Γεια χαρα καλησπέρα αρκετό κρύο έξω πέρασμα πριν λίγο από μερικά μαγαζιά Φυλής και πέριξ έτσι λοιπόν μπήκα στα εξής:
Φωκαιας24 Χριστίνα ξανθιά Ρωσσιδα Νταρντανα ωραία Βυζιά και μια άλλη Μιλφ επίσης καστανοξανθα μαλλιά λίγο πιο κοντή σώμα με πιασίματα καλές και οι δύο το σκέφτομαι για Χριστίνα κάποια στιγμή
Φωκαιας27 υπόγειο Χριστίνα και Μαρία άκουσα την κυρία να το λέει καθώς ήμουν έξω από το μαγαζί,στο ισόγειο μια Άννα ήταν δωμάτιο αλλά δεν ήθελα να περιμένω αφού υπηρεσία ήταν η ηλίθια με τα γυαλιά και το κοντό μαλλι δεν έχει ωραίο στυλ στον όροφο μια ξανθιά Εμμανουέλα αδύνατη κοπέλα πολύ κλασική κοινότυπη παρουσία αλλά ορεξατη στο σαλόνι μαζί της η Καρολίνα με ωραία βυζιά αλλά γενικότερα δεν με ελκύει σήμερα ήταν λίγο πιο ωραία δεν μου φάνηκε υδροκεφαλη όπως την νομίζω ήταν χαμογελαστή γλυκια και δεν έκανε επιθετικές χειρονομίες όπως παλιότερα δυνατό σημείο επάνω της τα βυζιά
Φωκαιας25 ισόγειο μια ξανθιά όμορφη κοπέλα με μακριά μαλλιά πολύ αξιόλογη εδώ να πω ότι είδα ένα νεαρο παληκαρι να βγαίνει πολύ ευχαριστημένος από το δωμάτιο σημαντικο δείγμα πάντως αυτό
Φωκαιας19 μια Μελαχρινή ψηλή κοπέλα με καρέ μαλλί
Φυλης59 ισόγειο Χριστίνα μελαχρινή ψηλή καθόλου καλό ύφος στο σαλόνι απωθητικό και μια πιο κοντή Άννα ατσουμπαλο σώμα μετριοτατη φάτσα και παρουσία γενικότερα δεν μου άρεσαν αυτές
Φυλής84ισογειο νομίζω η πολύ ωραία Σόνια μελαχρινή Ρουμάνα πολύ αξιόλογη εμφανισιακά και ορεξατη ευγενική στο σαλόνι
Φυλής 84 όροφος Άννα μελαμψή Βουλγάρα φάτσα με έντονα χαρακτηριστικά σχετικά καλό σώμα
Φυλής 86Β Σάρα μια εύσωμη ελαφρώς κοπέλα μέτριο σώμα πολύ γλυκιά φάτσα όμως και ωραία μεγάλα βυζιά άρχισε να μου λέει η τσατσα για φουλ πρόγραμμα αν περάσω και η Σάρα με ρωτούσε πως μου φαινόταν το πρόγραμμα και ότι δεν θα μετανιώσω αν περάσω
Πιπίνου 118 Καίτη το πιπινακι συμπαθητική παρουσία και η Όλγα χοντρή κοπέλα που είναι δυσκινητη και δεν τραβάει με τίποτα στο δωμάτιο δοκιμασμένη με καθόλου καλές εντυπώσεις.
Αυτά καλό βράδυ να έχετε