oti na nai
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.277
- Πόντοι
- 4.115
Μη λες τέτοια και μας πέρνει από κάτω,θέλω να πιστεύω ότι απο μέσα Μαΐου θα ανοίξουν.15 Ιουνίου![]()
Μη λες τέτοια και μας πέρνει από κάτω,θέλω να πιστεύω ότι απο μέσα Μαΐου θα ανοίξουν.15 Ιουνίου![]()
Έχει παρατηρηθεί ότι ο covid προκαλεί εκτεταμένης διάρκειας καύλες.Έχω βάλει δέκατα και δε νιώθω καλά.
Αύριο πάω για κορονοτεστ .....
Τελευταίες κορασίδες που γάμησα : Ρόζα, Άναμπελ, Γιαζμην.
Έχει το μουνι κορώνα στο κεφάλι του ....Ξαναπήγε ο Δημήτρης στον Κορωνοϊό...
Οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές.Μη λες τέτοια και μας πέρνει από κάτω,θέλω να πιστεύω ότι απο μέσα Μαΐου θα ανοίξουν.
Έχω βάλει δέκατα και δε νιώθω καλά.
Πήγε η Τζέσικα όσμοσε?Καλά δεν ισχύει για όλες,δε τις ξέρω όλες τις κοπέλες που δούλευαν πιο πριν,αλλά η Τζέσικα που δούλευε στο Α.Π ήταν πολύ δυνατό στο δωμάτιο.
Δεν είναι και το ιδανικό μου αλλά ομολογώ ότι έχω κάνει φοβερά γαμήσια με την Τατιάνα.Λίγο εκτός θέματος, αλλα πήρα Τατιάνα από vegas7 το μεσημέρι.
Ευχαριστη έκπληξη, ορεξάτο κορίτσι
Όταν σφίξουν οι κώλοι μετά σφίγγουν και τα μουνιά!Δεν είναι και το ιδανικό μου αλλά ομολογώ ότι έχω κάνει φοβερά γαμήσια με την Τατιάνα.
Το οφείλω στο γεγονός ότι είναι η πιο σφιχτή που έχω μπει. Δεν νομίζω να έχω νιώσει τέτοια αίσθηση αλλού.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει.
10 με 15 Ιουνίου λένε .... Πέρα από αυτό πολύ προσοχη μολης ανοίξουν και να τιμησης και εσυ της καλές που είναι στην αφανεια τύπε !! Οσες εν μέσο πανδημίας και καλά στανταρακια μας έγραψαν στην ξεχαρβαλωμένη μουναρα τους μακρυά και αλάργα !!! Ξέρουν αυτές ποιες είναι ..!! Δήθεν δικαιολογίες δήθεν προβλήματα και γαμιουνται με τους συνταξιούχους πελάτες τους 300 ευρο την ώρα !!! Μα την Παναγία εγώ προσωπικά θα δωσο άκυρο 100% μολης ανοίξουν σε αυτές τις δήθεν στάνταρ μου που νόμιζα Ενώ στην ουσία ούτε σωστή πελατειακή σχέση υπήρχε ούτε τίποτα .... εμείς του 20και του 40 είμαστε στην ουσία σαν αυτούς που γαμάνε μια φορά και δεν ξαναπατάνε τους τυχαίους πελάτες έτσι τους λέω εγώ !!! τα γερόντια με της συνταξαρες μια χαρά συνεννόηση με κάποιες ..( δεν λέμε ονόματα δεν φύγουμε υπολήψεις ).....!! Αλλά οι μάζα είναι αυτή που της ανέβασε κάποιες και η ίδια η μάζα ( εμείς ) μολης ανοίξουν θα πάρουν πουλο !!!!Μη λες τέτοια και μας πέρνει από κάτω,θέλω να πιστεύω ότι απο μέσα Μαΐου θα ανοίξουν.
Περαστικά ρε θηρίο. Άραξε σπίτι, χέστε για λίγο τα μπουρδέλα και να πίνεις ζεστά και χυμούς. Κανονικούς χυμούςΈχω βάλει δέκατα και δε νιώθω καλά.
Καλά είναι να είναι περαστικά του και όλα τα καλά να έχει !! Αλλά ο άνθρωπος πάει γυρεύοντας από την μια μας λέει πως κολησε κορονοιο από την άλλη πάει ξανά και γαμαει !!! Και τώρα πως παλυ έχει δέκατα και θα πάει για τεστ !! Η φιδέ Μπόρας εινΑι η όντως ανεγκέφαλος !!Περαστικά ρε θηρίο. Άραξε σπίτι, χέστε για λίγο τα μπουρδέλα και να πίνεις ζεστά και χυμούς. Κανονικούς χυμούς
Να κάνουμε δολιοφθορά στα γεροντια. Να τους στείλουμε μια κορονοπόρνη.10 με 15 Ιουνίου λένε .... Πέρα από αυτό πολύ προσοχη μολης ανοίξουν και να τιμησης και εσυ της καλές που είναι στην αφανεια τύπε !! Οσες εν μέσο πανδημίας και καλά στανταρακια μας έγραψαν στην ξεχαρβαλωμένη μουναρα τους μακρυά και αλάργα !!! Ξέρουν αυτές ποιες είναι ..!! Δήθεν δικαιολογίες δήθεν προβλήματα και γαμιουνται με τους συνταξιούχους πελάτες τους 300 ευρο την ώρα !!! Μα την Παναγία εγώ προσωπικά θα δωσο άκυρο 100% μολης ανοίξουν σε αυτές τις δήθεν στάνταρ μου που νόμιζα Ενώ στην ουσία ούτε σωστή πελατειακή σχέση υπήρχε ούτε τίποτα .... εμείς του 20και του 40 είμαστε στην ουσία σαν αυτούς που γαμάνε μια φορά και δεν ξαναπατάνε τους τυχαίους πελάτες έτσι τους λέω εγώ !!! τα γερόντια με της συνταξαρες μια χαρά συνεννόηση με κάποιες ..( δεν λέμε ονόματα δεν φύγουμε υπολήψεις ).....!! Αλλά οι μάζα είναι αυτή που της ανέβασε κάποιες και η ίδια η μάζα ( εμείς ) μολης ανοίξουν θα πάρουν πουλο !!!!
Και μετά θα κατέβουν οι ΕΛ μαζί με το Λιακόπουλο να μας σώσουν και θα φέρουν μαζί τους τα χρυσά βορδέλα.Ωραία όλα αυτά, τα μπουρδέλα πότε θα ανοίξουν; Μας πρήζουν με το λιανεμπόριο και την εστίαση, που δεν μας ενδιαφέρει, τα μπουρδελάκια μόνο μας απασχολούν.
Όποιος θέλει να δει την αλήθεια κατάματα, χωρίς να εξαπατά τον εαυτό του με αθλιότητες, θα έχει παρατηρήσει ότι ανά δεκαετία κάτι νέο ετοιμάζουν. Το 2000 μπήκαμε στο Ευρώ να φάμε με χρυσά κουτάλια, το 2010 ξέσπασε η οικονομική κρίση, 2020 μια δήθεν θανατηφόρα ασθένεια σκέπασε τον πλανήτη, το 2030 δεν ξέρω τι έχει σκεφτεί ο σάπιος εγκέφαλος που τα οργανώνει όλα αυτά, αλλά σίγουρα κάποια μαλακία θα έχει σκαρώσει. Οπότε, αυτή η δήθεν θανατηφόρα ασθένεια θα τελειώσει μια για πάντα το 2030 με τον ερχομό της νέας μαλακίας που θα μας φέρουν. Όπως ακριβώς τελείωσε η δήθεν κρίση με τον ερχομό του κορωνοιού.
Το θέμα είναι, έως πότε θα μένουμε αμέτοχοι στις ζωές μας; Έως πότε θα ανεχόμαστε να μας εξαπατούν, να μας ληστεύουν , να μας κοροϊδεύουν, να μας ατιμάζουν κάνοντας απλά υπομονή με την ψευδαίσθηση ότι κάτι καλύτερο θα έρθει;
Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρουμε την μύρα στα χέρια μας, να οργανώνουμε εμείς την ζωή μας, να ορίζουμε εμείς τι είναι τέχνη, πολιτισμός, μουσική, θέατρο, επιστήμη κτλ.
Όλα αυτά θα γίνουν με τον ερχομό ενός νέου κινήματος που ως μόνο σκοπό θα έχει την απελευθέρωση, την πραγματική απελευθέρωση, όχι σαχλαμάρες του 1821 και 1945, διότι η Ελλάς είναι υπόδουλη από τον ερχομό των Ρωμαίων, ότι άλλο είναι σαχλαμάρες.
Ναι συναγωνιστή.Πήγε η Τζέσικα όσμοσε?