DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 561
- Like
- 90.519
- Πόντοι
- 48.067
Πολλες γκομενες οταν κανουν σχεση απαιτουν απο το αγορι τους ακαποτο γαμησι,και αυτα οχι για καλυτερη ευχαρίστηση που λενε αυτες αλλα για να γκαστρωθουν.
Η καθε γκομενα οταν βρει ενα αντρα ειναι σαν να εχει κανει επενδυση.
Αν τωρα χωρισει στο μελλον σημαινει πως καταλαβε οτι η επενδυση αυτη που εκανε δεν ηταν καλη η αλλες που τα εχουν με δυο ταυτοχρονα τσεκαρουν ποια επενδυση λειτουργει καλύτερα.
Πολλοι αντρες χαιρονται οταν η γκομενα του πει ακαποτο αλλα οι επιπτωσεις ειναι πολλες.
1.σμν εφοσον εχουν πηδηθει και με πρωην ακα πολυ πιθανον να κουβαλανε μαζι τους
2 έγκυος ενας τροπος να μπλεξει ενας αντρας για μια ζωη χωρις να το θελει η να το εχει προγραμματισει.
Με τις ιεροδουλες η επιπτωση ειναι μια το αν πηδησει καποιος ακα να κολλησει σμν αν και δυσκολοτερο γτ η ιεροδουλος ελεγχεται ανα 15ημερο.
Το θεμα ειναι ακαποτο γαμησι ειτε με γκομενα ειτε με ιεροδουλο εχει επιπτωσεις,με γκομενα εχει 2 επιπτωσεις με ιεροδουλο εχει μια.
Στην περιπτωση της ιεροδουλης εχω δει οτι πολλες ψαχνονται για γαμπρο, οταν λεω σε μια κορσιδα οτι θελω να την γαμησω ακα μου λεει "ψαχνεις για γυναικα ?"
Επισης οσες γαμαω ακαποτα και τα αμολαω ολα μεσα το πρωτο πραμα που μου λενε ειναι "αμα με αφησεις εγκυο με παντρευεσαι"
Ευτυχως παρα τους 100αδες ακα κρεμπιεδες που εχω ριξει δεν εχω αφησει εγκυο καμμια κορασιδα, μπορει να ειμαι τζουφιος, να ριχνω ασφαιρα, ποιος ξερει.
Παντως και ο γαμος με μια ιεροδουλη ειναι και επενδυση για τον ανδρα αφου η οικογενεια δε θα πεινασει ποτε, σε μια στραβη σε μια δυσκολη στιγμη τη βγαζει
στη βιζιτα και τα κονομαει.
Νταξει τωρα στις μερες μας να σου γαμανε τη γυναικα 10-20 ατομα το μηνα ειναι νορμαλ πιστευω, και ιδιως οταν το κανει και σαν επαγγελμα και φερνει στο σπτι 1000ρικο ειναι αποδεκτο.