Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.858
- Πόντοι
- 3.436
Σαφώς κ η Φυλής παραμένει ασφαλής, το περιστατικό είναι μεμονωμένο απλώς να προσέχουμε λίγο.τι να κανουνε οι νταβαδες τους σεκιουριταδες??
φιλε, ημεδαπε, τραβα να γαμησεις κανενα γεωργιανο η αλβανο που σκοτωνουν γριες και βαζουνε 16χρονα να εκδιδονται και τα πρεζακια στη φυλης μια ροχαλα και φευγουνε...
αλλα η φυλης ειναι γεματη γερους, αμα ηταν επικινδυνη η φυλης δεν θα ηταν εκει!
Οι νταβαδες δεν είναι απόλυτο ότι θα μας βοηθήσουν μπωρει κ ναι ίσως κ όχι, υποθέσεις κάνουμε πάντα, απλώς θέλω να καταλήξω ότι παίζουμε στο δικό μας γήπεδο, αυτοί είναι εκτός έδρας κάποιος θα βρεθεί να μας υποστηρίζει, ξέρω κ λέω η ανθρωπιά κ η αλληλεγγύη ακόμα υπάρχει.
Παλιά έμεινα από τρόμπα βενζίνης 2 την νύχτα με το αυτοκίνητο στην παλιά εθνική έξω από τα Μέγαρα σε καταυλισμό γυφτων, ήρθαν εκεί μίλαγαν κάπως, έκανα δεν καταλάβαινα, λέω καλώς τα παλικάρια τους λέω δεν θέλω τίποτα ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά, πήρα οδική βοήθεια κ την αστυνομία να δούμε τι θα κάνουμε μην γίνει κάνα ατύχημα εξαφανίστηκαν όταν άκουσαν για μπάτσους ,ένας πριν άνοιξε την πόρτα κ μπήκε μέσα αν έλεγα τίποτα θα εσγαγαν 1000 γύφτοι..
Εδώ οι συνθήκες είναι άλλες θα τον αρπαζα κατευθείαν θα τον έβαζα μέσα στους σκουπιδοντενεκεδες που είναι πίσω μέσα στα χυσια κ θα τον πήγαινα στην ασφάλεια στην μηχαηλ βοδα από κάτω για φυλάκα.