You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Πες ρε τρελέ άσε τους γρίφους, από που είσαι καταγωγή?Εξαρτάται τη μέρα και το μέρος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλό, πάλι καλά! Εγώ είμαι κομάντο, κάνω crossfitΧαμαιλέλληνας είμαι. Απλά δεν έχω το μπουχεσικό στιλ που έχει ο μέσος Ελλην.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Και μιλάω πέντε γλώσσες, έχω δύο πτυχία με διδακτορικό στο σουλατσο ,εγχώριο και εξωτερικό.Πες ρε τρελέ άσε τους γρίφους, από που είσαι καταγωγή?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλό, πάλι καλά! Εγώ είμαι κομάντο, κάνω crossfit
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Με τη συγκρεκριμένη δεν έχω περάσει ποτέ γιατί δεν είναι του γούστου μου. Άμα κάνει και απλό πρόγραμμα μέσα, γάμησέ τα. Ποια ναυάγια της δίνουν 100 ευρώ;αυτη πριν το λοκνταουν μου ειχε πει οτι δουλευει και ανεξαρτητη
λεω ναι εε... απο δουλεια τι λεει, εχεις?
εχω μου λεει.
και τι παραπανω κανεις απο εδω δηλαδη?
τιποτα μου λεει, οτι κανω εδω
εντωμεταξυ η τυπισσα ειναι αβιαστα για τα χοντρα μονο και πηγα να της πω, ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ μωρη μαλακω θα σου δωσει 100 γιουρος π.χ., για τις μαλακιες που κανεις εδω μεσα?
κρατηθηκα ομως σαν Κυριος που ειμαι και της ειπα μπραβο. αντε καλες δουλειες.
οριστε τωρα...![]()
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 188
- Like
- 57.677
- Πόντοι
- 40.423
για τα χοντρα και ξεμπουκωμα μονο.Με τη συγκρεκριμένη δεν έχω περάσει ποτέ γιατί δεν είναι του γούστου μου. Άμα κάνει και απλό πρόγραμμα μέσα, γάμησέ τα. Ποια ναυάγια της δίνουν 100 ευρώ;Μόνο άμα με πλήρωνε θα το σκεφτόμουν να πάω μαζί της.
μετα πας αλλου και δινεις πονο.
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 223
- Like
- 13.892
- Πόντοι
- 31.618
Πέμπτη φορά με Λάουρα που νομίζω ότι την έχω χορτάσει λίγο.της εγλυψα το μουνακι και την κολοτριπα της κι αυτή χαζεύει τα νύχια της.finish finish μα εγώ εξάντλησα το δεκάλεπτο .τρεις στάσεις με το πάσο μου. η πόρτα δεν χτύπησε.δςν νοιάζεται να κάνει πελάτες γιατί θα φύγει σε λίγο λέει αρπαχτη κάνει.μετα από λίγο κατάθεση στη Ρόζα.αν η η Λάουρα είναι το ελαφάκι η Ρόζα είναι η καλή φοράδα.ερε κάτι καπούλια έχυσα ένα κουβά.25 φορές τη γάμησα κι ακόμα με φτιάχνει.Μ αρέσει που κάποιοι περιμένουν να πάει 7 Ιούνη για να γαμισουν.παντος τελιονοντας αυτή η εποχή θα μας μηνύουν αξέχαστες οι στιγμές στο μετάξι που έκανε έφοδο ο εισαγγελέας και τρέχαμε πανικόβλητοι όλοι εμείς οι σεξοεξαρτιμενοι.
Πρακτωρ Θου-Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2020
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 361
ναι η Άντζελα από φυλής 86...Θα σας φανεί περίεργο αλλά έχετε πέτυχε ποτέ πουτανα που να είναι νανος?
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.734
- Πόντοι
- 9.450
Ρε μύστες τι ασχολείστε όλη την ώρα με τη φολαρα τη Ρόζα... μιλάμε για φόλες.μεγατωνων έχει ρίξει...όταν ανοίξουν πάλι όλες αυτές οι Αναμπελογιασμινολαουρορόζες θα ξεχαστούν.
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.388
- Πόντοι
- 456
Όταν η γυναίκα καυλώνει μαζί σου τότε ακόμα και 20 πόντους ψωλή να έχεις αυτή δεν πονάει!Θα σού πω σκηνικό με Ρόζα -όταν την έλεγαν Φλώρα- και δεν θα πιστεύεις τι σκεφτόμουνα από μέσα μου. Ήμασταν σε μια φάση που με έπαιρνε δωμάτιο ακόμα αλλά είχαν ξεκινήσει τα πρώτα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Πάω λοιπόν μια μέρα στην Κολωνού -εκεί δούλευε- και είναι ένα παιδί μαύρος κατράμι γύρω στα 25 και βγάζει 10ευρο. Και λέω από μέσα μου: .....'''Ευτυχώς που θα τη γαμήσει πρώτα ο Αράπης ώστε να μην έχει δικαιολογία ότι την έκανα να υποφέρει μετά που θα ερχόταν σε μένα αφού θα την ξεχείλωνε υποτίθεται.''' Δίνω λοιπόν κι εγώ τα 10 ευρώ και πιάνω δωμάτιο χαλαρά αρχίζω να ξεντύνομαι και ταυτόχρονα στήνω αυτί να δώ τι θα της κάνει ο Μαύρος.. Φίλε ... δεν ακούστηκε άχνα από το δωμάτιο άκρα σιωπή.. Και λέω , ''μη μού το κάνεις αυτό ρε αραπάκο φέρτην μου έτοιμη σε παρακαλώ πολύ για να έχω άλλοθι να τη σταυρώσω..'' Μετά από κανά 6λεπτο λοιπόν βγαίνει και μπαίνει σε μένα ... Ξεκινάμε , τη βάζω στα 4 και πρέπει να μας άκουσε όλη η Αθήνα. Εεε , αυτό ήταν ... Από κει κι έπειτα μου χει χώσει τη χυλόπιτα του αιώνα. Και να εξηγηθώ...δεν έχω ρε φίλε κανένα μέγεθος να πεις ότι δε χωράω πουθενά (Αγγελάκας , Τρύπες)... Τη γκαντεμιά μου μέσα ..Να μην την ξεσκίσει ο Αράπης με τα 18 εκατοστά κι έρχεται στον Έλληνα με το νορμάλ μέγεθος και 'φεύγει με φορείο... Έλεος..! Τελικά μέσα από τα μπουρδέλα έμαθα το μεγάλο μυστικό-όπλο των γυναικών του Πλανήτη με το οποίο εδώ και αιώνες εκφόβιζαν και τρομοκρατούσαν το αντρικό φύλο: ''ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ'', απλά πράματα....
Με σένα δεν καύλωσε για αυτό πονούσε μαζί σου, ενώ με τον αράπη δεν έβγαλε κιχ!
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Nα μού χαλάσεις τη διάθεση θες Σαββατιάτικα? Μια χαρά γούσταρε και έχυσε κιόλαςΌταν η γυναίκα καυλώνει μαζί σου τότε ακόμα και 20 πόντους ψωλή να έχεις αυτή δεν πονάει!
Με σένα δεν καύλωσε για αυτό πονούσε μαζί σου, ενώ με τον αράπη δεν έβγαλε κιχ!
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Το παν είναι να βρει κανείς την ευτυχία του . Αν εσύ τη βρήκες με φοράδα καλό για σένα.Πέμπτη φορά με Λάουρα που νομίζω ότι την έχω χορτάσει λίγο.της εγλυψα το μουνακι και την κολοτριπα της κι αυτή χαζεύει τα νύχια της.finish finish μα εγώ εξάντλησα το δεκάλεπτο .τρεις στάσεις με το πάσο μου. η πόρτα δεν χτύπησε.δςν νοιάζεται να κάνει πελάτες γιατί θα φύγει σε λίγο λέει αρπαχτη κάνει.μετα από λίγο κατάθεση στη Ρόζα.αν η η Λάουρα είναι το ελαφάκι η Ρόζα είναι η καλή φοράδα.ερε κάτι καπούλια έχυσα ένα κουβά.25 φορές τη γάμησα κι ακόμα με φτιάχνει.Μ αρέσει που κάποιοι περιμένουν να πάει 7 Ιούνη για να γαμισουν.παντος τελιονοντας αυτή η εποχή θα μας μηνύουν αξέχαστες οι στιγμές στο μετάξι που έκανε έφοδο ο εισαγγελέας και τρέχαμε πανικόβλητοι όλοι εμείς οι σεξοεξαρτιμενοι.
Πάντως τώρα που χαλάρωσαν τα πράγματα ακόμα και οι πάκοι είδα ότι έκοψαν από εμεταξι.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Και μιλάω πέντε γλώσσες, έχω δύο πτυχία με διδακτορικό στο σουλατσο ,εγχώριο και εξωτερικό.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Πρώτον ο αιθιωψ μπορεί να την έχει μικρή. Δεύτερον μπορεί να μην την κοπαναγε όπως εσύ.Nα μού χαλάσεις τη διάθεση θες Σαββατιάτικα? Μια χαρά γούσταρε και έχυσε κιόλας
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Έχω σπουδάσει ΤΕΙ και έχω ευκατάστατους γονείς
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Δεν αντέχω άλλο, θα πάω να τής δώσω τηλέφωνοΠρώτον ο αιθιωψ μπορεί να την έχει μικρή. Δεύτερον μπορεί να μην την κοπαναγε όπως εσύ.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Αν τη δει πολύ μεγάλη η φοραδοροζα φεύγει αμέσως απ' το δωμάτιο. Μου το χε πει η ίδια πριν καιρό.Δεν αντέχω άλλο, θα πάω να τής δώσω τηλέφωνο
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Οκ αλλά ένα 17άρι έστω θα την είχε ο Αράπακλας. Αυτή μπορεί να φεύγει απ' το δωμάτιο στα 25άρια..Αν τη δει πολύ μεγάλη η φοραδοροζα φεύγει αμέσως απ' το δωμάτιο. Μου το χε πει η ίδια πριν καιρό.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Εσύ προδιαθέτεις ότι οι αραπαδες όλοι έχουν ψωλαρες. Απ' ότι κατάλαβα αυτή τις αποφεύγει σαν το διάολο το λιβάνι. Και το κοπανημα επίσης ανεξαρτήτως μεγέθους.Οκ αλλά ένα 17άρι έστω θα την είχε ο Αράπακλας. Αυτή μπορεί να φεύγει απ' το δωμάτιο στα 25άρια..
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Αν σού πω ότι μια φορά πού με έβαλε δωμάτιο ύστερα από τρίμηνο ξέκομμα μού ζήτησε να τη γαμήσω στα 4 κι εγώ αρνήθηκα και κάναμε στο πλάι θα με πιστέψεις????Εσύ προδιαθέτεις ότι οι αραπαδες όλοι έχουν ψωλαρες. Απ' ότι κατάλαβα αυτή τις αποφεύγει σαν το διάολο το λιβάνι. Και το κοπανημα επίσης ανεξαρτήτως μεγέθους.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις