Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.392
- Πόντοι
- 456
παιδια να ρωτησω κατι η τζενη απο πιπινου κανει διπλοβαρδια?μηπως ειναι κ αγκυρας αποψε..οποιος ξερει ας πει
φιλε ειναι κ αγκυρας οπως παλια διπλοβαρδια?γτ ηταν πιπινου πρωι κ δε την προλαβα..Φίλε αν σου πάρει πίπα η Τζένη θα ξεχάσεις το όνομα σου...
για να κλειση και αυτό όπως έκλεισε και το παραδίπλα !!
μολις εκανε την εμφανιση του ενας (απο τους παμπολους) μπαζογαμηκουλας.
για να μου παρει πιπα η ΤΖΕΝΗ και να ξεχασω το ονομα μου οπως λες, πρεπει να τη δω πρωτα.
πηγα και την ειδα λοιπον και επειδη την ειδα, οχι δεν προκειται να ξεχασω το ονομα μου, αλλα προκειται να ψαχνω να βρω το πουλι μου επειδη θα εχει γινει δαχτυλιθρα με αυτο το μπαζο.
κρατα την για την party σου λοιπον και να το χαιρεσαι.
Παιζει εναλαξ.Αλλα τι να το κανεις φιλαρακι.Η κοπελιτσα το μουνι της το κραταειωγια τον καλο της.Εννεα στους δεκα τους τελειωνει με πιπα.Και δεν μπορεις να πεις οτι το ευχαριστιεσαι...Γρηγορη πιπα,σαν να σου το παιζει στο στομα της.Καθολου ηδονικη.παιδια να ρωτησω κατι η τζενη απο πιπινου κανει διπλοβαρδια?μηπως ειναι κ αγκυρας αποψε..οποιος ξερει ας πει
Πάμπολοι συναγωνιστές πηγαίνουν στην Τζένη και δεν φτάνουν καν στο γαμήσι... τους τελειώνει με πίπα...
όσοι ξέρουν ξέρουν
Οι μαλακες ας μη μάθουν ποτέ...
Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι το Πιπινου 118 και Αγκυρας 12 δεν κρατησε τα πιτσιρικακια που ειχε κανα δυμηνο τωρα και ξαναεφερε Λανα Τζενη και τα λοιπα θωρηκτα?
Είσαι η ελίτ του 20ρικου φτωχογαμήκογιατι πολυ απλα οι μπαζογαμηκουλες ειναι περισσοτεροι, δε θελει πολυ σκεψη.
μαλακας εισαι και φαινεσαι μπαζογαμηκο αρχιδομπεη.
το μυστρι ανα χειρας μαζι με το πουλακι σου και 2 κιλα στοκο και πανε...
Το ξέρεις καλά το μπάζωμα βλέπω...
Το μυστρί και ο στόκος τι σχέση έχουν;
Α κάτσε κατάλαβα... Στόκος; Χαίρω πολύ Γιώργος
Σιγά μη γαμάς κιόλας...
Έλα πες την αλήθεια... μόνο για μάτι κάνεις τσάρκα
Σ´εχω καταλάβει πως είσαι ψιλομουνόφοβος....
Α και μη μου συγχύζεσαι και σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, σου ξεφύγει καμιά σκατούλα και λερωθεί το βρακάκι και γίνει ασορτί με το βρωμόστομα σου αστέρι μου....
Στόκος Παπαφοβίτσος είπαμε;