DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 85.394
- Πόντοι
- 47.129
κοντη καστανη με καπως σγουρο μαλλι-αλεπουδοφατσα:S :S :S
οχι τυπε μου δε λεω την φιλη της Νικης του γατιού

κοντη καστανη με καπως σγουρο μαλλι-αλεπουδοφατσα:S :S :S
:'(οχι τυπε μου δε λεω την φιλη της Νικης του γατιού![]()
Πωωωωω ρε φίλε τι μου θύμησες τώρα γαμω τα τυπακια την σκέφτομαι τώρα με θλίψη και νοσταλγία τι είχαμε τότε και τι ορντινατζες έχουμε τώραεμενα μου εχει λειψει η νικολετα,η ξανθια καυλα που μεσουρανουσε στο φ56 το 14' για οποιον θυμαται
εμενα μου εχει λειψει η νικολετα,η ξανθια καυλα που μεσουρανουσε στο φ56 το 14' για οποιον θυμαται
Η που.. ακομη Θα τον θυμαται.. και θα γελαει παρεα με τους γκαμιαδες της..Ναι το βρηκαμε τωρα ολες trafficing ειναι ελεος μη ακουω βλακειες.
φιλος παλια στην φωκαιας παει να γαμ..ει τον ειδε ποσο συνεσταλμενος ηταν εκτος το εισητιριο που ειχε δωσει στην τσα2 εδωσε
και αλλα 50€ στην κοπελα γιατι την λυπηθηκε λεγοντας του οτι ηταν θυμα traffiking και το ωραιοτερο ειναι οτι δεν γαμησε κιολας.
Η που.. ακομη Θα τον θυμαται.. και θα γελαει παρεα με τους γκαμιαδες της..![]()
![]()
![]()
που τη ωρισκουμε;Η Νικολέτα τότε είχε γυρίσει και τσόντα όπου την πηδούσε ένας μαύρος από τον κώλο!
Παιδια, περιφερόμουν σαν την αδικη καταρα χτες και σημερα ξημερωματα στα μπουρδελα, αδυνατωντας να σκεφτω πού να χαλασω το (μονακριβο) 20ευρω...
Επειδη η Φυλης ηταν μαυρο χάλι στις γ' βάρδιες, το ιδιο κι η Λιοσίων, εφαγα μια φλασια να τιμησω ενα καλτ μπουρδελακι της Αχιλλεως [λιγο πριν καβαλησεις τη γεφυρα όπου γινεται Λ. Καβαλας].
Επεσα πανω σ' ενα γνωριμο ΜΙΛΦ, το οποίο δεν ειχα τιμησει ποτέ στη Φυλης.
Η κατασταση μού φανηκε ιδανικη, καθως θα ειχα την ευκαιρια να τεσταρω την παλιόφιλη και, συγχρονως, να μην ενοχλουμαι απο ορδες επισκεπτών, oυτε να περιμενω με τις ωρες στο δωμάτιο.
Ηταν γυρω στις 4μισι και νέκρα...
Ε, λοιπον, η επιλογη μου αποδειχθηκε σοφή: Χωρις φανφάρες στο σαλοναρισμα, χωρις εντυπωσιακη εμφανιση, χωρις πολλα κουνηματα και πολλα λογια, ειχα διαγνωσει το potential και μπηκα.
Η τυπισσα ηρθε μεσα τελείως χαλαρη, λες και ηταν βιζιτα της 1 ωρας. Χαμουρευτηκαμε στα όρθια, μετα ξαπλωσε μπρουμυτα, προκαλωντας με να παιξω με τον κωλο της, μετα συνεχισαμε με χουφτωματα και αγκαλιες (ενώ ηδη το πουλακι μου ανεβοκατεβαινε πανω στα μπουτια και την κοιλια της, με κινδυνο να ξεχαστω και να κανω κάνα αποτομο σερβίς χωρις καποτα...), ετρωγε τα μπατσακια στα κωλομέρια μετα χαρας, μου εκανε βαθια πιπα με και χωρις χέρι, εφαγε μερικες γερές πιστονιές σε 2-3 στασεις με συνεχεια χαστουκιων στον χαλαρο, ζουμερο κωλο της και τελος χαιρετηθηκαμε σε πολυ ζεστό κλιμα.
Ηταν μια απ' τις καλυτερες εμπειρίες μου σε μπουρδελο. Ενα pay-off των αμετρητων μπλε χαρτιών που 'χουν φυγει ακλαυτα σε ξεπέτες (αφηνοντας ενα μικρο καταστάλαγμα γνωσης).
ΥΓ- For the record: Θα περνούσα με την Μπιανκα απο Φωκαιας (την οποία ηθελα να επισκεφθω και χτες ξημερωματα, αλλά αποθαρρυνθηκα απ' το συνωστισμο...). Τελικά το βρηκα κλειστό κι εμεινα με την απορία για τις υπηρεσίες της.
Πάω στοιχημα οτι γαμησα πολυ καλυτερα εκει που πηγα.
ποια Μελισσα παιχτη στο 32; :S :S :S
Διδύμου 22 Αναστασία ξανθιά παχουλη με 2-2.5αρι βυζι, Γκαμπριέλα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Λιδια μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, όλες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.
Πρέπει η κοπέλα που πέρασες και έμεινες ευχαριστημένος να είναι η Άννα μελαχρινή Αλβανίδα δούλευε για πολύ καιρό στο παρελθόν Φυλης134 ισόγειο θυμάμαι πολύ έμπειρη και τίμια και εμφανισιακά κρατιέται μια χαράΠαιδια, περιφερόμουν σαν την αδικη καταρα χτες και σημερα ξημερωματα στα μπουρδελα, αδυνατωντας να σκεφτω πού να χαλασω το (μονακριβο) 20ευρω...
Επειδη η Φυλης ηταν μαυρο χάλι στις γ' βάρδιες, το ιδιο κι η Λιοσίων, εφαγα μια φλασια να τιμησω ενα καλτ μπουρδελακι της Αχιλλεως [λιγο πριν καβαλησεις τη γεφυρα όπου γινεται Λ. Καβαλας].
Επεσα πανω σ' ενα γνωριμο ΜΙΛΦ, το οποίο δεν ειχα τιμησει ποτέ στη Φυλης.
Η κατασταση μού φανηκε ιδανικη, καθως θα ειχα την ευκαιρια να τεσταρω την παλιόφιλη και, συγχρονως, να μην ενοχλουμαι απο ορδες επισκεπτών, oυτε να περιμενω με τις ωρες στο δωμάτιο.
Ηταν γυρω στις 4μισι και νέκρα...
Ε, λοιπον, η επιλογη μου αποδειχθηκε σοφή: Χωρις φανφάρες στο σαλοναρισμα, χωρις εντυπωσιακη εμφανιση, χωρις πολλα κουνηματα και πολλα λογια, ειχα διαγνωσει το potential και μπηκα.
Η τυπισσα ηρθε μεσα τελείως χαλαρη, λες και ηταν βιζιτα της 1 ωρας. Χαμουρευτηκαμε στα όρθια, μετα ξαπλωσε μπρουμυτα, προκαλωντας με να παιξω με τον κωλο της, μετα συνεχισαμε με χουφτωματα και αγκαλιες (ενώ ηδη το πουλακι μου ανεβοκατεβαινε πανω στα μπουτια και την κοιλια της, με κινδυνο να ξεχαστω και να κανω κάνα αποτομο σερβίς χωρις καποτα...), ετρωγε τα μπατσακια στα κωλομέρια μετα χαρας, μου εκανε βαθια πιπα με και χωρις χέρι, εφαγε μερικες γερές πιστονιές σε 2-3 στασεις με συνεχεια χαστουκιων στον χαλαρο, ζουμερο κωλο της και τελος χαιρετηθηκαμε σε πολυ ζεστό κλιμα.
Ηταν μια απ' τις καλυτερες εμπειρίες μου σε μπουρδελο. Ενα pay-off των αμετρητων μπλε χαρτιών που 'χουν φυγει ακλαυτα σε ξεπέτες (αφηνοντας ενα μικρο καταστάλαγμα γνωσης).
Καταθεση προ ολιγου στη Σαμπινα με το μπανικο τουπωτο κωλαρι στο ιασ 20 οροφος, στο δωματιο υπηρχε και ενα σακι με γατοτροφη :S :S :S
εμενα μου εχει λειψει η νικολετα,η ξανθια καυλα που μεσουρανουσε στο φ56 το 14' για οποιον θυμαται