The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.759
- Πόντοι
- 1.436
Φανταστική η παρομοιωση!!!Σαν τη αργυρό την μαγείρισσα που έβγαινε παλιά σε μια εκπομπή
Θεός!
Φανταστική η παρομοιωση!!!Σαν τη αργυρό την μαγείρισσα που έβγαινε παλιά σε μια εκπομπή
Λες και δεν το χαμε κατάλαβει . Για αυτό μίλαγα για Δευτέρα ΓυμνασίουΔεν μού το έχει πει εμένα. Το έλεγε σε κάποιον χαμηλόφωνα πριν ενάμιση χρόνο. Πόσο είσαι? Τής λέει.. Τον πλησιάζει λίγο και τού κάνει σιγανά 14... Δεν είναι ψέμματα. ΑΝ την κοιτάξεις προσεκτικά όντως έχεις μπροστά σου μια 16χρονη..Αυτά είναι..!!!
Σε φουλ απαρτία έχω και εγώ τις δικές μου επιλογές, και με αυτά που διάβαζα μόνο ένα σκέφτηκα: Μέγας είσαι Κύριε και μακάριοι όσοι από μας έχουμε ΚΑΒΑΝΤΖΑ την Μπάρμπορα! Πάντα τέτοια να χουμε!Πάντα ευγενική στο σαλόνι ήταν μαΖι μ , ποτέ δεν πέρασα πρώτον γιατί δεν με τρελενε εμφανισιακά και δεύτερον οκ θα έκανα μια δοκιμή αλλά αυτά τα σκαμπανεβάσματα που άκουγα αν μου τύχαινε εμένα σε συνδιασμο η εμφάνιση που δεν με τρελενε δεν έπαιζε καν να χύσω ..έτσι δεν πέρασα ποτέ
Πόσο καιρό έχεις να την δεις?Μαυρομαλλα μεγαλο βυζι φυσικό είναι αρκετά μπαμπατσικη χωρίς καμπύλες σαν πια να σου πω ;; Εμμμ Σαν τη αργυρό την μαγείρισσα που έβγαινε παλιά σε μια εκπομπή
Ροδικα ;;;Δεν βλέπω να την αναγνώρισε κανένας. Να βοηθήσω λίγο. Σχετίζεται με πολλά φ.Στο όνομά της, δουλεύε στο Φι και είναι φόλα. Τατού στο αριστερό μπράτσο και μικρή, ψιλή μύτη. Ποια είναι; Να το πάρει το ποτάμι;
Προβολή συνημμένου 719554
Θες να σου απαντήσω ειλικρινά;;Δεν μού το έχει πει εμένα. Το έλεγε σε κάποιον χαμηλόφωνα πριν ενάμιση χρόνο. Πόσο είσαι? Τής λέει.. Τον πλησιάζει λίγο και τού κάνει σιγανά 14... Δεν είναι ψέμματα. ΑΝ την κοιτάξεις προσεκτικά όντως έχεις μπροστά σου μια 16χρονη..Αυτά είναι..!!!
Καμία σχέση όμωςΦανταστική η παρομοιωση!!!
Θεός!
Μοιάζει πολύ , για κάνε και εσυ μια παρόμοιος η ;;Καμία σχέση όμως
Καλά θα το πω. Εξάλλου οι ενδιαφερόμενοι είναι λιγοι. Δεν φαίνεται καλά και η φωτό. Δεν μπορούσα να πάω να κάτσω δίπλα της να βγάλω σελφι.Ροδικα ;;;
Δεν έχω θέμα αν ξέρεις κάτι παραπάνω πες..Εγώ έχω κλειδώσει στο 16Θες να σου απαντήσω ειλικρινά;;
Δεν θα σου χαλάσω τον μύθο, να πας να το ευχαριστιέσαι και τύψεις να μην έχεις!!
Έχει το κορίτσι φβ η ινστα ; Να την δω να κρίνω ;Δεν έχω θέμα αν ξέρεις κάτι παραπάνω πες..Εγώ έχω κλειδώσει στο 16
Και για τα επόμενα 10 χρόνια που θα πας και την χαίρεσαι πάλι 16 μπορείς να λες οτι είναι...Δεν έχω θέμα αν ξέρεις κάτι παραπάνω πες..Εγώ έχω κλειδώσει στο 16
Έχει αλλά δεν τής το έχω ζητήσει, ρώτα τον Dmtrxx Νομίζω αυτός το έχει..Έχει το κορίτσι φβ η ινστα ; Να την δω να κρίνω ;
Όντως ο τριξ είχε πει. Όχι ο Κάρλος Μπράντο.Μού έχει κολλήσει μια ιδέα και δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου. Λοιπόν διαισθάνομαι οτι η ΜΑρία η τσατσά είναι η Μάνα της Γιασμίν κι όχι αδερφή της που ακούγεται..Οι γυφτοπούλες μένουν έγκυες πολύ μικρές. Η Μαρία είναι 30+ οκ? Πες την έκανε στα 15..Τα μαθηματικά βγαίνουν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει αλλά δεν τής το έχω ζητήσει, ρώτα τον Dmtrxx Νομίζω αυτός το έχει..
Τι να πω μακάρι να κρατήσει η φρεσκάδα της, αλλά δύσκολο. Είναι κοριτσάκι λυκείου η Γιασμίν τέλος.Και για τα επόμενα 10 χρόνια που θα πας και την χαίρεσαι πάλι 16 μπορείς να λες οτι είναι...
Να σε ξαναρωτήσω πρώτα, πόσα χρόνια έχεις να τη δεις?Μοιάζει πολύ , για κάνε και εσυ μια παρόμοιος η ;;
Βοήθησέ με λίγο ...Όντως ο τριξ είχε πει. Όχι ο Κάρλος Μπράντο.
Σε τίΒοήθησέ με λίγο ...
επισκεψη στην μπαρμπορα σημερα..με ειχε φαει η περιεργεια..ειχα να παω μαζι της απο τοτε που ηταν μελαχροινη, και μια φορα σαν ξανθια στο επανω βραδυ πριν 2 χρονια περιπου...βγαινει λοιπον απο το δωματιο, οντως εχει χαλασει πολυ, μεση-κολος ενιαια, τετραγωνισμενη και πολυ μεγαλο στηθος κρεμαστο...την ζουρλαδα στο ματι την ειχε ιδια.... εβαλε και τις φωνες σε ενα τυπο που δεν περναει ποτε, τα εβαλε και με την τσατσα που τον αφησε και μπηκε.... δεν εχει αλλαξει καθολου στον κυκλοθυμικο της χαρακτηρα...Η Μπαρμπορα απο την εποχη που ηταν Φ71 πανω μετα φωκαιας και τωρα Βεργας παντα ηθελε προσοχη.
Εαν την δεις με κεφια και χορο στο σαλονι ισως να κανεις το καλυτερο γαμησι της ζωης σου και να φυγεις με τα γονατα σου να τρεμουν.
Αμα την δεις νευριασμενη φυγε ή καλυτερα τρεχα...
ΥΓ Εχω κανει απο καλυτερα γαμησια μαζι της σε σημειο που βγηκε γυμνη στην Βεργας να μου δωσει σοκολατακι γιατι περασε καλα μαζι μου..
Ενδιαφέρον. Αυτό εξηγεί εν μέρει την επιτύχια της περιπέτειας του Μάικ Κλαμάν. Άρεσε στη μάνα της.Μού έχει κολλήσει μια ιδέα και δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου. Λοιπόν διαισθάνομαι οτι η ΜΑρία η τσατσά είναι η Μάνα της Γιασμίν κι όχι αδερφή της που ακούγεται..Οι γυφτοπούλες μένουν έγκυες πολύ μικρές. Η Μαρία είναι 30+ οκ? Πες την έκανε στα 15..Τα μαθηματικά βγαίνουν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει αλλά δεν τής το έχω ζητήσει, ρώτα τον Dmtrxx Νομίζω αυτός το έχει..