Την Καλησπερα στους Φιλους.............μεσημεριανες καταθεσεις.........Μεγαλου Καυλιαρη βθ στην Φιλη Ελενη που οπως παντα τιμαει τον οβολο και μεζουρας 3 που δεν μας βγηκε χημεια.... με διαθεση ξεπετας...Καλα να περνατε
Η Όλγα από την Jason έσωσε την τσέπη μου και σήμερα. Μία φορά σεξ και τελείωσα. Επίσης δώσαμε κάτι στοματόφιλα και μού χαμογελούσε γλυκά, Γιασμινάκι πρόσεχε , θα με χάσεις!
Την Καλησπερα στους Φιλους.............μεσημεριανες καταθεσεις.........Μεγαλου Καυλιαρη βθ στην Φιλη Ελενη που οπως παντα τιμαει τον οβολο και μεζουρας 3 που δεν μας βγηκε χημεια.... με διαθεση ξεπετας...Καλα να περνατε
Ζηταω συγγνωμη απο τους Φιλους......στην Μεζουρα την υπογεια ηταν.....6 cm.....και παλι ας με συχωρησουν οι Φιλοι....θυμηθηκα και το τραγουδι του Ακη......"στο Θολωμενο μου μυαλο¨.........Καλα να περνατε....
Την Καλησπερα Φιλε μου.....θα σε βοηθησω και θα γινω πιο σαφης......Μεγας στρατηλατης....τους πηγε μεχρι την ινδια.....και το νουμερο βαζω πινακα που το πρωτο γραμμα της αλφαβητου ειναι το πρωτο αριθμητικο συστημα στους φυσικους αριθμους ....ελπιζω να σε βοηθησα αρκετα....
Την Καλησπερα φιλε Tony....μην πετας ετσι αποτομα φωτο....με τρομαξες Μεγαλε......πηγα στην ενημερωση και μου εβγαλε την μουτσουνα του......στο νημα με τους τσατσους επρεπε να τον βαλεις......
Πέρασμα από το εμιλόσπιτο το μεσημέρι, τόπος της ιεράς διασταυρώσεως. Παρούσα μόνο η ευειδής φόλα, Άννα.
Κατόπιν, στοχευμένη επίσκεψη στη μεζούρα (copyrights: montiliani), στην Αλίνα что ("Στο"). Είδα για πρώτη φορά και την Εύα. Δε μου άρεσε. Πέρασμα για τρίτη φορά με την ευδιάθετη "Αλίνα Στο". Δικαίωση.