FAT BASTARD
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 1.120
- Πόντοι
- 201
Λοιπόν φίλοι η Παολα σε ποιον οίκο και τι ώρα θα μας πείτε?
εμένα ποτέ πουτανα δεν μου έχει προτεινη κάτι τέτοιο !!! Πέρα από αυτό 40 ευρο που λες κιμολια θα ήταν !!!! Αν σε τσακώσουν πας αυτόφορο και συ και η πουτανα και σε εξετάζουν και μπαίνεις καραντίνα μέχρι να βγουν αποτελέσματα δεν είναι αστείο !!! Τώρα αν είσαι παντρεμένος θα μπεις καραντίνα κατοίκων και θα πεις στην γυναίκα σου τι έγινε κτλ.....
Και εσύ τι περίμενες ρε ντι κάπριο, να περάσεις με την σοφία βεργκάρα εκεί κάτω με δέκα ευρώ;θα ηθελα να βαλω τα πραγματα στη σωστη σειρα.Βλεπω εδω καποιους που λενε διαφορα περι οικων. Ε λοιπων επισκευτηκα το ερωτικο μεταξυ τουλαχιστον 7 φορες τις τελευταιες δεκα μερες. Θεωρω τον εαυτο μου μπουρδελακια και εχω επαφη με αυτο το χομπι.Το συμπαιρασμα που εχω βγαλει ειναι το εξης.Η ειστε και πολυ μπαζολαγνοι η ειστε ψευτες.Τα μονα δελα ειναι εκει στην Ιασωνος και που τα συγκεκριμενα εχουν μπαζοκοπελες που τις βλεπεις και φευγεις μακρια.Μιλαμε για τρομακτικες παρουσιες.Οτι ξεμεινε απο τον κατιμα το βαλανε εκει μπας και βγαλουν κανα φραγκο.Τωρα εσεις πατε και γαματε εκει τις σαβουρες και νομιζετε οτι κανετε κατι.Ρε σεις τετοιες γκομενες βρισκετε παντου και θα σας παρακαλανε.Η ξεφτιλα στο μεγαλειο της.
γεια χαρα σε ολους. Εγω θα ηθελα να βαλω τα πραγματα στη σωστη σειρα.Βλεπω εδω καποιους που λενε διαφορα περι οικων που εχουν ανοιξει και αλλους που γαμανε συνεχως αυτη την περιοδο. Ε λοιπων εγω επισκευτηκα το ερωτικο μεταξυ τουλαχιστον 7 φορες τις τελευταιες δεκα μερες συμπεριλαμβανομενεις και την σημερινη 25/5/20. Θεωρω τον εαυτο μου μεγαλο μπουρδελακια και δυστηχως η ευτυχως εχω πολυ καλη επαφη με αυτο το χομπι.Το συμπαιρασμα που εχω βγαλει ειναι το εξης.Η ειστε και πολυ μπαζολαγνοι η ειστε ψευτες.Τα μονα δελα που ειναι μυστικος ανοιχτα ειναι εκει στην Ιασωνος και που τα συγκεκριμενα εχουν τοσο μπαζοκοπελες που τις βλεπεις και φευγεις μακρια.Μιλαμε για τρομακτικες παρουσιες και μιλαω εντελως αντικειμενικα.Οτι ξεμεινε απο τον κατιμα το βαλανε εκει μπας και γαμηθουνε και βγαλουν κανα φραγκο.Τωρα εσεις πατε και γαματε εκει τις σαβουρες και νομιζετε οτι κανετε και κατι εεεεε τι να πω.Ρε σεις τετοιες γκομενες βρισκετε παντου και θα σας παρακαλανε κιολας.Η ξεφτιλα στο μεγαλειο της.
Λίγοι μήνες μεινανε ακόμα αντέχουμε άνεταΣτις 29 του επομενου φλεβαρη θα γινει η νομιμοποιηση.
Αρα εχουμε καιρο ακομα, υπομονη.