georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 230
- Πόντοι
- 26
Προχθές λοιπόν και με την θεά Αφροδίτη στο πλευρό μου, ξανατσάρκαρα στη φυλής μετά απο αρκετό καιρό. Πρώτα με το στανταράκι μου την Αλίνα απο μοντελοαλυσίδα, έπεσε πάνω μου σαν ξαναμμένη γάτα αφού είχα να την γαμήσω ακριβώς πριν έναν μήνα. Άκομα μια πολύ καλή συνεύρεση αλλά πλέον την έχω σκυλοβαρεθεί μιας και έχω περάσει μαζί της πάνω απο 20 φορές.
Βγαίνοντας απο το δωμάτιο ήθελα να δοκιμάσω και κάτι νέο φρέσκο. Είχα δει σε προηγούμενη τσάρκα την Ντιάνα από φυλής 71, όμορφο πολύ μουνί αλλά έβγαζε μια κρυάδα στο σαλόνι που με απέτρεψε τότε να περάσω μαζί της. Δεν γαμιέται όμως είπα στον εαυτό μου θα πάω να την γαμήσω αφου είναι και μουνάρα, και ας φάω φόλα. Ασε που θυμόμουν ότι έδινε και κώλο. Τελικά όλα καλά μέσα στο δωμάτιο, η κοπέλα χαμογελαστή απο την αρχή μέχρι το τέλος δεκτική σε όλα όσα της ζήτησα, μου έδωσε και το τρυφερό της κωλαράκι στο πιάτο. Νομίζω ότι βρηκά και νέο στανταράκι, για να δούμε τι θα δούμε
.
Έφαγα καλά ο πούστης, είχα ρίξει στην αρχή της εβδομάδας και ένα δυνατό γαμήσι με ένα στανταράκι μου σε στούντιο, συνολικά με πήγε καλά όλη η εβδομάδα, είπαμε είχα την θεά Αφροδίτη στο πλευρό μου.
πηγα σημερα στη ντιανα,δεν ανακοινωθηκε πρωκτικο...
μπηκα γιατι πραγματι ειναι πολυ ωραια κοπελα....
και πολυ καλη μεσα!την ρωτησα για κωλο και μου ειπε
πως την ξεσκισατε!!
ρε εσεις πηγαινετε και τα ξεσκιζετε τα κοριτσια!!!
σιγα σιγα να τα γαματε ομορφα γιατι θα τον σταματησουν τον κωλο
οπως καποια χρονια πριν που δεν βρισκαμε ομορφο κωλαρακι.
παντως η ντιανα αξιζει!