Μια ακόμη κοπέλα που δεν χρειάζεται συστάσεις...
 

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Μηνύματα
74
Like
0
Πόντοι
0
παίδες ξέρετε αν έχει κλείσει το βριλησσου 55; γιατι χθες το βράδυ ήταν κλειστό και δεύτερον στο βριλησσου 60 έχει κανείς πάει με μια ξανθιά τσουπωτή με τ όνομα ιωάννα (κρητικιά σύμφωνα με τα λεγόμενα της)
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
Χθεσινή βόλτα με τον καλό φίλο mpouzoklidos, ενώ στην πορεία ενώθηκε μαζί μας και ο cheyenne κάτω από τις καυτές ακτίνες του ηλίου.... :crazy: :crazy:

Τριγγέτα3: Βερόνικα: Ψηλή, αδύνατη, ξερακιανή, μελαχροινά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα, άχαρο σαλονάρισμα και πως να μην είναι άλλωσε, αφού ήταν η πρώτη μέρα στη δουλειά....

Μπουζιάνη2: Τζένη: Όμορφο και καλοδιατηρημένο milf με κορμί που θα ζήλευαν και νεότερες, μαύρα μακριά μαλλιά, ωραίο στήθος, και περιφέρεια, χαμογελαστή και ευδιάθετη κέρδισε τις εντυπώσεις και με "ανάγκασε" να την ανεβάσω πολύ ψηλά στις προτεραιότητες μου...

Κασσάνδρας4γ: Αλεξάνδρα Σερκόβ: Πασίγνωστη πλέον,κάθε περιγραφή κουράζει...Σήμερα φεύγει για επαρχία....

Κασσάνδρας4β: Άντζελα: Στρουμπουλό, χαριτωμένο κορίτσι, με σγουρά μαλλιά, χαμογελαστή και ευδιάθετη. Νάνσυ: Μαυριδερή, με πλούσια περιφέρεια και αρκετά κιλά.

Κων/πόλεως94:Άννα: Όμορφη παρουσία, με μακριά καστανά μαλλιά, ωραίο αδύνατο κορμί με φυσικό στήθος και ωραία περιφέρεια. Και αυτή ευδιάθετη και ευγενική...Ο υπηρέτης επειγόντως χρειάζεται μαθήματα....  :referee: :referee:

Κων/πόλεως92Α: Αννίτα: Μεσαίου αναστήματος κοπέλα, με μακριά μαύρα μαλλιά, γλυκό πρόσωπο, φυσικό στήθος, ωραίο κορμί. Είναι η ίδια κοπέλα που εργαζόταν με το ίδιο όνομα στο Ιερά Οδός 66...

Τατοίου71: Ναταλί: Η γνωστή ξανθιά milf με τις μεσογειακές καμπύλες και το ανάλογο ταπεραμέντο. Ωραίο κορμί για την ηλικία της που με έβαλε σε σκέψεις... :headbang: :headbang:

Τατοίου58(κάτω):Έλενα: Καστανόξανθα μακριά μαλλιά, καθημερίνο αδιάφορο πρόσωπο, κορμί απλά καλό....τίποτα το ιδιαίτερο και σίγουρα όχι για 50 ευρώ. Μαζί της η Ιωάννα: Καινούρια κοπέλα και αυτή, πιο σκουρόχρωμη αλλά και με αρκετά κιλά πιο πολλά από τη συνάδελφό της...Μια από τα ίδια...

Τατοίου58(πάνω): Λίνα: Ευτραφής κοπέλα, που προσπαθούσε μάταια να καλύψει τα περιττά κιλά της με έναν κορσέ. Συμπαθητικό πρόσωπο και καλή διάθεση στο σαλόνι κάπως μετρίασε το σωματικό desavantage....Άνκα: Μαύρα μακριά μαλλιά, αδύνατο κορμί, αγέλαστη και αδιάφορη με μαύρες μπότες στο σαλόνι με τέτοια ζέστη....

Βριλησσού42:Λίλιαν: όμορφο πιτσιρίκι, με μαύρα μακριά μαλλιά, μικρό φυσικό στήθος, ωραίο πρόσωπο παιχνιδιάρικο, άψογη και στητή περιφέρεια και ωραία πόδια, μες στο χαμόγελο. Τιμήθηκε από την αφεντιά μου, με πολύ καλές εντυπώσεις. Λεπρομέρειες στην κριτική. Μαζί της και η Λαιμά: Μια ακόμη κοπέλα που δεν χρειάζεται συστάσεις...

Οσο ο λαγος αγωνιζοταν :

βριλησσου 36 : Τζουλια και Στελλα. Μελαχρινες συμπαθητικες με αρμονικα κορμια.
Βριλησσου 36Α : Αλινα ο μελαχρινος πειρασμος, σε toplless εμφανιση,  κολασε και τον mpouzo και εμενα.
Βριλησσου 60 (κατω): Δυο τραγικες φυσιογνωμιες  μια ξανθια κοντη που "ανδροφερνε" και μια μελαχρινη αδυνατη. Δεν συγρατησα ονοματα απο την ταραχη μου. ισως ο mpouzo να τα θυμαται....
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom