claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.037
- Πόντοι
- 2.846
έχεις λόγο που αναφέρεσαι έτσι στο χώρο που φιλοξενεί αδιάκριτα τις απόψεις σου?Ο λογος που εγινα μελος σε αυτη τη μαλακια ειναι
Ναι εχω πολλους λογουςέχεις λόγο που αναφέρεσαι έτσι στο χώρο που φιλοξενεί αδιάκριτα τις απόψεις σου?
Τρεις λογοι.Ο λογος που εγινα μελος σε αυτη τη μαλακια ειναι οτι ενω διαβαζα διαφορους τυπους χωρις να τους γνωριζω ελεγαν για το Μεταξουργειο υπαρχουν μουναρες εδω μουναρες εκει μουναρες παραπερα.Ε τοφαγα το παραμυθι και εγω και πηγαινα στην περιοχη να τις δω να τις εντωπισω.Ελα μου ντε που δεν εβρισκα τιποτα και μετα παλι διαβαζα και παλι τα ιδια ακουγα και παλι πηγαινα αλλα τιποτα δεν εβρισκα και ειδικα αυτες που λεγανε μουναρες και οτι ητανε πρωτες στο γαμησι οταν τις αντικριζα μου ερχοτανε εμετος.Ειχα βρει ενα δυο καλες κατα περιοδους και πηγαινα μονο σε αυτες.Ξαναδιαβαζα παλι αυτους τους καφρους και επειδη πλεον ειχα την κριση ειχα τη δικη μου γνωμη αποφασισα να τους κραζω γιατι στην τελικη δεν ξερω πως τους ονομαζετε ( ναυαγια η οτι αλλο ).Δεινανε λανθασμενες εντυπωσεις σε αλλα παιδια που ηθελαν να γαμησουν και καποιοι απο αυτους ερχοντουσαν απο μακρυα με αποτελεσμα να πεφτουν στο κενο τα (ονειρα) πως θα γαμησουν μουναρα.Μπαινανε καποιες φορες εδω μεσα και οι ιδιοι τα λεγανε μετα την βολτα τους.Μαλιστα θυμαμαι καποιος ητανε απο τη Λαμια και το παληκαρι ειχε απογοητευτει οικτρα.
Πλεον δε δινω και πολλη σημασια στα γραφομενα αλλα οταν καποιοι εκθιαζουν το Μεταξουργειο σαν παραδεισο ενταξει μου τη βαραει γιατι ξερω τι ειναι στην πραγματικοτητα.Επισης ειναι και η φυλης και η λιοσιων καποιοι λενε τα ομορφοτερα λογια για πουτανες και οταν πας και τις βλεπεις συλογιζεσαι και καταληγεις στο συμπερασμα ( μα καλα τι στο πουτσο εχασε ο κοσμος τη σημασια της ομορφιας? εχασε το μετρο συγκρισης? η εδω μεσα οι περισσοτεροι ειναι μπαζογαμηκουλες?)
Καλα, ουτε εγω συμφωνω. Το πως γινεται το μπερδεμα εγραψα.Δε συμφωνω καθολου αλλα σεβαστη η αποψη
Κάτι τέτοιο είχε πει και ο Βολταίρος. Το βορδέλα.ψομ έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο. Γαμήστε με φιλοσοφία.Δε συμφωνω καθολου αλλα σεβαστη η αποψη
Κι εδώ όμως χωράει η υποκειμενικότητα. Άλλος θέλει π.χ. να πιάνει βυζί ψωμομενο. Η φοΛίζα δεν το διαθέτει.Ειναι διαφορετικο να λεει καποιος μια κοπελα μουναρα η να την παρουσιαζει σαν μουναρα και στην πραγματικοτητα να διαφερει παρασαγκας.
Να κατανοησω οτι στα ματια καποιου μια πανεμορφη κοπελα αλλα οταν την δω απο κοντα να ειναι τουλαχιστον μετρια.
Εδω τις περισσοτερες φορες οταν παμε και τις βλεπουμε ειναι με πατσαδες με κυταριτιδες εντονες γιουβαρλακια κτλ.
Οποτε η ομορφια ειναι καθαρα αντικειμενικη γιατι εχει καποια στανταρ και δεν μπορει τον πατσα να τον πεις ομορφο.
Παρε ενα παραδειγμα για να γινω ποιο κατανοητος.Η ΦΟΛΑ ΛΙΖΑ ΦΥΛΗΣ ειναι πολυ ομορφη γιατι εχει τα στανταρ.Κορμαρα αψεγαδιαστη χωρις πεσμενο κωλο ουτε κοιλιες ουτε κυταριτιδα και εχει ομορφο προσωπο.Πρεπει να ειναι καποιος ντιπ για ντιπ ηληθιος για να δει αυτη την κοπελα σαν μπαζο η σαν μετρια κοπελα.Μιλαω για εμφανηση οχι για υπηρεσιες.
Ναι οκ, αλλα οταν τριβεται η ψωλα στην μουνα, καποιες φορες χτυπαει τακακια ο νους.Ειναι διαφορετικο να λεει καποιος μια κοπελα μουναρα η να την παρουσιαζει σαν μουναρα και στην πραγματικοτητα να διαφερει παρασαγκας.
Να κατανοησω οτι στα ματια καποιου μια πανεμορφη κοπελα αλλα οταν την δω απο κοντα να ειναι τουλαχιστον μετρια.
Εδω τις περισσοτερες φορες οταν παμε και τις βλεπουμε ειναι με πατσαδες με κυταριτιδες εντονες γιουβαρλακια κτλ.
Οποτε η ομορφια ειναι καθαρα αντικειμενικη γιατι εχει καποια στανταρ και δεν μπορει τον πατσα να τον πεις ομορφο.
Παρε ενα παραδειγμα για να γινω ποιο κατανοητος.Η ΦΟΛΑ ΛΙΖΑ ΦΥΛΗΣ ειναι πολυ ομορφη γιατι εχει τα στανταρ.Κορμαρα αψεγαδιαστη χωρις πεσμενο κωλο ουτε κοιλιες ουτε κυταριτιδα και εχει ομορφο προσωπο.Πρεπει να ειναι καποιος ντιπ για ντιπ ηληθιος για να δει αυτη την κοπελα σαν μπαζο η σαν μετρια κοπελα.Μιλαω για εμφανηση οχι για υπηρεσιες.
Δεν χωράει εξήγηση το φαινόμενο. Άλλος φτιάχνεται με την πιο αηδία που υπάρχει αρκεί να του βγάζει τα γούστα. Άλλος γουστάρει μονδέλα ας είναι και καραφολάρες. Δεν βγαίνει άκρη απλά.Ναι οκ, αλλα οταν τριβεται η ψωλα στην μουνα, καποιες φορες χτυπαει τακακια ο νους.
Δεν αναφερομαι στα ακραια φαινομενα οπως Λιζα.
Αστο ετσι. Δεν παιρνει γιατρεια. Εχουν γινει ατερμονες συζητησεις.
Διαλεγεις δυο τρεις που μιλατε την ιδια γλωσσα σε γουστα και ακολουθεις.
Αυτο κανουμε σχεδον ολοι. Γιατι να σκας; που δεν σκας αλλα λεμε.
Διαβαζεις και ποια ειναι που και πας οποτε θες.
Εγω μαλιστα κανω (και) το αλλο. Παω (και) στην πιο κατατρεγμενη.
![]()
Πολύ σωστά . Αντικειμενική επίσης είναι και η ασχήμια. Αν σού πω ότι θα πας στο μπουρδέλο με μια κοπέλα εμφάνισης 9/10 και υπηρεσίες 4/10 και απ' την άλλη με μια 5,5/10 εμφάνιση και υπηρεσίες 7,5/10 , με ποια θα περάσεις καλύτερα???Ειναι διαφορετικο να λεει καποιος μια κοπελα μουναρα η να την παρουσιαζει σαν μουναρα και στην πραγματικοτητα να διαφερει παρασαγκας.
Δυο οι Μαρινες και τι να πω; οτι εχουν περασει κι δυο απο Αχαρνων;ΓΑΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΑΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΚΟΥ Η ''ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΒΑ''...?????
![]()
Μπορω να διαλεξω εμφανιση 9/10 και υπηρεσιες 7,5/10 ;Πολύ σωστά . Αντικειμενική επίσης είναι και η ασχήμια. Αν σού πω ότι θα πας στο μπουρδέλο με μια κοπέλα εμφάνισης 9/10 και υπηρεσίες 4/10 και απ' την άλλη με μια 5,5/10 εμφάνιση και υπηρεσίες 7,5/10 , με ποια θα περάσεις καλύτερα???
Ψιλικατζήδες είμαστε???? 10/10 όλα με 2 γκόμενεςΜπορω να διαλεξω εμφανιση 9/10 και υπηρεσιες 7,5/10 ;
δυο παρακαλω και για παρτουζα.![]()