Θεωρώ ότι έχει ωραίο σωματάκι, πολύ καλό, και γενικά γαμηθήκαμε μια χαρά. Παλιότερα που την είχα πάρει δεν ήταν το ίδιο πάντως, βιαζότανε . Στα 4 ήταν πολύ καλή, μείναμε 10λεπτο + και με ρώτησε και για ακάποτο αλλά είπα όχι.
Θα πω τώρα κάτι που θα ταρακουνήσει πολλούς για την Χριστίνα....
Την Χριστίνα την είχα πάρει πρώτη φορά το 2014 στο Κολωνού 13, η τύπισσα σχεδόν δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε εμφανισιακά, ξινιόλα ήταν ξινιόλα παραμένει, ωστόσο όμως πάντα στο δρόμο όταν έχει τύχει να συναντηθούμε με έχει χαιρετήσει .
Πάμε στο συνταρακτικό τώρα, πριν 1 μήνα περίπου, καθώς η τσατσα που παρουσίαζε τις κοπέλες, μου είπε το ποσο καλή είναι η Χριστίνα στο δωμάτιο ότι θα περάσω καλα κλπ κλπ...
Μου είπε επίσης όμως ότι η Χριστίνα είναι 22 χρονών, έμεινα εκεί, της λέω, "θεία άστα αυτά, την Χριστίνα την γάμησα πριν 7 χρόνια στην κολωνου"
Μου λέει "δεν έχω λόγο να σου πω ψέμματα"
"Ούτε εγώ της απαντώ"...
Μετά από λίγο μου πετάει το υπονοούμενο ότι η κοπέλα είχε πλαστή ταυτότητα και την έβαλαν με το ζόρι από μικρή σε αυτό το τρυπάκι.
Προσωπικά δεν την συνέχισα τη συζήτηση γιατί έμεινα, λέω αυτή τώρα ή μου λέει μεγάλες μαλακιες ή βρήκε εμένα να ξεσκεπάσει όλη την βρώμα.
Από εκείνη τη μέρα δεν έχω μπει στο πορνομολ, μόνο που σκέφτομαι αυτή τη συζήτηση και ιστορία με πιανει αηδία.
Ας ελπισουμε ότι μου είπε ψέμματα.