Λόγο του ότι έχω υποφέρει πολλά από θέμα υγείας, με τα λύπης μου ανακάλυψα ότι οι γιατροί πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι για τον πέο. Το μόνο που τους απασχολεί είναι το χρήμα.
Έτσι κατ αυτό τον τρόπο έγινα μόνος μου γιατρός, με πείραμα τον εαυτό μου.
Κατέληξα, ότι η μη φυσική θέρμανση και ψύξη προκαλεί το 90%, ίσως και περισσότερο των ασθενειών.
Air condision, καύση πετρελαίου, καύση αντίστασης και οτιδήποτε προερχόμενο από μη φυσική αιτία βλάπτει.
Καύση του ξύλου είναι καλύτερο για την θέρμανση, ανεμιστήρας το καλοκαίρι.
Δεν τρώμε ποτέ καυτά φαγητά, δεν ρίχνουμε καυτό νερό στο δέρμα μας. Όσο είναι δυνατόν αποφεύγουμε τον θερμοσίφωνα, προκαλεί έως και 95% στα δερματικά. Τα δόντια μας καταστρέφονται από τα καυτά φαγητά και όχι από την τροφή. Δεν πίνουμε όταν τρώμε καταστρέφουμε το στομάχι μας.
Όλα αυτά τα ανακάλυψα έχοντας διανύσει το τριακοστό πέμπτο έτος της ηλικία μου. Δεν μου τα είπε κανένας γιατρός, τι πήγα σε δερματολόγους, τι αλοιφές, τι χάπια, τι ήμουν κάθε βδομάδα κρυωμένος. Τα κέρατα τους τα δίφορα, έκοψα τον θερμοσίφωνα και βρήκα την υγειά μου!! Το δέρμα μου πάει απ το καλό στο καλύτερο, πλέων κρυώνω από μία έως καμία φορά τον χρόνο από τις 10 παλαιότερα.
Όλα αυτά είναι πολύ δύσκολο να γίνουν, πχ το φαγητό ενώ το ξέρω δεν μπορώ να το φάω κρύο. Ούτε μπορώ να περιμένω κάθε φορά να κρυώσει, αλλά ξέρω ότι βλάπτω τον εαυτό μου.
Όμως τα αναφέρω διότι αν κάποιος μπορέσει να τα εφαρμόσει, θα έχει την υγεία του στον μέγιστο βαθμό.