Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Μηνύματα
3.562
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ξερω για τις υπολοιπες... Εγω παντως για αυτη που πηγα, εφαγα ακυρο...

Βεβαια τωρα ειδα οτι την εβγαλαν και απο το προγραμμα, αλλα εγω το ειχα δει απο χτες το βραδυ...

Για να φαινεται ακομα η Λαουρα στο προγραμμα, μαλλον θα ισχυει...

Συγγνώμη ρε τύπε αλλά άμα ισχύει το πρόγραμμα τότε πώς μπορεί να ισχύει καί το Τατοίου 71  να  δουλεύει με  την διεύθυνση καί τα κορίτσια του 58  :think: ?
 

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Μηνύματα
10.097
Like
8

Στην νυχτερινη μας Σαββατιατικη βαρδια οι Νάνσυ - Αλίκη - Αλεξία  :smitten: :smitten: :smitten:


 

   



 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
Σαββατιάτικη mega τσάρκα ξεκινώντας  με τους φίλους συναγωνιστές lagonisian,  mpouzoklido, bk1985 και guest  star ton πρόεδρο sotirof :

Τριγγέτα 3 : Ζαννέτ. Επιστροφή για την όμορφη καστανή κορασίδα μετά από ένα διάστημα απουσίας. Καρίνα. Νεαρή μελαχρινή συμπαθής παρουσία χωρίς κάτι τα αξιομνημόνευτο κατά την άποψη μου.

Τατοίου  58 (κάτω) :  Λάουρα. Ξανθιά με πολύ όμορφο πρόσωπο, εκφραστικά μάτια και σώμα με σωστές αναλογίες. Από τις πλέον γνώστες κοπέλες των studio με μεγάλη θητεία μέχρι πρόσφατα στη αλυσίδα Μ. Αλέξανδρου 133 και στο Σπ. Πάτση 40, Κεφαλλήνιας 75, Γερμανική αλυσίδα παλιότερα. Σιντυ. Νέα άφιξη στον όμιλο. Νεαρή μελαχρινή με σπαστά μακριά μαλλία. Μικρο σχετικά στήθος, αφράτη περιφέρεια και γλουτούς, πονηρό μουτράκι.

Τατοίου  58 (πάνω) :  Εμμανουέλλα. Νεαρή μελαχρινή με ενδιαφέρον φυσικό στήθος στην Topless εμφάνιση της.  Γλυκό πρόσωπο, σώμα με σωστές αναλογίες, έριξε το βλέμμα που σκοτώνει στον λαγό…. Μάγια. Νεαρή μικροκαμωμένη μελαχρινή, γνωστή από το πέρασα της από την γερμανική αλυσίδα, αλλά και την Φυλής παλιότερα.

Τατοίου  71  : Υπό νέα διεύθυνση. Αδερφάκι με τα γειτονικά 58αρια. Εργαζομένη κοπέλα η Τζοάννα, ψηλή σχετικά με μπουκλέ καστανά μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, καλλίγραμμη περιφέρεια.

Γ. Παπανδρέου 4 (Golden) : Το νέο ίδρυμα της πόλης. Βρίσκεται στο τέλος της Τατοίου λίγο πριν την διασταύρωση για  την Εθνική οδό. Ένας μακρύς καλυμμένος διάδρομος , οδηγεί στην κάτω πόρτα, που αναβαίνοντας αρκετά σκαλιά φθάνεις στην επιβλητική είσοδο. Χώρος αρκετά μεγάλος, πολυτελής  με έντονη ακόμα την οσμή του φρέσκου χρώματος. Η Σάσα εργαζόμενο κορίτσι, νεαρή καστανή με ίσια μαλλιά και σωστές αναλογίες σώματος, χωρίς όμως την απαιτούμενη διάθεση στο σαλονάρισμα της. Αλυσίδα με το Μελαντιας 50, Κατεχάκη 5, ΛΑ 373.

Θεσσαλονίκης 81 (Κλεοπάτρα) : Στον παράδρομο της  εθνικής στο ρεύμα προς Πειραιά, ένα μεγάλο 81 δείχνει εμφανώς την θέση του εταίρου νέου studio, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο του οικήματος. Με περίσσια υπερηφάνεια η γνωστή μας από άλλα ιδρύματα υπηρεσία μας ξενάγησε καις τους δυο ορόφους του μαγαζιού, το οποίο είναι πολυτελέστατο , ειδικά το κόκκινο δωμάτιο με το τζακούζι είναι άκρως εντυπωσιακό. Η Έλενα η κοπέλα της βάρδιας. Ρουμάνα milf με κοντά ξανθά μαλλιά σε καρέ χτένισμα, καμπύλες τόσο στο στήθος όσο και την περιφέρεια με φουλ πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένου και του πρωκτικού στα 100.

Άφιξη στο Γκάζι, αποχώρηση  bk1985 και sotirof  και ενσωμάτωση στην παρέα του px75, ενώ είχαμε και μια  ευχάριστη συνάντηση και κουβέντα  με PIATSA, kervera, makis1985, και petros tis Skandalis……

Κασσάνδρας 8Γ : Μαρίνα. Η μελαχρινή ψηλή χυμώδης καλλονή, γνωστή από την μεγάλη θητεία της στο Φυλής 104. Ίσια μακριά μαλλιά, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, λαχταριστή περιφέρεια. Πρόσωπο και αέρας έμπειρης γυναίκας, σαρκώδη χείλη, μεγάλα εκφραστικά μάτια. Αρκετά αδυνατισμένη πλέον την θεωρώ από τις ομορφότερες παρουσίες στα  studio

Κασσάνδρας 8Β: Κλειστό

Κασσάνδρας 8Α : Κλειστό

Κασσάνδρας 6 : Ιρενα η μελαχρινή όμορφη Τσόχα με το πλούσιο φυσικό στήθος  ήταν το εργαζόμενο κορίτσι.

Κασσάνδρας 4Γ : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν

Κασσάνδρας 4Β : Nεφέλη. Νεαρή μελαχρινή πρόσχαρη χωρίς όμως το κάτι παραπάνω που θα σε πείσει για τα ενδότερα. Κάτια,  νέα άφιξη. Μελαχρινή μετριότητα από την οποία δεν έχω πολλά να θυμάμαι.

Κασσάνδρας  4 : Κλειστό

Κασσάνδρας 3 (κάτω) : Άννα, Η μελαχρινή καλλονή του ομίλου…… :grin: :grin: :grin:

Κασσάνδρας 3 : (πάνω) : Μελινάκι. Νεαρή μελαχρινή με πλούσιο ενισχυμένο στήθος. Αρκετά αδυνατισμένη από το πρόσφατο παρελθόν, όταν ακόμα εργαζόταν στον όμιλο Μελαντιας 50. Οι παλιότεροι σίγουρα θα την θυμούνται και σαν Νίνα/Σουεντη από το πέρασμα της στον όμιλο Κασσάνδρας παλιότερα.

Σ. Πάτση 27 : Κλειστό

Σ. Πάτση 40 : Κλειστό

Ι. Οδός 66 : Κλειστό

Λ. Αθηνών 204 : Μελίνα. Η γνωστή ξανθιά ΕλληνοΠολωνέζα με ένα από τα ομορφότερα πρόσωπα που έχω συναντήσει ποτέ στα studio. Πλούσιο ενισχυμένο στήθος , καμπυλωτή περιφέρεια, ήταν ένας από τους πειρασμούς της βραδιάς.Βικτώρια. Επέστρεψε η ξανθιά Πολωνή αρχοντική Milf. Ωραίο φυσικό στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, αρκετά αριστοκρατική φυσιογνωμία, προσωπικά  την θεωρώ μια από τις καλύτερες επιλογές στον όμιλο και όχι μόνο.

Κηφισού 30 (the cage): Ιζαμπέλλα . Καστανή σγουρομάλλα, με εντυπωσιακή περιφέρεια. Κοπέλα αρκετά γνωστή στον χώρο αφού έχει εργαστεί και στο Βριλησσου55-57, Πειραιώς 193 αλλά και μέχρι πρόσφατα στον ίδιο όμιλο σαν Εμιλυ από την Βενεζουέλα..

Κηφισού 30 : Ξένια. Νεαρή ξανθιά με ξυρισμένο ένα κομμάτι των μαλλιών της στην αριστερή πλευρά. Φυσικό στήθος καλλίγραμμη περιφέρεια, αρκετά ομιλητική και φιλική μας έκανε κάποια λεπτά παρέα στο σαλόνι. Αντίθετα η Τζένιφερ ήταν από τις πλέον ξινές και απόμακρες κοπέλες που έχω δει ποτέ. Μελαμψή, με καμπύλες, μαύρα μακριά μαλλιά και αγέλαστη όσο δεν πάει, Όπως ακριβώς ήταν και στο Τατοίου 58, που την είχα δει και εργαζόταν σαν Σαμάνθα…..

Μπουζιάνη 2 : Εμμανουέλλα. . Νεαρή με σκούρα  ίσια μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο σαρκώδη χείλη, περιφέρεια με sexy καμπύλες. Όλα αυτά όμως ωχριούν μπροστά στο πλούσιο φυσικό της στήθος, που όμοιο του ελάχιστες κοπέλες έχουν. Γνωστή και σαν Χριστιάνα από Βουρβαχη 19 και την αλυσίδα Μελαντιας 50 κλπ. Εργάζεται παράλληλα και στο Δοξάτου 2Α. Εδώ ο λαγός μας εγκατέλειψε για να επιστρέψει το Κ30 και να τιμήσει την Ξενια…..

Βουλιαγμένης 68 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν

Μελαντίας 50 : Μελίντα. Νεαρή ξανθιά με ίσια μαλλιά, ωραίο σώμα, καθημερινό πρόσωπο, με πέρασμα και από την Γερμανική αλυσίδα με το ίδιο όνομα. Αλέξια. Νεαρή εντυπωσιακή ξανθιά με σωστές αναλογίες Σάμιος και όμορφο πρόσωπο.

Η. Πολυτεχνείου 37 : Η Νικολ με την φεράρι., μια από τα «δυνατά χαρτιά» της αλυσίδας, εμφανισιακά τουλάχιστον. Ψηλή, μελαχρινή ίσια μακριά μαλλιά, ενισχυμένο στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Πάολα.  Εκ Μολδαβίας. Ψηλή εντυπωσιακή μελαχρινή με πλούσιο στήθος, όμορφο πρόσωπο, σαρκώδη χείλη, όμως η βαριεστιμάρα της στο σαλόνι ήταν εμφανής…….

Επιστροφή στο Γκάζι για τα υπόλοιπα που είχαμε αφήσει πίσω  :

Κωνσταντινουπόλεως  94: Βίκυ. Νεαρή καστανόξανθη, γλυκιά κοπέλα. Ωραίο σώμα. Φυσικό στήθος σωστές αναλογίες με φουλ πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπόλεως  92: Κλειστό.

Κωνσταντινουπόλεως  92Α: . Σόνια. Ψηλή αδύνατη μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι Τουν ωμοπλάτη περίπου. Γνωστή και ποτ την θητεία της στο Amnezia σαν Χριστίνα. Αμαλία. Νεαρή μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά, πικάντικο μουτράκι, μικρό στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Πολύ «δυνατό» σαλόνι, με αρκετή καυλάντα και πειράγματα.

Κωνσταντινουπόλεως  80: Κλαούντια. Νεαρή ξανθή, αδυνατούλα, αρκετά πρόσχαρη και γελαστή στο σαλόνι. Γνωστή μας από το Amnezia. Μιλήσαμε σε φιλικό κλίμα για κάποια λεπτά. Μαζί της η Έλενα. Αδύνατη μελαχρινή με σπαστά μακριά μαλλιά, επισης αρκετα φιλική και ομιλητικη στο σαλόνι.

Ιεροφαντών 9 : Το γνωστό στους περισσότερους δίδυμο Μόνικα και Κωνσταντίνα.

Μ. Αλεξάνδρου 133 : Μιχαέλλα. Όσο πάει και ομορφαίνει. Έχει πάρει κάποια κιλά και πλέον δεν είναι η υπερβολικά αδύνατη κοπέλα που πρωτογνωρίσαμε στο Amnezia. Μάκρυναν τα μαλλιά της, η περιφέρεια της είναι πλέον πιο καμπυλωτή και το πλούσιο φυσικό της στήθος παραμένει χάρμα οφθαλμών και όχι μόνο.

Η  τσάρκα τελείωσε εδώ μιας και δεν είχαμε μαζί μας  γυαλιά ηλίου. Είχε πλέον ξημερώσει για τα καλά…..
 

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Μηνύματα
5.452
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
66
Εύγε για άλλη μια φορά για την πλήρη ενημέρωση. Μια παρατήρηση μόνο. Άφησες εκτός τα ιδρύματα στη Βριλλησού που συνήθως έχουν καλά κομμάτια.
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Τατοίου  58 (πάνω) :  Εμμανουέλλα. Νεαρή μελαχρινή με ενδιαφέρον φυσικό στήθος στην Topless εμφάνιση της.  Γλυκό πρόσωπο, σώμα με σωστές αναλογίες, έριξε το βλέμμα που σκοτώνει στον λαγό…. Μάγια. Νεαρή μικροκαμωμένη μελαχρινή, γνωστή από το πέρασα της από την γερμανική αλυσίδα, αλλά και την Φυλής παλιότερα.

Έλα γιατί την ψάχνουν την Μπάρμπαρα/Λάουρα-Μάγια πολλοί... :sunglasses:
 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.879
Κριτικές
91
Like
2.896
Πόντοι
5.435
Μελίνα από ΛΑ204. Η γνωστή σε όλους μας από Κασσάνδρας. Τιμήθηκε για 4η φορά. Άψογη όπως πάντα. Κλίμα  gfe, φοβερή συμμετοχή, σωστά στησιματα και γενικά πέρασα τέλεια. Λεπτομέρειες στην κριτική
 

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Μηνύματα
2.489
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ωραιος ο τσεγιεν.το μοναδικο λαθος του λαθος ειναι το τρισενδοξο νικ μου.
πολυ ωραια στουντιο το golden και το θεσ81.πιο ομορφες παρουσιες η μαρινα και η λαουρα :cum:
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
Εύγε για άλλη μια φορά για την πλήρη ενημέρωση. Μια παρατήρηση μόνο. Άφησες εκτός τα ιδρύματα στη Βριλλησού που συνήθως έχουν καλά κομμάτια.
Να εισαι καλά.
Χθες ομως δεν πηγαμε βουνο, γι΄αυτο και δεν εχω σχετικη αναφορά.

;) ;) ;) ;) ;)
ωραιος ο τσεγιεν.το μοναδικο λαθος του λαθος ειναι το τρισενδοξο νικ μου.
πολυ ωραια στουντιο το golden και το θεσ81.πιο ομορφες παρουσιες η μαρινα και η λαουρα :cum:

Sorry φιλε.
Αυτα παθαινεις ομως οταν γραφεις ενημερψση στις 6 το πρωι μετα απο mega τσαρκα.
 

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Μηνύματα
3.601
Κριτικές
5
Like
5.814
Πόντοι
2.306
Μπορεί να μου πει κάποιος αν η Πατριτσια η Λατινοαμερικάνα που δούλευε Πειραιως 193 ειναι τώρα Κωνσταντινουπόλεως 132;
 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.425
Πόντοι
25.846
Απογευματινη καταθεση στο Κασσανδρας4γ στη Νεφελη....μια αποφαση που παρθηκε στο φτερο απο ενα βλεμμα της....Γλυκια κοπελα, μεσαιο αναστημα, συμπαθες καθημερινο προσωπο, ωραιο στηθος και αδυνατο κορμι....Στο δωματιο αξιοπερεπης, ηρεμη,  χαλαρες καταστασεις....συνεργασιμη και με υπομονη.....περασα ομορφα...λεπτομερειες στην κριτικη....
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Μοναχικη τσαρκα στο αμαρτωλο βουνο
Βριλησου 36 κλαουντιακι εχεή βελτιωσει
Πολυ το σερβις της
Σόυπερ καταθεση
36α αμαλια μελαμψο κοντοπουτανο πολυ μικρο
Στηθος πολυ δυνατη στα 4 θελει δουλεια
Στη πιπα ειχαν ερθει κατι πιτσιρικια με
Τις γκομενες τους τους καναμε προταση να μπουμε 3 με 3 αλμα κιοτεψαν τινα κανω
Την γαμησα μονος μου

Που το έβαλες το ποστ,εδώ δεν έπρεπε να μπει...; :rockon:
 

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
2.622
Κριτικές
99
Like
5.153
Πόντοι
4.280
Εγραφα απο κινητο ημουν σε αθλια κατασταση
Με ξεζουμισε το κλαουντιακι
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.425
Πόντοι
25.846
χθεσινή απογευματινη καταθεση στο Κασσανδρας4γ στη Νεφελη....μια αποφαση που παρθηκε στο φτερο απο ενα βλεμμα της....Γλυκια κοπελα, μεσαιο αναστημα, συμπαθες καθημερινο προσωπο, ωραιο στηθος και αδυνατο κορμι....Στο δωματιο αξιοπερεπης, ηρεμη,  χαλαρες καταστασεις....συνεργασιμη και με υπομονη.....περασα ομορφα...λεπτομερειες στην κριτικη....
 

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Μηνύματα
3.562
Like
6
Πόντοι
16
χθεσινή απογευματινη καταθεση στο Κασσανδρας4γ στη Νεφελη....μια αποφαση που παρθηκε στο φτερο απο ενα βλεμμα της....Γλυκια κοπελα, μεσαιο αναστημα, συμπαθες καθημερινο προσωπο, ωραιο στηθος και αδυνατο κορμι....Στο δωματιο αξιοπερεπης, ηρεμη,  χαλαρες καταστασεις....συνεργασιμη και με υπομονη.....περασα ομορφα...λεπτομερειες στην κριτικη....

Τόσο πολύ σ' έφτιαξε καί το πόσταρες δεύτερη φορά  :think:  :grin: :grin: ?

« Απάντηση #52571 στις: σήμερα στις 00:09 »

Απογευματινη καταθεση στο Κασσανδρας4γ στη Νεφελη....μια αποφαση που παρθηκε στο φτερο απο ενα βλεμμα της....Γλυκια κοπελα, μεσαιο αναστημα, συμπαθες καθημερινο προσωπο, ωραιο στηθος και αδυνατο κορμι....Στο δωματιο αξιοπερεπης, ηρεμη,  χαλαρες καταστασεις....συνεργασιμη και με υπομονη.....περασα ομορφα...λεπτομερειες στην κριτικη....
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom