msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
ακομα μεγαλυτερη ξεπετα οι μαυρες
Κι όμως υπάρχουν κάποιες που σέβονται τον πελάτη και λόγο κρίσης προσπαθούν να σε κάνουν μόνιμο επισκέπτη!
ακομα μεγαλυτερη ξεπετα οι μαυρες
δεν ανακοινώνει προγράμμα η τσατσά... πάντως εγλυψα λίγο την μουνάρα τις Γιασμίν :-P:-P
Τελευταία φορά που την είχα δει πριν κάνα δίμηνο περίπου δούλευε στα Κολωνου53,48 απόγευμα νύχτα τώρα δεν ξέρω αν συνεχίζει ή λείπει.
Με συν 10 λεει... Μας δουλευουνε ρεεεε..
Αυτα τα στουντιακιστικα κολπακια να τα κανουν στο στουντιακι που τα μαθανε.
Αν δε μπορουν το 20ρι, να μεινουν απο εκει στο στουντιακι.
Με 30 cim ενώ με 20 cif?και ένα σφυνακι live
Ρεμουνδου 20 Λωρι καστανοξανθη λεπτή πιτσιρικά με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ρεμουνδου 21 Πατρίτσια μελαχρινή λατινα με μακρύ ίσιο μαλλί κοντή παχουλη με κωλαρα και 3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα, μέσα με συν 10 ευρώ κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ρεμουνδου 21 όροφος Ειρήνη μελαχρινή μιλφ ψιλοκανονικο σώμα κοιλίτσα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
; Πέρασα με Γιασμίν ωραίο μουνάκι με ενέργεια και πάθος...αλλά δεν έκανε ελεύθερο στοματικό...το μουνάκι της το εγλυψα ..πηδιεται καλά και είμαι ευγενική...μιλαει τόσο καλά ελληνικά που άνετα την κάνεις Ελληνίδα.καλο σώμαΚαι εγώ έχω χάσει πολλά επεισόδια... :-
#Διαβάζω ότι στο Φωκαίας 25 κάθε μέρα γίνεται Λαικό Προσκύνημα για Βερόνικα + Γιασμήν.![]()
![]()
Τόσο καλές είναι...????
καλή αίσθηση δεν έβαλε κρέμα ..ωραία εσώρουχα..εγλυψε αρχίδια σε εμένα .. κουνιέται έντονα προσοχή μην σ' σπάσει τον πούτσο στην κυριολεξία:-D εγώ στο τσακ την γλίτωσα...άνεση χρόνου...αν έκανε ελεύθερο θα την προτιμούσα.η Βερόνικα είμαι πιο καλή εμφανισιακάΣσσσωραίος...σε ευχαριστώ για την πληροφορία!
Θέλω να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα: Είναι σφιχτομούνικο η Γιασμήν???
αυτη η γιασμην ειναι η ιδια με αυτη που δουλευε περυσι σε καποιο σπιτι στην φυλης? δεν θυμαμαι τον αριθμο αλλα θυμαμαι οτι ηταν στον 1 οροφο.Σσσσωραίος...σε ευχαριστώ για την πληροφορία!
Θέλω να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα: Είναι σφιχτομούνικο η Γιασμήν???
το απόγευμα ήταν κλειστό..η επίσκεψη έγινε πριν μέρες..δεν ξέρω αν θα είναι βραδυνή βάρδια...επίσης πολύ καλή είναι η Ρακέλ Ρέμουνδου 21.σηνερα ούτε και αυτή ήτανεPussylover ξέρεις αν δουλεύει σήμερα το δίδυμο ήδη από απόγευμα ή θα είναι μόνο βραδινή βάρδια;
δεν την θυμάμαι πέρσι...αυτη η γιασμην ειναι η ιδια με αυτη που δουλευε περυσι σε καποιο σπιτι στην φυλης? δεν θυμαμαι τον αριθμο αλλα θυμαμαι οτι ηταν στον 1 οροφο.