είτε δειλά είτε ανοίξουν στο μπαμ όλα εγώ δεν παίζει να ξαναπάω ...Από εδώ και πέρα μόνο με κολ γκιρλς και αυτό εφόσον έχει χαρτί και πιστοποιητικό πως είναι αρνητική στον νέο ιο !!!
είτε δειλά είτε ανοίξουν στο μπαμ όλα εγώ δεν παίζει να ξαναπάω ...Από εδώ και πέρα μόνο με κολ γκιρλς και αυτό εφόσον έχει χαρτί και πιστοποιητικό πως είναι αρνητική στον νέο ιο !!!
μια ζωή εδώ μέσα οι ίδιες μ@λ@κιες..λες και αν έχει κάποιος αρνητικές εξετάσεις για τον ιό προ 2ημέρου, δεν υπάρχει περίπτωση να κόλλησε αμέσως μετά.. οι ίδιες παπαριες όπως και με τα αφροδίσια..που κάνει μια κοπέλα εξετάσεις και βγαίνουν αποτελέσματα για 3..η πλάκα είναι πώς όλοι αυτοί που δήθεν φοβούνται , είναι οι πρώτοι που θα πάνε (αν δεν έχουν ήδη πάει). Όποιος θέλει να έχει ήσυχο πάνω και κάτω κεφάλι να ξεχάσει το σεξ και την κανονική ζωή ως το 2022..τα υπόλοιπα είναι απλά για γέλια
όχι για να το βγάλω από μέσα μου αλλά για να πω την γνώμη μου όσο αναφορά τι είναι πιο ασφαλές από εδώ και πέρα όσο αναφορά τον αγοραίο έρωτα γενικά !!
μια ζωή εδώ μέσα οι ίδιες μ@λ@κιες..λες και αν έχει κάποιος αρνητικές εξετάσεις για τον ιό προ 2ημέρου, δεν υπάρχει περίπτωση να κόλλησε αμέσως μετά.. οι ίδιες παπαριες όπως και με τα αφροδίσια..που κάνει μια κοπέλα εξετάσεις και βγαίνουν αποτελέσματα για 3..η πλάκα είναι πώς όλοι αυτοί που δήθεν φοβούνται , είναι οι πρώτοι που θα πάνε (αν δεν έχουν ήδη πάει). Όποιος θέλει να έχει ήσυχο πάνω και κάτω κεφάλι να ξεχάσει το σεξ και την κανονική ζωή ως το 2022..τα υπόλοιπα είναι απλά για γέλια
Είναι η πιο ορθή άποψη θεωρώ !!! Παρόλα αυτά είναι πιο safe με κολ γκριλ με πιστοποιητικό παρά αν ανοίξουν τα μπουρδελα να πηγαίνεις και να κανείς τσάρκες εκεί είναι πολύ πιο κεγαλο το ρίσκο θεωρο !!!
Οι αναφορές για μαγαζιά στο Μεταξουργείο και τη Φυλής που δουλεύουν εν μέσω καραντίνας έχει τα χαρακτηριστικά αστικού μύθου, κάποιος βγαίνει και γράφει κάτι άλλα αυτό ούτε επιβεβαιώνεται από άλλον ούτε και ο γράφων επανέρχεται. Όσον αφορά στο αν θα ανοίξουν και πότε η άποψη μου την οποία έχω ξαναγράψει είναι ότι αν ανοίξουν θα ανοίξουν τελευταία και με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής
ρε FORMET θα μας τρελανεις τελειως ?? εσυ προ ιου εποχες εκανες ακαποτα με τις πουτανες στην φυλης και τωρα φοβασαι τον κορονοιο ? τοσο πλυση εγκεφαλου σου εχουν κανει τ ΜΜΕ ?