kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
ξανα ανοιξε το αγκυρας 9 ! αρκετα πολυτελες καταστημα! δουλευει απο πρωι μεχρι αργα το απογευμα !
εντυπωσεις πες μαςξανα ανοιξε το αγκυρας 9 ! αρκετα πολυτελες καταστημα! δουλευει απο πρωι μεχρι αργα το απογευμα !
εντυπωσεις πες μας
Ισχύει ότι επέστρεψε η Βιολέτα στο Φώκαιας 27 υπόγειο?
...νευρική...βιαστική...μυγιάγγιχτη...προφυλακτικό σε μη ανορθωμένη πούτσα...ανύπαρκτα προκαταρκτικά...δεν εξάντλησα τον χρόνο...σηκώθηκα και έφυγα...είναι ανίατη περίπτωση...δεν χρήζει βελτίωσης αν ανεβάσεις τον διαθέσιμο χρόνο...πέστε της να πάει να γαμηθεί
Επέστρεψε για 3-4 μέρες, και εξαφανίστηκε ξανά... Κρίμα, μόνο μια φορά την πρόλαβα, άριστη όπως πάντα...
Επιβεβαιώνω το ποσό βιαστική και νευρική και ντεκαβλε είναι στο δωμάτιο. Εννοείται σε πεσμένο πουτσο πέρασμα καποτας κλπ. Βέβαια έχει στενό μουνακι. Και έκλεβε φουλ στο πίσω κολλητό, βέβαια όταν της έκανα παρατήρηση μαζεύτηκε.
Επίσης πέρασμα με λανα από βεργας 3, η τύπισσα είναι τρυφερή και θερμή, με υπέροχες γυμνασμενες γάμπες, με υπέροχο καλό ξυρισμένο και μυρωδάτο μουνακι και κωλοτρυπιδα τα οποία χάζεψα από απόσταση αναπνοης, δε δοκίμασα
Όσο για την Λίζα από μοντέλο αλυσίδα δε μου έκανε εντύπωση ιδιαίτερη. Λεπτή αλλά οκ.
MARIANNA 4EVER...![]()
ΥΓ: Η Μαριάννα είναι το απόλυτο φαβορί αυτή την στιγμή με απόδοση 1.10 στην
Kανε οτι θες καυτα κιολας. Αλλα ετσι καιγεται και ο εγκεφαλος τους, γιατι μαθαινουν στα πολλα,
και επειτα στα κανονικα τους φαινονται λιγα.. και μετα μοιραζουν φολες γιατι καλομαθαινουν.
Δηλαδη καποιος που εχει τι διαθεση να δωσει πολλα ας παει σε στουντιο καλυτερα για να εχει και καλυτερες παροχες.
Ναι κύριε εργατολογε Ρωμανιά, όπως φευγετε απ'το σπιτι μην ξεχασετε να δεσετε τα κορδονια σας μην τα πατησετε και πεσετε κατω. Οσο για το βιογραφικο μου αφηστε τους συναδελφους μου να να με κρινουν, αλλα και ο κοσμος που συναναστρεφομαι, σιγουρα οχι εσεις....μην σου πω άλλα...αυτά είναι επιστημονικη φαντασία για σένα...
Παίδες σήμερα έχει κανένα καλό μωρό, που θα γουστάρει αυτό που κάνει
τι ωρες παιζει??...Smith νομίζω ότι έχει πάρει 3-4 κιλάκια η Μαριάννα...και έφτιαξε λίγο το κορίτσι...τι λες και εσύ?...
...σαν να την θυμάμαι πιο αδύνατη στο προηγούμενο πέρασμα που έκανε από Διδύμου...φαίνεται καλοπερνάει όταν φεύγει με τα λεφτά μας από την Ελλάδα...![]()
![]()
...
...δυνατό χαρτί η κοπέλα...επενδύστε άφοβα...και απολαύστε υπεύθυνα...![]()
![]()
...
Συνήθως παίζει πρώτη και δεύτερη βάρδιατι ωρες παιζει??
αν μπορείς γράψε μας τίποτα πως ήταν στον αγώνα τα κορίτσιαχμμμμμμμμ......αυριο πρωι θα παω για μπανακι παραλια, με αυτα που θα δω θα καυλωσω απεριοριστα οποτε με βλεπω να τις
δοκιμαζω και τις δυο αυριο...
Επειδη οι καταθεσεις θα γινουν καπακια και επειδη βαριεμαι να ξεντυνομαι και να ντυνομαι συνεχεια λεω να παω απο τον ενα οικο στον αλλο
περπατωντας γυμνος στην Κολωνου κρυβοντας το παπαρι μου μη το ματιασουν ... στα 500 μετρα ειναι αλλωστε οι οικοι ποσοι θα με δουν
![]()