968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 8.107
- Πόντοι
- 1.056
ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΦΥΛ84 ΜΕ ΤΑ ΦΥΛ86ΓΕΙΑ Κ ΧΑΡΑ ΣΑΣ
7+15 σημερα σκαω στην πλ.Βικτωριαςμε σκοπο να βρω την νεα μαυρουλα ή την Μπιουτυ την 1η,την στρουμπουλη
![]()
Φωκ25Α Πανω το τραβαστι που ειδα ηταν τελικα η Βερονικα :S,ενω η 2τσα με ενημερωσε πως η νεα αφρινα θα ξαναδουλεψει απο την Δευτερα
Φυλ69Κατω η 2τσα με ενημερωσε οτι η Μπιουτυ θα πιασει δουλεια μετα τις 12στο 86,ενω η πορνη που δουλευε δεν εμφανιστηκε επειδη οπως ακουσε δεν ηρθα για αυτη...
Φυλ86Πανω ηταν μια ψηλη κοπελα γυρω στα πρωτα αντα η Κατερινα
Λεω δεν παω κ στο Φυλ84Κατω να δω τι παιζει κ η 2τσα μου παρουσιαζει την Ατζελα,με μια απιφυλαξη
για το ονομα.
Petite teenμε aftermarket
2με,μαυρα μαλλακια μεχρι τους ωμους κ μικρο πωπακι
Φυσικα κ εδωσα το 20αρικο κ μπηκα σε δωματιο μς A/c που υπολειτουργουσε![]()
Ερχεται το μωλο που μου λεει οτι ειναι 20χρ απο την Ρουμουνια,ενω δεν εβγαλε τα πουτανοπαπουτσα της >
Αφου φιλησα το κορμακι του,κοιλιτσα,βυζαρες,μπουτακια κ πωπακι μου βαζει την καποτα :coolcondom:
με σωστο τροπο![]()
![]()
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κ αρχιζει
παιρνοντας το κεφακαλι κ ενα,δυο cm ακομα,δεν μπορουσε παραπανω
Κ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ
Δυσκολευονταν να τον παρει μεσα της,ενω οταν μπηκα βαθεια μεσα της εδειχνε να πονα,με τα πολλα αρχισα να χυνω για αρκετα δευτ κ η μικρη προσπαθησε να βγαλει τον πλαστη απ το στενο μουνακι της,πραγμα που ηταν αδυνατο γιατι τον ειχα ριζωσει μεσα της κ ηταν τανασκελα...εφυγε απ το δωματιο χωρις καν να φορεσει το στρινγκακι της
Καθολη την διαρκεια του γαμησιου εσφιγγε τα ποδια της με σκοπο να μην μπορω να πατωσω
Προφανως κ δεν θα ξαναπαω με την μικρη.
Μετα το Fail της Δευτερας στο μεταξι βιωσα ενα ακομα σημερα![]()
![]()
Αυτα απο μενα κ Καλο ΣΚ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΑΝ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ

Αρα το fail ελαβε χωρα στο Φυλ86Κατω!