DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.110
- Πόντοι
- 48.067
Ρωτα τον dmtrsxxx που μιλανε facebook
Πριν λίγο εκανα βιντεοκλήση μαζι της.
Ειναι πιο όμορφη απο ποτέ.

Ρωτα τον dmtrsxxx που μιλανε facebook
τι να σου πω γενικά ακόμα και τώρα ποτέ δεν έχω νιώσει αυτές που ανέφερα να με ξεπετανε η να θελουνε να φύγω στο 10λεπτο.αποψη μου βάση αυτών που έχω βιώσει με αυτέςΌλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν!
Οι Γερμανοί ιδιοκτήτες έχουν δώσει εντολή στους Αλβανούς διαχειριστές και αυτοί στις τσατσές να διώχνουν με τον τρόπο τους τους Έλληνες μπουρδελιάρηδες και να παίρνουν μόνο αλλοδαπούς!
Οι μόνοι που επιτρέπεται πλέον να μένουν στο δωμάτιο για περισσότερο από 10 λεπτά χωρίς να πληρώνουν διπλή ταρίφα είναι οι γνωστοί προαγωγοί που στα νήματα εμφανίζονται ως πελάτες!
όχιΠαίδες η Λίζα που δουλεύει τα πρωινά στο Αχαρνών 85 είναι η ίδια που δουλεύει και στο Διδύμου 8Α?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, μου είπε φίλος μου, που δουλεύει στην τροχαία, ότι ο συγκεκριμένος είναι πούστης και ψάχνεται. Τότε κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο και όταν έκαναν check point για αλκοτέστ, αυτός πέρναγε, ξανά πέρναγε και πήγαινε μόνος του για να τον τσεκάρουν (να βάλει κάτι στο στόμα του). Ο φίλος μου τον ήξερε και τον έδιωχνε.Μια ερώτηση. Έχετε πετύχει σε καμία τσάρκα σας ένα τύπο σε σκούτερ να κάνει κύκλους στα στενά της Λιοσίων; Τι παίζει με αυτόν;; Με πέτυχε σε δική μου βόλτα 3-4 φορές, με τούρλα κώλο στο σκούτερ του, και τελικά σταμάτησε δίπλα στο όχημά μου και με ρώτησε πως να πάει Αττική. Και φυσικά, του έδωσα οδηγίες. Έλεος. Να πηδήξω σε μπουρδέλο πήγα, όχι τους τουαλέτες σινεμά στο κέντρο.
Αφού κατέθεσα τελικά στο Μετάξι, τον ξαναπέτυχα εν κινήσει στην πλατεία Αττικής από κάτω, και πήγε να χαιρετήσει, να δεν ξέρω τι. Σα να πήγε να κάνει επιτόπου μου φάνηκε, οπότε όπου φύγει φύγει εγώ.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Θα σταθώ σε αυτήν την παράγραφο θα προσθέσω 2-3 χρήσιμες πληροφορίες για την Ιζαμπέλα για να μην την πατήσουν και η επόμενοι 1.Εχει παχύνει πάρα πολύ αλλά λόγω ύψους δεν το παρατηρεί κάποιος αλλά σε σχέση με της φωτό που έχουν στη σελίδα τους η φωτογραφίες της Ιζαμπέλας με την πραγματικότητα πλέον είναι η μετά με την νύχτα. 2.Μεσα είναι μέτρια έως φόλα ανάλογα της ορέξεις της,η υπηρεσία ανακοινώνει ακα στοματικό για την Ιζαμπέλα πράγμα που δεν υσχιει .. Φυσικά είπα ανάλογα της ορέξεις της θα σου κάνει κ τα βασικά 69, ισπανικό κλπ... Αυτά λοιπόν για την Ιζαμπέλα επειδή πηγαινοερχομαι Θεσσαλονίκη έπαθα πλάκα όταν την είδα που είχε παχύνει τόσο...καλά χέσε το πάχος μέσα καλή είναι? ΟΧΙ ...μακριά από μένα..συνέχεια live
Λιοσιων 73β Ιζαμπελα ξανθιά ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι και Ναταλί καστανή κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, μου είπε φίλος μου, που δουλεύει στην τροχαία, ότι ο συγκεκριμένος είναι πούστης και ψάχνεται. Τότε κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο και όταν έκαναν check point για αλκοτέστ, αυτός πέρναγε, ξανά πέρναγε και πήγαινε μόνος του για να τον τσεκάρουν (να βάλει κάτι στο στόμα του). Ο φίλος μου τον ήξερε και τον έδιωχνε.