Ειλικρινά λυπάμαι για τα λεφτά που σου αφαίρεσε αλλά κ για όλα τα μέλοι που έχει ληστεψει ειναι σαν να πήρε λεφτά από εμένα, επειδή εδώ είμαστε μια οικογένεια κ είμαι σίγουρος ότι έχει αφαιρέσει πολλά χρηματικά πόσα, επειδή έχει γλυκαθει κ συνεχίζει το ίδιο τροπάριο.
Κατ'εμε είναι θέμα αφεντικών οίκων-νταβαδων να τον αφανησουν αλλά από τα Χριστούγεννα που έχει αναφερθεί η δράση του αδιαφορούν παντελώς.
Μια καλή λύση νομοτυπη, είναι να γίνει τηλεφωνική καταγγελία έστω ανώνυμη στην ασφάλεια, από καρτοτηλεφωνο δωρεάν είναι κ δεν φαίνεστε πουθενά, κάπου θα έχει αντύκτιπο ξέρω κ σας λέω..
Τώρα αν σας την ξαναπέσει εφνιδιαστε τον μην ακούτε το παραμύθι-ποίημα που λέει τσακιστε τον ας χυθεί κ λίγο αίμα, κατεβαίνει κ η αρτιριακη πίεση που λεγαν κ οι παλιοί, δεν πεθαίνει έτσι ο άνθρωπος..μην προβληματιζεσται..
Παρεμπιπτωντος πήγα σήμερα κ χτες για την Μιχαελα στό Φώκαιας 17 αλλά έλειπε ήταν η παολα έφαγα ακυρο..ηταν έξω από τον οίκο ένας τύπος, ταίριαζε στην περιγραφή αν κ τον είχα για πιο κακή φάτσα τον κοιτάζω, με κοιτάζει, περνάω 2 με 3 φορές πάνω κάτω μπήκα σε κάποιους οίκους μήπως με ακολουθήσει.. δεν μου είπε τίποτα, έλεγα να του πω καμία φυλακή τίποτα εχουμε, έκανες..
ισως κ να μην ήταν το αγγελούδι μας ίσως να ήταν κ άλλος..
Ειχα σπάσει κ ένα μπουκάλι από μπύρα κ το είχα μέσα στο μπουφάν έκοβε σαν λεπίδες θα του έφτιαχνα τατουάζ στο λαιμό θα τον έκανα κούκλο για τα καλλιστεία..
Εμένα το άδικο δεν μου αρέσει, μπωρο να γίνω χαλί να με πατήσει κάποιος, να κάνω κάποια εξυπηρέτηση τα πάντα, αλλά αν δω ότι αδικούμε εγώ ή ο συνανθρωπος μου θα τον περιμένω στην γωνία..