papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.620
- Πόντοι
- 40.423
Δεν μου ερχεται αλλα βρηκα μελος του σαιτ.
Τιποτα δεν εχουμε αφησει.
![]()
Καλησπέρα μύστες !
Κατέβηκα πιάτσα λόγω της ημέρας και πήγα στην αγαπημένη μου κορασίδα και έκανα διπλή κατάθεση για να τηνε χαρώ πιο πολύ.
Η μέρα όμως ήταν πολύ ρομαντική και λες και ήτανε γραφτό η καποτα έσπασε και έριξα ένα πηχτό ζεστό κρεμπιε στην κορασίδα.
Δεν πειράζει μου είπε άλλωστε γνωριζόμαστε ...
Ελπίζω να γαμησατε σήμερα, πάντα χωρίς καποτα γιατί όπου αγαπάς δεν κολλάς τίποτα.
Άλλη δουλειά δεν έχεις ρε αργυροστόκε από το να τη λες σε ρομαντικούς συναγωνιστές;Αγαπητε συναγωνιστη dmtrsxxx,
Εισαι υποψηφιος αυτοχειρας χωρις προφυλακτικο.Υπαρχουν λιγοτερο επωδυνοι τροποι να τα τιναξεις .Το ιδιο και οι κοπελες που το κανουν αυτο.
Χαρηκα για την γνωριμια αν σταθεις ατυχος ...
Οι μεγαλύτεροι και περισσότεροι μπουρδελιαρηδες είναι οι παντρεμένοι.
Αγαπητε συναγωνιστη dmtrsxxx,
Εισαι υποψηφιος αυτοχειρας χωρις προφυλακτικο.Υπαρχουν λιγοτερο επωδυνοι τροποι να τα τιναξεις .Το ιδιο και οι κοπελες που το κανουν αυτο.
Χαρηκα για την γνωριμια αν σταθεις ατυχος ...
Καλησπέρα μύστες !
Κατέβηκα πιάτσα λόγω της ημέρας και πήγα στην αγαπημένη μου κορασίδα και έκανα διπλή κατάθεση για να τηνε χαρώ πιο πολύ.
Η μέρα όμως ήταν πολύ ρομαντική και λες και ήτανε γραφτό η καποτα έσπασε και έριξα ένα πηχτό ζεστό κρεμπιε στην κορασίδα.
Δεν πειράζει μου είπε άλλωστε γνωριζόμαστε ...
Ελπίζω να γαμησατε σήμερα, πάντα χωρίς καποτα γιατί όπου αγαπάς δεν κολλάς τίποτα.
Ωραίο σπίτι πάντως. Τυχερός αν κάποιος το χρησιμοποιήσει σαν κατοικία! Ακόμη θυμάμαι το θόρυβο του κρεβατιού στο διπλανό δωμάτιο, που ετριζε όταν δούλευε η ΠατρίτσιαΠρο ολιγου δυναμικος μυστοχυστης περνωντας απο το Αγ. Πετρου
κοιτουσε με λυσσα μην τυχον ανοιξε το πορνειο.
Τον ειπα συναγωνιστη μεγαλοφωνα (σιγα μην χαριζομουν εγω σε αυτα)
και του εξηγησα οτι αν βλεπει φωτα, παιζει να ζουν πλεον καποιοι αλλοι μεσα
γιατι κι εγω καποιες φορες οταν περναω, βλεπω ανοικτα παραθυρα
ανοικτη πορτα, απειρο φως και ακουω δυνατες συζητησεις.
![]()
φιλε tnt60 ποια δινουν τηλεφωνα? στο βεργας 7 δινουν τηλεφωνα και αν ναι σε ποιεσ στειλε p.m αν μπορεισ