glas7411
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2019
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
"Το μετάξι το αποφεύγω". Έτσι είχα πει την τελευταία φορά που ανέφερα τις εντυπώσεις μου από την κατάσταση αυτής της περιόδου. Έλα όμως που καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς... Είδα τις προηγούμενες μέρες αναφορά στην Ελένη πρώην Διδυμου 27 και αποφάσισα να πάρω το ρίσκο ρίχνοντας και ένα βλέμμα τι παίζει στην περιοχή. Οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής. Υπολογιζοντας την τιμή του 10αρικου σε συνδυασμό με το φουλ των υπηρεσιών είναι ότι πιο vfm υπάρχει σε αυτές τις καταστάσεις κατά την γνώμη μου μιλώντας πάντα για τα σπιτάκια στην μεγαλεκου που πέρασα με την Ελένη και μια άλλη κοπελιά σε δίπλα τσαρδί με τελειωτικό στο στόμα (δεν συγκράτησα όνομα δυστυχώς). Πραγματικά ήταν το στραγγισμα που χρειαζόμουν. Τα θετικά ήταν αυτά. Τα αρνητικά ήταν η αρκετή κίνηση στην περιοχή που επιβαρύνει το ρίσκο. Κίνηση και δουλειά φυσικά είχαν και τα σπιτια με αρκετή αναμονή τουλάχιστον το μεσημέρι που πέρασα εγώ. Το μεγαλύτερο αρνητικό απ όλα ήταν η βρώμα. Τα δωμάτια που πέρασα μυριζαν σαν το θάλαμο του λόχου που ήμουν φαντάρος. Επιστρεφοντας σπίτι μου έκανα αμέσως μπάνιο σε στυλ Κατακουζηνου. Συνεπώς οι υγειονομικές συνθήκες όπως ήταν αναμενόμενο πάνε περίπατο. Αυτά είναι τα δεδομένα που μπαίνουν στην ζυγαριά. Θα ξανακατεβαινα λοιπόν στο μετάξι το οποίο αρχικά απέφευγα; Δεν ξέρω. Ίσως. Άμα οι καυλες μπουν μπροστά, αλλάζουν τα δεδομένα των σκέψεων.