You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
μουτρο τ επισκέπτεσαι??μύστες μην κορϊδευόμαστε, είναι πολλά τα μισάνοιχτα.
Βασικά τα σίγουρα κλειστά είναι όποια έχουν λουκέτο εξωτερικό.
Τα άλλα παίζονται.
μουτρο τ επισκέπτεσαι??
Όχι. Τα έχω δει όμως.
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
αμα ειναι να κανω come back μουτροΌχι. Τα έχω δει όμως.
το βασικοτερο ερωτημα ειναι εσυ τι εκανες εκει τετοια ωρα...Μύστες
μου καλή εβδομάδα να έχουμε γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο σήμερα τα ξημερώματα ήταν ανοιχτό το Φυλής 81;;; Πέρασα 3 φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας και ήταν και τις τρεις ανοιχτό με ανοιχτή πόρτα κανονικά και τα φώτα της εσωτερικής σκάλας! Αργότερα προχώρησα παρακάτω και πρόσεξα ότι σε κανα-δυο ακόμα σπιτάκια τα φώτα ήταν αναμμένα αλλά οι εξώπορτες κλειδωμένες.. Τι παίζει;;
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 60
- Like
- 7.867
- Πόντοι
- 6.030
Ελα τωρα..... Θελει κ ερωτημα;;;;;το βασικοτερο ερωτημα ειναι εσυ τι εκανες εκει τετοια ωρα...
Προσπαθουσε να πιασει τους εξωγηινους που μας γαμανε τις πουτανες....
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 603
- Πόντοι
- 21
. πήγα να επιβεβαιώσω τις φήμες τύπε.. εκεί δίπλα μένωτο βασικοτερο ερωτημα ειναι εσυ τι εκανες εκει τετοια ωρα...
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 603
- Πόντοι
- 21
. εσύ είσαι που κάνεις τον ρόλο του αστειάτορα στις παρέες ;Ελα τωρα..... Θελει κ ερωτημα;;;;;
Προσπαθουσε να πιασει τους εξωγηινους που μας γαμανε τις πουτανες....![]()
![]()
![]()
Μύστες
μου καλή εβδομάδα να έχουμε γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο σήμερα τα ξημερώματα ήταν ανοιχτό το Φυλής 81;;; Πέρασα 3 φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας και ήταν και τις τρεις ανοιχτό με ανοιχτή πόρτα κανονικά και τα φώτα της εσωτερικής σκάλας! Αργότερα προχώρησα παρακάτω και πρόσεξα ότι σε κανα-δυο ακόμα σπιτάκια τα φώτα ήταν αναμμένα αλλά οι εξώπορτες κλειδωμένες.. Τι παίζει;;
Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι, όμως ένας τύπος επαγγελματίας στο Μετάξι μου έλεγε ότι πολλά κορίτσια έχουνε μείνει στον άσο, με σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Κάποιες που δεν πρόλαβαν/μπόρεσαν να φύγουν στην πατρίδα, που τους έτρωγαν τα λεφτά διάφοροι περίεργοι ή που έμεναν σε ξενοδοχεία που έκλεισαν. Τα 800άρια μπορούν να τα πάρουν μόνον όσες έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος και αυτές είναι ελάχιστες. Οπότε, σε ένα τέτοιο σενάριο, ίσως κάποιες κοπέλες να μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τουλάχιστον τη στέγη τους σε κλειστά μπουρδέλα.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.620
- Πόντοι
- 40.423
Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι, όμως ένας τύπος επαγγελματίας στο Μετάξι μου έλεγε ότι πολλά κορίτσια έχουνε μείνει στον άσο, με σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Κάποιες που δεν πρόλαβαν/μπόρεσαν να φύγουν στην πατρίδα, που τους έτρωγαν τα λεφτά διάφοροι περίεργοι ή που έμεναν σε ξενοδοχεία που έκλεισαν. Τα 800άρια μπορούν να τα πάρουν μόνον όσες έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος και αυτές είναι ελάχιστες. Οπότε, σε ένα τέτοιο σενάριο, ίσως κάποιες κοπέλες να μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τουλάχιστον τη στέγη τους σε κλειστά μπουρδέλα.
ολα τα σεναρια ειναι πιθανα ετσι οπως εχει παει η κατασταση.
σημερα που περασα απο φυλης και λιοσιων (+ τα γυρω στενα), επειδη ειχα μια δουλεια προς τα εκει, δεν υπηρχε σχεδον ανθρωπος που να κυκλοφορει.
ουτε καν οι αλλοδαποι.
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.595
- Πόντοι
- 456

kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 603
- Πόντοι
- 21
Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι, όμως ένας τύπος επαγγελματίας στο Μετάξι μου έλεγε ότι πολλά κορίτσια έχουνε μείνει στον άσο, με σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Κάποιες που δεν πρόλαβαν/μπόρεσαν να φύγουν στην πατρίδα, που τους έτρωγαν τα λεφτά διάφοροι περίεργοι ή που έμεναν σε ξενοδοχεία που έκλεισαν. Τα 800άρια μπορούν να τα πάρουν μόνον όσες έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος και αυτές είναι ελάχιστες. Οπότε, σε ένα τέτοιο σενάριο, ίσως κάποιες κοπέλες να μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τουλάχιστον τη στέγη τους σε κλειστά μπουρδέλα. Πάντως είναι 3-4 κομμάτια από τη Φυλής που εγώ τουλάχιστον θα μπορούσα να τις φιλοξενήσω άνετα εάν το ήθελαν.Να τους δείξουμε και τι εστί ελληνική φιλοξενία. Αν το γνωρίζαμε ότι θα κατέληγαν έτσι τα πράγματα να κάναμε τα κουμάντα μας από νωρίς τώρα τη χάσαμε την ευκαιρία
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 603
- Πόντοι
- 21
Πάντως είναι 3-4 κομμάτια από τη Φυλής που εγώ τουλάχιστον θα μπορούσα να τις φιλοξενήσω άνετα εάν το ήθελαν. fuck2 Να τους δείξουμε και τι εστί ελληνική φιλοξενία. Αν το γνωρίζαμε ότι θα κατέληγαν έτσι τα πράγματα να κάναμε τα κουμάντα μας από νωρίς τώρα τη χάσαμε την ευκαιρία. :-(
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 359
- Πόντοι
- 21
ρε παιδια αληθεια τωρα καθεστε και αγχωνεσται πως θα εποβιωσουνε η κοπελες; αυτες βγαζουνε τουλαχιστων 100-150 την ημερα και δεν μπορουνε να ζησουνε στη καραντινα .. ενω εμεις που περνουμε 20 ευρω τι να πουμε δλδ.
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 603
- Πόντοι
- 21
. εγώ το μόνο πράγμα για το οποίο αγχώνομαι είναι οτι έχει μαζευτεί πολύ σπέρμα στο σακούλι μου και δεν υπάρχει διαθέσιμο στόμα να το υποδεχτεί!ρε παιδια αληθεια τωρα καθεστε και αγχωνεσται πως θα εποβιωσουνε η κοπελες; αυτες βγαζουνε τουλαχιστων 100-150 την ημερα και δεν μπορουνε να ζησουνε στη καραντινα .. ενω εμεις που περνουμε 20 ευρω τι να πουμε δλδ.

msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
από παλιά πολλές κοπέλες αλλά και νταβάδες και υπηρεσίες κοιμόντουσαν μέσα στους οίκους
Τουλάχιστον αυτοί πέραν του ύπνου έχουν σιγουράκι και τον πούτσο!
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.909
- Πόντοι
- 1.666
Γνώμη μου, δεν ξέρω σίγουρα μπορεί να κάνω κ λάθος.
Μηπως τα χρησιμοποιούν τώρα ως σπίτια για να μείνουν τα αφεντικά η κ οι τσατσάδες η μπορεί κ οι κοπελιές επειδή ζορίζονται κ οικονομικά αυτήν την εποχή που δεν δουλεύουν.
Ακομα κ τα 800 να παίρνουν από το κράτος για ενάμιση μήνα περίπου, δεν θα τους φτάνουν με τίποτα..
Και γιατί... να έχουν και το φώς αναμμένο;....
Δοκίμασε να μπει κανένας μεσα;μύστες μην κορϊδευόμαστε, είναι πολλά τα μισάνοιχτα.
Βασικά τα σίγουρα κλειστά είναι όποια έχουν λουκέτο εξωτερικό.
Τα άλλα παίζονται.
Φορούσε η τσατσά ριγκακια;
Πώς σας φερθηκε;
Με ευγενεια η σαν να είστε Μεξικανος μάγειρας με στριφτό μουστάκι σε Λιβανεζικο εστιατόριο που να φταρνιζεται πάνω από το σομπρερο;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις