Καλησπέρα σε όλουςΘα πω κάποια πράματα, που παραπέμπουν σε κακοήθεια. Η Μόνικα, είναι μια όμορφη γυναίκα, αδύνατη, ταλαιπωρημένη. Εγώ που την είχα δει, δεν μου έβγαλε κάτι αρνητικό. Σίγουρα, έχω αδυναμία στις αδύνατες κοπέλες και όταν το πρόσωπο κάνει και πολλές γωνίες εμένα μου αρέσει, σε άλλους όχι.
Για την Εύα, το ξαναέγραψες... και σίγουρα αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δουλεύει πλέον στην Φυλής. Γιατί κατά τα φαινόμενα, δεν μπορεί πια να δουλέψει στα πόστα που συνήθιζε...
Και πολύ καλά κάνεις και το αναφέρεις... αλλά, οι κοπέλες δεν κλέβουν κάποιον προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους. Για πιο λόγο να τους δημιουργούμε πρόβλημα;
Από νομικής άποψης λόγο προσωπικών δεδομένων ακόμα και μια κοπέλα που έχει προέλθει από αλλαγή φύλου, δεν είναι υποχρεωμένη να σου πει τι ήταν (άσχετο που δεν με βρίσκει σύμφωνο αυτό).
Έχω ακούσει για μερικές κοπέλες εδώ μέσα που δούλευαν στην Φυλής, και βρήκανε δουλειά σε studio, να υπάρχει κράξιμο από μερικούς ότι εγώ με €20 και εσύ με €100 και τώρα ούτε καν δεν πρόκειται, και δεν υπάρχει λόγος κλπ κλπ. Σίγουρα, και εγώ μια κοπέλα που έδινα €20 και έμαθα ότι πήγε σε studio, δεν την έψαξα καν... Ποιός ο λόγος όμως να της δημιουργήσω πρόβλημα. Σκεφτείτε τον εαυτό σας στην θέση της, να κάνεις καινούριο άνοιγμα σε δουλειά και να σε κρατάνε πίσω οι παθογένειες του παρελθόντος. Υπάρχουν κριτικές, υπάρχουν ποσταρίσματα, τον να βγαίνουμε και να κράζουμε 2 και 3 φορές την εβδομάδα συγκεκριμένες κοπέλες το θεωρώ μεγάλη κακοήθεια από πλευράς μου, συν ότι μάλλον κάτι άλλο παίζει από πίσω.
Το ότι θα βρω την Μόνικα, αδυνατισμένη και κουρασμένη στο τέλος της βάρδιας της, και εγώ θα μπω να την ξεκολιάζω σε ένα υποτιθέμενο δωμάτιο που είναι ο χώρος εργασίας της, εμένα με φτιάχνει και πολλούς άλλους εδώ μέσα (ήταν και το πρώτο μου ποστάρισμα περί ξεφτιλίσματος στα μπουρδέλα).
Και η Εύα που λες, με καυλώνει... Αν την είχες πηδήξει στα studio στα καλά της, να αισθάνεσαι τυχερός... αν δεν θες τώρα, άφησε την τουλάχιστον να βγάζει το μεροκάματο.
1) Για τη Σύλβια, είναι απαράδεκτη που δεν το λέει στο σαλόνι με κάποιο τρόπο διακριτικά καθώς μπαίνουν μέσα πιτσιρίκια και την πατάνε και γαμάνε τραβέλι χωρίς να το ξέρουν. Όσο για το νομικά είναι αστείο αυτό που λες, δηλαδή είναι όλα νόμιμα τα μπουρδέλα και χρειάζονται gdpr!! Αλλά και έτσι να το πάρεις (παρότι είναι αστείο) δεν την ρωτήσαμε το όνομα της ή κάποιο άλλο προσωπικό δεδομένο, απλά να ενημερώσει αυτούς που πληρώνουν για να την γαμήσουν ότι είναι τράβελος.
2) Για τη Μόνικα αν σου αρέσει δικαίωμά σου και καλά κάνεις αλλά εγώ θέλω να προστατεύσω άτομα σαν εμένα που μου αρέσουν οι ωραίες γυναίκες από το να χάσουν τον χρόνο τους να πηγαίνουν εκεί κάτω νομίζοντας ότι θα δουν την γκόμενα της φωτογραφίας
3) Για την Εύα αφενός δεν δούλευε στο στούντιο της Κωνσταντινουπόλεως αλλά στο υπόγειο μπουρδέλο.
Είναι καχεκτική και με παραμορφομένο πρόσωπο.
Όποιος την θυμάται από το μπουρδέλο δεν υπάρχει λόγος να πάει να την δει, και για αυτό το γράφω.
Δεν γίνεται μια απαξιωμένη Μεταξουργειακή πουτάνα, που δεν είχε κόσμο στο Μετάξι, ξαφνικά να γίνεται μουνάρα και να παρουσιάζεται σαν απίστευτη κορμάρα. δηλαδή ΕΛΕΟΣ.