dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.516
- Πόντοι
- 951
Χθες το βραδάκι δοκίμασα στο Φυλής 84Α την Μπιούτι την Αφρικάνα μετά τα καλά λόγια που είχα ακούσει. Πριν μπω την περίμενα στο σαλόνι να βγει απο το δωμάτιο. Μόλις βγήκε χαιρέτισε εμένα και έναν πορνοπαππού δια χειραψίας και φιλιού στο μάγουλο. Ο πορνοπαππούς δεν έχασε την ευκαιρία και της χουφτωσε την κωλάρα. Εγώ ήμουν πιο συγκρατημένος γιατί είχα αποφασίσει ότι θα έμπαινα μέσα. Στο δωμάτιο δεν παίχτηκε κάτι το τρελό. Ρούφηξα λίγο τις μεγάλες βυζάρες της, μετά μου πήρε μέτρια ακάποτη πίπα και μου είπε να μην χύσω στο στόμα της. Της είπα να γλυψει τα μπαλάκια μου και δεν το έκανε, απλα τα χάιδευε με το χέρι της. Παίχτηκαν τρεις στάσεις χωρίς συμμετοχή από την κοπέλα και σε φιλιά στο στόμα αρνήθηκε. Μια τυπική κατάθεση εν ολίγοις...
Σήμερα το μεσημέρι παίχτηκε ακάποτος κρεμπιές με μια κοπέλα του 20ρικου που γνωριζόμαστε καιρό. Ξεκινήσαμε με προφυλακτικό, αλλά όταν την είχα στα τέσσερα την ενημέρωσα ότι θέλω να χύσω μέσα της. Αυτή μου έδωσε το πράσινο φως και λίγο πριν χύσω αφαίρεσα το προφυλακτικό και μετά από λίγες σπρωξιές κατέθεσα μέσα της. Φυσικά την επόμενη φορά θα συνεχίσουμε τον ρομαντισμό από την αρχή της συνεδρίας μιας και γνωριζόμαστε καλύτερα.
μπραβο ! κανετε τετοια και πειτε τα και δημοσια ...να παρασυρθουν και αλλοι και να επιδιωκουν τα ακαποτα ...δεν καταλαβενετε οτι ειναι κινδυνος για τη υγεια ολων μας ? και δεν υπαρχει δικαιολογια την ξερω την κοπελα η παω μαζι της καιρο