Mystic Mac
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2019
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Μάγκες καλησπέρα
Γνωρίζει κανείς αν έχει γυρίσει η Ειρήνη από Βέργας 2-7;
Γνωρίζει κανείς αν έχει γυρίσει η Ειρήνη από Βέργας 2-7;
Συνουσιαστή σιδερένιος, τι να πω, αυτό που περνάς δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς σίγουρα, εγώ θα σού αφιερώσω τις επόμενες 3 συνευρέσεις ρε αρχηγέ , να 'σαι καλά!Φίλοι, σας χαιρετώ.
Μετά από κάποιες ημέρες απουσίας επιστρέφω. Είχα γράψει πριν ένα μήνα για ένα ατύχημα που είχα.
Υπεβλήθην σε μια πολύπλοκη επέμβαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσω να περπατήσω ξανά κανονικά (μελλοντικά).
Η χαρά είναι μεγάλη για την επιτυχία της επέμβασης. Ίσως μεγαλύτερη από τους μετεγχειρητικούς πόνους, οι οποίοι δε με αφήνουν προς το παρόν ούτε να κοιμηθώ. Δεν ξέρω βέβαια πότε θα μπορέσω να επιστρέψω στα κορίτσια μας.
Να προσέχετε την υγεία σας και να γεύεστε όπως θεωρείτε τις ηδονές.
Θα συνεχίσω να συμμετέχω και να σας διαβάζω με ευλάβεια.![]()
...με πολύ αυστηρά όμως μέτρα που θα είναι τα ίδια με αυτά του περασμένου καλοκαιριού.
Ρε γαμώτο ισχύει , ακόμα και οι μαλακίες που έπαιζαν κάτι παρακμιακά γύφτικα έδιναν ας το πούμε μια πινελιά ότι είσαι σε μαγαζί. Τώρα μπαίνεις μέσα και ακούς μόνο φωνές , το τάβλι λείπει, κανονικό καφενείο..Βρε μάγκες, να ρωτήσω, μουσικούλα λέτε να επιτρέψουν στα μπορδέλα;
Στις καφετέριες δεν παίζει μουσική, οκ, παίζει να χορέψουμε σου λέει....
Στα μπουρδελα ; πως θα βγαίνει η ιερόδουλη χωρίς μουσική να παίξει λίγο με την φαντασία μας στον στύλο...
ΠΏΣ ΘΑ ΓΑΜΑΜΕ ΧΩΡΊΣ ΜΟΥΣΙΚΉ;
Πώς το μαγαζί θα μουσικώνεται;;;;
Όντως είναι καλή η Ναόμι? Να δοκιμάσω ρε γαμώτο και να μπω λίγο στο μάτι της Ρόζας..??Η Ναόμι είναι περίπτωση του να σε συμπαθήσει.
Ο κολλητός μου την τιμάει εδώ και χρόνια δίχως να μένει παραπονεμένος.. ΔΕΝ θυμάμαι να έχει βγει από δωμάτιο μαζί της και να έχει πει πεταμένο 10€
*Όταν μάλιστα ΔΕΝ είναι στις καλές της, του λέει όχι σήμερα μωρό έλα άλλη φορά....
Απόγευμα την βρήκα περίπου στις 18.00, και όνομα Μάγια -έτσι μού είπε η τσατσά- αλλά την ίδια λέμε, με το καπέλο..Η βουλγαροκύπρια Μάγκυ πότε βρίσκεται στο τσαρδί 43; Πρωί ή απόγευμα;
Επιτέλους ένας τύπος που τα λέει τα πράματα όπως είναι.. Μπράβο ρε φίλεΥπαρχουν πουτανες που τις σεβεσαι και σε σεβονται, υπαρχουν και πουτανες που δεν σε σεβονται και επιβαλλεται να μην τις σεβεσαι. Δεν ειμαστε ιπποτες, μπουρδελοπελατες ειμαστε και πολυ φθηνοι (οι περισσοτεροι) μαλιστα.
Δεν εννοω σαφως να την βιασεις την αλλη μεσα στο δωματιο και μετα να την γαμησεις και στο ξυλο, αλλα γιατι να μην τσουξει λιγο το μουνακι της κι αυτηνης οπως ετσουξε λιγο και η τσεπουλα μου εμενα; Εχω δικαιωμα να τη σκισω και εχει δικαιωμα να σηκωθει να φυγει, νομιζω ειναι δικαιο...
βλεπει σκαϊ οταν τρωει.ενημερωμένη η Μπαρμπορα εεε?
Δηλαδή, εδώ γελάμε κανονικά! Τήρηση πελατολόγιο και τηλεφώνου. Για να μας βρούνε πιο εύκολα. Είναι γελοίοι. Ο παντρεμένος θα δώσει τηλέφωνο; Γιατί να μην δώσει της γυναίκας του;...με πολύ αυστηρά όμως μέτρα που θα είναι τα ίδια με αυτά του περασμένου καλοκαιριού.
ΚΛΑΙΝΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ
τρόποι υπάρχουν, να γίνεται ότι στις παραλίες![]()
Μα είναι δυνατόν χωρίς χειραψία ?
περυσι ειχα γραψει ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΜΠΟΣ στο φωκαιας 27 σκαλακια που ζηταγε τηλεφωνα και ονοματα.Δηλαδή, εδώ γελάμε κανονικά! Τήρηση πελατολόγιο και τηλεφώνου. Για να μας βρούνε πιο εύκολα. Είναι γελοίοι. Ο παντρεμένος θα δώσει τηλέφωνο; Γιατί να μην δώσει της γυναίκας του;
Τελικά υποτιμούν την νοημοσύνη του Έλληνα.
Ξέρω θα γίνουν όπως πέρσι. Βρε δεν γαμιέματε να Αγιάσουμε;
??τρόποι υπάρχουν, να γίνεται ότι στις παραλίες![]()
περυσι ειχα γραψει ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΜΠΟΣ στο φωκαιας 27 σκαλακια που ζηταγε τηλεφωνα και ονοματα.
ηρθε ο καιρος να εμφανιστει ο τυπος αυτος παλι.
Τι δώρο ήταν αυτό για τα γενέθλιά μου...μακράν το καλύτερο..7 Ιουνίου 2021 ημέρα ελευθερίας κατά την Μπάρμπορα!
Δηλαδή ο μπουμπουκος θέλει να πηδάμε μόνο στα 4;; Και για πολύ λίγα λεπτά ; ;![]()
Μα είναι δυνατόν χωρίς χειραψία ?