Εφυγε για τα καλα. ή θα ξαναγυρισει σαν τις αλλες φορες;η Ντορίνα πάει έφυγε :'(
Ισχυει οτι ειναι τωρα σε καποιο μαγαζι στην Φυλης;
Εφυγε για τα καλα. ή θα ξαναγυρισει σαν τις αλλες φορες;η Ντορίνα πάει έφυγε :'(
Συγνώμη τωρα ρε παιδια...εαν βρωμαει η πουτσα του φορμετ οι γυναίκες δεν το καταλαμβάνουν οτι καποιο προβλημα εχει?Πάει τώρα η Στέλλα...
Έσταξε το πυώδες υγρό του ο Φορμέτ οπότε η ευθύνη δικιά σας
Απλώς κρεμάει ένα αποσμητικο αυτοκίνητο στα αρχ..δια του και τις μπερδεύει!Συγνώμη τωρα ρε παιδια...εαν βρωμαει η πουτσα του φορμετ οι γυναίκες δεν το καταλαμβάνουν οτι καποιο προβλημα εχει?
Ελεύθερο στοματικο κανουν...τι αλλο πρεπει να κανουν για να το κατσλαβουν??
Η λεει ψεματα ή θελω να πιστεύω αν ισχύει αυτο που λεει πρεπει να τον διώχνουν και αυτος μέσω του γραπτου λογου εδω μεσα τις εκδικείται..
ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΆΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΚΆΘΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
Κατά πάσα πιθανότητα είδες την πρώην υπηρεσία της Φωτεινής στο Κολωνού 27 όροφος,αυτή που έλεγε "Φωτεινούλα γλυκούλα Ρωσιδούλα", την είδα εκεί σε μια πρόσφατη βόλτα.
Γαμιεται η κυρία;;
Αγαπητέ φίλε Ημεδαπε άντε και υπήρχε και έδινες την κάρτα σου, έχεις σκεφτεί τι θα γινόταν όταν σου ερχόταν ο αναλυτικός λογαριασμός στο σπίτι σου,?Λοιπόν..φίλοι μου ειχα πετύχει σε τσαρκα εκει στο Φυλής 81 ενα τύπο,
που ζητάγε να πληρώσει με καρτα κ του λέει η Τσατσα δεν έχουμε μηχάνημα κύριε.
Απαντα εσείς τέτοιο ωραίο μπουρδελο κ δεν έχετε..το λέγε με θαυμασμό το πειστευε..κανά δυο συνάδελφοι γέλασαν..
Οπότε μου διμιουργειθηκε η απορία υπαρχει σε κάποιο σπιτι pos μηχάνημα;
Έχετε πάρει πουθενά γραμμή-δει κάπου;
Βαρδια ;Σαλονάρισε ως πουτάνα,πρόγραμμα δεν θυμάμαι.
Λοιπόν..φίλοι μου ειχα πετύχει σε τσαρκα εκει στο Φυλής 81 ενα τύπο,
Απαντα εσείς τέτοιο ωραίο μπουρδελο κ δεν έχετε..το λέγε με θαυμασμό το πειστευε..κανά δυο συνάδελφοι γέλασαν..
κοίτα και την άλλη φορά που έφυγε είχε πει ότι δεν θέλει να ξαναγυρίσει αλλά ήρθε και τώρα μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναγυρίσει και ότι θα την ψάξει σε άλλη χώρα ποιο βόρεια βλέποντας από ότι κατάλαβα, τώρα για φυλής που γράφεις ήταν κάποια βράδια στο φ61 και κάποια πρωινά στο φ71 αλλά όχι μόνιμα κάτι ρεπό αλλονων μου είχε πει έκανε όσο ήταν στο Κολωνού 11 τα απογεύματα σταθερά αλλά τώρα έφυγε κάτι άλλο δεν ξέρω , αλλά αν ήταν εδώ γιατί να μην μου το έλεγε πελάτες θέλειΕφυγε για τα καλα. ή θα ξαναγυρισει σαν τις αλλες φορες;
Ισχυει οτι ειναι τωρα σε καποιο μαγαζι στην Φυλης;
Δεύτερη.Βαρδια ;
Ρε φίλε, πέρα από τα ολόσωστα που σου είπαν οι υπόλοιποι, η πλειοψηφία αυτών των μαγαζιών λειτουργεί παράνομα, λίγα έχουν κανονική άδεια. Πώς θα τα δικαιολογήσουν στην εφορία? Διάφορες 'υπηρεσίες'????Λοιπόν..φίλοι μου ειχα πετύχει σε τσαρκα εκει στο Φυλής 81 ενα τύπο,
Σαλονάρισε ως πουτάνα,πρόγραμμα δεν θυμάμαι.
Ωραιος Σμυρνη !!! Βλέπω γέμισε η Λιοσιων με γκιλφάκια! Και αυτη απο Τροφωνιου 13 που λες με έψησε να πάω να την δώ κανα βράδυ.