mrdennisben5453
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Γενικά αξίζει το αυταρχικό στην φυλής; Είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να δοκιμάσω
μηπως εισαι δικηγορος του παιχτη, να υποθεσω ??? απαντησα απλα στο διαλογο που καναμε εκεινη τη στιγμη. αν δεν εχεις δει το τι εχει προηγηθει μην επεμβαινεις.
Τόσα χρόνια για Αθηνά Πειραιώτισσα άκουγα στο Φωκαίας 27 και Αθηνά Πειραιώτισσα δεν έβλεπα, με το να δουλεύει στη χάση και στη φέξη δεν είχα καταφέρει να τη δω ποτέ από κοντά... Και έκανα σήμερα μια μισάωρη κοπάνα απ' τη δουλειά για να πάω να τη δω κι έπαθα σοκ στο σαλονάρισμά της, μ' αρέσει που κάποιοι λέτε ότι χάνει στο πρόσωπο, η κοπέλα είναι κάβλαρος γενικά! Προσωπάρα κλασσικής ξανθιάς μουνάρας, σωματάρα με πιασίματα, βυζάρες που είναι σιλικονάτες αλλά ούτε που φαίνεται αυτό στο μάτι τουλάχιστον και Ελληνίδα, ας μην το ξεχνάμε, κατά πάσα πιθανότητα θα πάω το Σάββατο να την τιμήσω
τι εμφανιση εχουν αυτες;Ενημέρωση:
Πιπίνου 118 τώρα Λάνα και Σούζυ/ το απόγευμα Ντιανα και Ειρήνη
Αγκύρας 12 Μάρτα και Άννα/ το απόγευμα Τατιάνα και Φωτεινή
Δικηγόρους έχουν οι άμπαλοι
κι οι λεφτάδες.
Τι σχέση έχω μ'αυτούς;
Ο σίτιζεν είναι μοναχικός και καλά κάνει.
Αντικειμενικός μοναχικός μάλιστα.
Εμένα μου αρέσει που έχεις φωνή
και προσωπικό στυλ. Μην σου πω ότι σε γουσταρω κιόλας όοοοοοταν
δεν φοράς το μονόκλ.
Αν το έχεις πάρει πρέφα, γράφουμε για μπουρδέλα με ότι συνεπάγεται αυτό.
Να είσαι καλά!
εσυ απαντας για τον citizen και ο citizen απανταει για σενα βλεπω....cool m8.... μηπως ειστε το ιδιο ατομο η' μηπως ειστε ζευγαρακι??? οχι τιποτα αλλο, απλα να ξερω για μη χαλαω τζαμπα "σαλιο"...
Γενικά αξίζει το αυταρχικό στην φυλής; Είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να δοκιμάσω
Φιλε μου είναι και απογευμα?
Οχι δεν ειναι απογευμα μεχρι πεντε.
Ο Γεώργιος Παπανδρέου μιλούσε από το βήμα της βουλής. Και ένας βουλευτής πεταγόταν συνέχεια από τα πίσω έδρανα υβρίζοντας τον τότε πρωθυπουργό και επί δεκαετίες πολιτικό.εσυ απαντας για τον citizen και ο citizen απανταει για σενα βλεπω....cool m8.... μηπως ειστε το ιδιο ατομο η' μηπως ειστε ζευγαρακι??? οχι τιποτα αλλο, απλα να ξερω για μη χαλαω τζαμπα "σαλιο"...
τι εμφανιση εχουν αυτες;
Την διμετρη μουναρα πιτσιρίκα σερβιτόρα του μαγαζιού την έχεις δει ?
Μη γνωρίζοντας την ακολούθησα μια μέρα στην Ιασωνος καθως κρατούσε ενα
φρέντο καπουτσίνο. Μπηκε μεσα στο Ιας 32 ευθεία για να παραδώσει την
παραγγελία. Στο σαλόνι την σταματησα και της είπα οτι θα την πάρω μια ώρα
δωμάτιο να την γλειψω απο πανω μεχρι κατω.
Δε δουλεύω εδω μου ειπε η μικρή. Και σε ποιο δουλεύεις ? Την ερωτω εγω.
Δεν καταλαβατε μου λέει δεν είμαι ιερόδουλη ειμαι ανηλικη.
Και πρέπει να περιμένω να γινεις ενηλικη δηλαδη ?
Η μικρή κολλησε και δε μου απαντησε ωστόσο η τσατσά έκανε κίνηση
να πιάσει το σκουπόξυλο και να με κυνηγήσει.
Μην της μιλάς ειναι ανήλικη μου λέει με αυστηρό ύφος !
Και τι κάνει μια ανηλικη μεσα στο μπουρδέλο της απαντω.
Έπειτα καταλαβα....
Ο Γεώργιος Παπανδρέου μιλούσε από το βήμα της βουλής. Και ένας βουλευτής πεταγόταν συνέχεια από τα πίσω έδρανα υβρίζοντας τον τότε πρωθυπουργό και επί δεκαετίες πολιτικό.
Ο Παπανδρέου λοιπόν, όταν άκουσε μια ύβρη προς το πρόσωπό του, σταμάτησε να μιλά και ρώτησε «ποιος το είπε αυτό;». Και όταν στη συνέχεια ο υβριστής του, του απάντησε «εγώ», ο Γεώργιος Παπανδρέου γύρισε και είπε «α, τότε δεν έχει καμία σημασία!»
Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δικαίωμά του καθένα είναι να κάνει ό,τι γουστάρει και κανείς δε μπορεί να κάνει κουμάντο στα αρχίδια(ή το μουνί) του αλλουνού.
Άμα κάποιοι/ες είναι κασκαντέρ δικαίωμά τους να παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράματα.
Γιαυτό κι εγώ συνήθως προτιμώ σχετικά νέες κοπέλες που κάνουν απλό πρόγραμμα.
Άμα η άλλη είναι καμιά σιτεμένη θεία που έχει γυρίσει το κοντέρ 3 φορές, τότε πώς θα συναγωνιστεί τη νέα και όμορφη;
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει κι ας κράζουν εδώ πολλοί, αυτή είναι η αλήθεια.
Θα μου πεις υπάρχουν και νέες που το κάνουν αλλά είναι πολύ πιο λίγες και συνήθως κάνουν μπαμ.
Γενικά όσοι ασχολούμαστε με αυτό το σπορ, παίζουμε με τις πιθανότητες είναι η πικρή αλήθεια.
Ο καθένας ανάλογα με την εκτίμηση που έχει στον εαυτό του αποφασίζει και πόσο θα ρισκάρει.
Εγώ πάντως την αγαπάω τη ζωή και την υγεία μου, αλλά αν κάποιοι θέλουν να ρισκάρουν δικαίωμά τους.
Εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για τον εαυτό μου αποφεύγοντας τις κακοτοπιές, που όσο αυξάνεται η εμπειρία στο χώρο τις αντιλαμβάνομαι και πιο εύκολα.