Αντε και μια αναμνηση.
Προ ετων στο Ιασωνος 46 αριστερο βραδυνη βαρδια ειχα πελεκησει την Ελενη την ρομαντζολα που κατεληξε αργοτερα στο Φωκαιας 25 οροφο.
Το γιαγιονι!
Στο Ιασωνος ξεκινησε ως τσατσα οπου επειδη ειχε βαρεθει τα διευρα αναβαθμιστηκε αυτοβουλως σε εκδιδομενη.
Μονη της κρατουσε την βαρδια καθοτι εμπειρη τσατσα και κοπανουσε μπυρονια αμστελ στα σκαλοπατια.
Την ειχα παρει γραμμη απο την αρχη που το γυρισε
και μπουκαρα.
Δεκαρικο στο χερι και μου λεει παμε. Την παω στο δωματιο μεσα με το διπλανο κρυφο δωματιο (τουαλετα-αποθηκη) και την πιπωνω στα ορθια ακαποτα.
Η τυπισσα μεγαλη καταπιολα τα αρμεγε ολα πουτσα αρχιδια κωλους γλουτους στα γονατα.
Λεω δεν γαμαω, ασε να τα παρει ετσι λογω συγκινητικης προσπαθειας της. Ωραιο τρομπονι και αφου κρατιομουν στο υψος μου καθυστερωντας για να τουρμπαρει η ψωλη,
της αμολαω μια ριπη πρεπει να τζελαρα ολο το κουτελο αλλα αυτη μαεστρα βουτηξε την ψωλη και την εχωσε στομα οπου και πηρε τα υπολοιπα.
Αφου την εβγαλε και την ετριψε πανω στο προσωπο εγω βογγουσα σαν γαιδαρος και κατεληξε να μου φιλαει τα γονατα λεγοντας ωραιος Ελληνας. Φυσικα ξερω οτι απλα με ευχαριστουσε που μπηκα γιατι ηταν αρχη σταδιοδρομιας εστω κι αν ηλικιακα ηταν καρατζιλφ.
Πηγα καποιες φορες ακομα αλλα δεν την γαμησα γιατι οι γραιες εκδιδομενες δεν εχουν την φυσικη γλυστρα που λαχταρω στο πραμα τους εστω κι αν φαινοταν
οτι δεν μασαει τιποτα.
Μετα πηρε προαγωγη στο εικοσαρικο οπου και απεκτησε φημη υπερφουλ προγραμματος.
Θα πω ενα μπραβο για την εργατικοτητα που την ανεδειξε.