Επισκέπτης
Μεγιστη φολα εφαγα απο Αννα Φωκαιας 27 ισογειο, μια ψιλολιγνη μελαχρινη. Τι το θελα, ολη αυτη η αλυσιδα Φωκαιας Φιλιππιδου ειναι φωλομαγαζα. Μια-δυο αξιζουν μονο.
τυπε αν δε μπορεις να ξεχωρισεις τις ινδιανοφατσουλες τους απο τις βαλκανοτσιγγανες πες απλά τη λέξη Μαδούρο και θα σου φυγει η αμφιβολία αν ειναι Βενεζολανες![]()
Από Βενεζουέλα 100/100 και από ΠΡΟΦΟΡΑ και όταν μιλάνε τη γλώσσα τους κατά τη διάρκεια του αγώναΣημαντικη πληροφορια
στο ρεμουνδου 21 ισογειο η 2 κοπελες Δεν ειναι απο βενεζουελα αλλα Τσιγγανορουμανες την πληροφορια μου την εδωσε καποιο ατομο του χωρου που ξερει πολλα ηρθαν να δουλεψουν λιγους μηνες και να φυγουν
Προσοχη μην σας δουλευουν με δηθεν λατινοαμερικανες
Υπάρχουν πολλές σαν κι αυτήν!
τυπε αν δε μπορεις να ξεχωρισεις τις ινδιανοφατσουλες τους απο τις βαλκανοτσιγγανες πες απλά τη λέξη Μαδούρο και θα σου φυγει η αμφιβολία αν ειναι Βενεζολανες![]()
Από Βενεζουέλα 100/100 και από ΠΡΟΦΟΡΑ και όταν μιλάνε τη γλώσσα τους κατά τη διάρκεια του αγώνα
προσοχή μη σας δουλευουν οι ανταγωνιστές
Ινδιανακι ή οχι με το ρακελ σημερα πηγαμε να σπασουμε το κρεβατι...
Το ξεπατωσα το μωρακι κ αυτο με ξεζουμιασε!![]()
![]()
![]()
![]()
Το βεβαιο ειναι πως αυτο το μαγαζι τραβαει πολυ κοσμο κ λογικο ειναι να μην αρεσει στον ανταγωνισμο![]()
![]()
Τσεκαρα στο Φωκαιας 17β πανω μια Σακιρα(πρωινη βαρδια).
Πολυ καλο σωμα(μοντελε).Ωραια ποδια,στηθος,μεση,καλο υψος αλλα στο προσωπο (ιδιως οταν χαμογελα) αγοροφερνει...
Απλη ιδεα μου ή κατι αλλο γινεται??![]()
![]()
Πολύ χοντρό-μιλφ παίζει...είναι της μόδας?τώρα live
Κολωνού 45 δεξια Ντανα η νταρντανα μελαχρινή με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 47 ισόγειο Ζαννα ξανθιά γκιλφ κοντή παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 47 όροφος Λίζα καστανή ψηλή μιλφ με 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Κολωνού 48 Άννα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Κολωνού 53 Παολα καστανοξανθη πολύ χοντρή με 2αρι βυζι , τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Βίκυ κοκκινομάλλα μιλφ παχουλη με κοντό μαλλί 2.5αρι βυζι και Ναταλί κοκκινομάλλα και αυτή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 22α Κατερίνα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Μαρίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 22β Αλεξάνδρα καστανή κατσαρομαλλα μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 2αρι βυζι και κάποια τατουάζ , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Αλεξάνδρα καστανοξανθη κατσαρομαλλα κοπέλα, σώμα με πιασιματακια κωλαρα, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Ζετα ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Πας και βλέπεις το διπλανό μαγαζί από αυτό που δεν είχε αριθμό εύκολα έτσι οπότε κάντο και στείλε κριτικήΡε συναδελφοι πως θα βρω το νουμερο ενος μπου που δεν ειχε αριθμο? Ειναι αναγκη γιατι θα παει και για κριτικη και ειναι κριμα να μην γραφτει.
το δεντρο στο 56 ακομα πιο υπερπαραγωγη,εδωσα τα συγχαρητηρια μου στην ΙλόναΦυλής 54β Γιάννα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα 2.5-3αρι βυζι τατουάζ στην δεξιά ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.
φώτο από το σαλόνι του οίκου
![]()
για να στολιζει κανα δεντρο καλη ειναι, γιατι για πορνη μενει μεταξεταστεα.το δεντρο στο 56 ακομα πιο υπερπαραγωγη,εδωσα τα συγχαρητηρια μου στην Ιλόνα
απο εμφανιση και σκερτσο υστερα απο τοσα χρόνια σκιζει , πριν καμμια δεκαετία που την ειχα πάρει καλη ητανε αν δεν με απατα η μνημη μουγια να στολιζει κανα δεντρο καλη ειναι, γιατι για πορνη μενει μεταξεταστεα.
σωστά τα λες αλλά από υπηρεσίες βαριέται που ζει και όσο πάει χειροτερεύει , κάθε πέρσι και καλύτερααπο εμφανιση και σκερτσο υστερα απο τοσα χρόνια σκιζει , πριν καμμια δεκαετία που την ειχα πάρει καλη ητανε αν δεν με απατα η μνημη μου