Πέρασμα με την Ρουμάνα (από Αλβανία και αυτή;; οι ειδικοί ας απαντήσουν) απο Φώκαιας 7 ή 9 (είναι η πρώτη πόρτα που συναντάς στην διασταύρωση από Φυλής). Πιπινάκι από τα λίγα, όμορφο κορμάκι στο 1.65 - 1.70 θα έλεγα, τρυφερό μικρό ολοστρόγγυλο στήθος. Όλο το κορμάκι της είναι σφικτό, τώρα 20 - 22 - 24 είναι; σημασία έχει οτι το κορμάκι της είναι ακόμα γάλακτος. Κωλαράκι δεν χορταίνεις να το χαιδεύεις. Όμορφη κοπέλα και στο πρόσωπο!!
Πέρασα για να το χαϊδέψω, το περίμενα για πολύ ξενέρωτο, μου βγήκε απλώς ξενέρωτο, οπότε έμεινα ικανοποιημένος. Μιλάμε για απλό πρόγραμμα πάντα. Με το που ήρθε στο δωμάτιο σκίζει προφυλακτικό να βάλει σε πεσμένο πουλάκι... της ζητάω να το χαϊδέψει λίγο, αλλά το έκανε πολύ ψυχρά, απλώς την κίνηση της μαλακίας έκανε (θα μπορούσε να σου χαιδεύει το κορμάκι με το ένα και τα αρχίδια με το άλλο...να δώσει και κανένα φιλάκι στο κορμί σου) ψυχρή γενικά. Έβαλε καπότα, και στην πίπα τελείως αδιάφορη αλλά με 2 προσπάθειες να μπουκωθεί, αν καύλωσα, καύλωσα με αυτό που χαϊδευα... ακόμα και η στάση του κορμιού της στην πίπα, ήταν ξενέρωτη. ΠΩΣ ΘΕΣ;; Δεν υπάρχει πιο ντεκαβλέ, έλα μωρή απο πάνω, κάνε μια κίνηση και αν θέλω κάτι άλλο ας πάρω πρωτοβουλία, εστιατόριο είναι, να μου βγάζεις το ένα πίατο μετά το άλλο;
Ζεστό μουνάκι, στενό, ωραία αίσθηση. Ξυνίζει τα μούτρα της όταν την γαμάς, χωρίς να θέλει να έχει και πολύ επαφή. Μου έκανε πολύ εντύπωση που με άφησε να την γαμήσω στα όρθια. Γενικά αυτό που κατάλαβα, την γαμάς σε όποια στάση θες, θα ξυνίζει τα μούτρα της αλλά δεν θα λέει οχι. Αν κάποια στάση την ενοχλεί θα το καταλάβεις απο την αντίδραση της αλλά δεν θα σε σταματήσει.
Γενικά ένα πολύ όμορφο και κλασσικά ξενέρωτο γκομενάκι. Αν έχω καύλες και ξερω οτι μπορώ να έχω στήση σίγουρα θα είναι απο τις επιλογές, αλλιώς δεν είναι κοπέλα που θα κάνει το παραπάνω πέρα απο την εμφάνιση της.