ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.623
- Πόντοι
- 4.630
Ισινα, θα μπορουσες να ζησεις μαζι με πουτανα να την γαμανε ολοι και εσυ στον πουτσο σου;
εγω ευχαριστως. Μια (απλως) γνωστη μου τις προαλλες, ειχε δηλωσει ερωτευμενη με καποιον
και γκρινιαζε γιατι την ειχε ετσι κι ετσι σε συναισθημα.
Στενοχωριοταν κιολας διοτι ελεγε πως οι ανθρωποι στις σχεσεις, νοιαζονται για την παρτη τους
και δεν λογαριαζουν τον αλλον. Επισης τσινουσε κι ελεγε πως οσοι την προσεγγιζουν
θελουν να σταματησει την δουλεια και της φαινοταν περιεργο ολο αυτο.
Της απαντησα οτι αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα, ολοι αυτοι ειναι ζηλιαρηδες
και καλα θα κανει να βρει καποιον που να την νοιαζεται γιατι οταν γουσταρεις καποιον
τον αποδεχεσαι οπως ειναι. Ο Θεος ξερει καλυτερα γιατι εγινες επαγγελματιας.
Θα επρεπε (προσθεσα) να ηταν χαρουμενος αν σε ειχε καποιος, διοτι φερνεις χρημα σπιτι
κι εισαι αξια. Μια τετοια
Θα το άντεχα μόνο αν την ώρα που εργαζόταν ειμουν και εγώ στο μπουρδελο και μετά από κάθε επαφή της την τιμωρούσα με πρωκτικό γαμηση !! Επισης θα ήθελα να μου λέει τα πάντα και με αποδηξη !! Εννοείται να μου έδινε όλο το μεροκάματο και σαφώς φαγητό και τα τσιγάρα της θα ήταν από εμένα !! Σούπερ μάρκετ ρούχα ενοίκιο σπιτιού μας δικά της όμως !!Ισινα, θα μπορουσες να ζησεις μαζι με πουτανα να την γαμανε ολοι και εσυ στον πουτσο σου;
εγω ευχαριστως. Μια (απλως) γνωστη μου τις προαλλες, ειχε δηλωσει ερωτευμενη με καποιον
και γκρινιαζε γιατι την ειχε ετσι κι ετσι σε συναισθημα.
Στενοχωριοταν κιολας διοτι ελεγε πως οι ανθρωποι στις σχεσεις, νοιαζονται για την παρτη τους
και δεν λογαριαζουν τον αλλον. Επισης τσινουσε κι ελεγε πως οσοι την προσεγγιζουν
θελουν να σταματησει την δουλεια και της φαινοταν περιεργο ολο αυτο.
Της απαντησα οτι αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα, ολοι αυτοι ειναι ζηλιαρηδες
και καλα θα κανει να βρει καποιον που να την νοιαζεται γιατι οταν γουσταρεις καποιον
τον αποδεχεσαι οπως ειναι. Ο Θεος ξερει καλυτερα γιατι εγινες επαγγελματιας.
Θα επρεπε (προσθεσα) να ηταν χαρουμενος αν σε ειχε καποιος, διοτι φερνεις χρημα σπιτι
κι εισαι αξια. Μια τετοια γυναικα ειναι στολιδι!
![]()