Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (1 μέλη και 102 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.435
Κριτικές
39
Like
6.985
Πόντοι
1.936
Τι παιχνιδι κανει η Σουζη τυπα?

Ειναι με τις ωρες της η Σουζυ και οπως σε κοψει.Αν σε γουσταρει θα περασεις καλα.Αν οχι,κλαφτο το εικοσαρικο.Επελεξε Τζενακι απο την ιδια αλυσιδα αν βρεις.Απο μουρη δεν λεει πολλα αλλα ειναι τσιμπουκομανα.
 

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Μηνύματα
3.896
Κριτικές
1
Like
11.896
Πόντοι
3.506
Ανάποδα τα έγραψες!

Η άποψη (aspect) είναι η εντύπωση που σχηματίζεται από την οπτική γωνία που δημιουργείται από την εστία του οφθαλμού του παρατηρητή και του αντικειμένου. Εξαρτάται από την θέση του παρατηρητή (υποκειμενική) ως προς το αντικείμενο της παρατήρησης.

Η γνώμη (opinion) είναι η εντύπωση που σχηματίζεται από ένα σύνολο στοιχείων που είναι στην διάθεση του παρατηρητή.

Συνοπτικά, μια γνώμη είναι κάτι περισσότερο σύνθετο και περιεκτικό από μια άποψη!
:kneel: :kneel: :kneel: :worship: :worship: :hi: :hi:
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Πέρασμα στοχευμενο πριν κανα δυωρο από Φωκαιας24 όροφο με σκοπό την ξανθιά Μιλφ Ρωσσιδα Ντιάνα αλλά δυστυχώς έχει φύγει κάνα δυο βδομάδες δούλευε η Κορίνα
Μπήκα στο Φωκαιας25 που δούλευε μια απελπιστικά άσχημη κοπέλα ξανθιά κοντό μαλλι τραγική παρουσία.
Επίσης νωρίτερα κατά της 17:00 πέρασα από Πιπινου118 για την Άννα δυστυχως και αυτή έλειπε από βδομάδα πάλι θα επιστρέψει.
Τελικά πέρασα Ιωαννίνων3 με την Άννα Μιλφ αλλά δεν είχε την πολύ καλή απόδοση προηγούμενων συνευρέσεων εντάξει άνθρωπος είναι όχι μηχανή αυτά πάντως Φυλής ο κόσμος είναι όπως και Μεταξουργείο Άραβες Ασιάτες Αφρικανοί Έλληνες Ελάχιστοι
 

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.810
Κριτικές
20
Like
12.615
Πόντοι
4.546
Τύπε δεν φαντάζεστε το πως βρομαγε .... ευτυχία δεν ξάπλωσα την περίμενα όρθιος χαμουρεμα στα όρθια και της είπα ξάπλωσε και ειμουν από πανό της πρέπει να έσκασε 20 λεπτά γιατί άφηνα το βάρος μου πανό της !!!! Αλλά όταν της φίλαγα το λαιμό και πήγαινε η μύτη μου κοντά στο μαξιλάρι και στο κρεβάτι μου έσκαγαν κάτι ντουμάνια Παναγία μου!!!! Επίσης στον άγιο παντελεομονα που πέρασα από εκεί 9μιση τη νύχτα είχε κόσμο και μύριζε έντονα ινδική κάνναβης !!!
|


:2funny:
 
  • Like
Αντιδράσεις: ISINAS

drifuckalot

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2015
Μηνύματα
39
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
0
γεια σας συναγωνισται. κατεβαινω για επιδρομη αθηνα, και ηθελα να ρωτησω ποιες ειναι οι προτασεις για πιπινια κοντουλικα λεπτα το πολυ 22 ετων τοσο σε μπουρδελο και με cg όσο και στουντιο.. ευχαριστω εκ των προτερων (επισης σε στουντιο του πενηνταρικου ποσο ειθιστε να διαρκεσει μια συνευρεση? )
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
12.943
Κριτικές
123
Like
18.663
Πόντοι
20.786
γεια σας συναγωνισται. κατεβαινω για επιδρομη αθηνα, και ηθελα να ρωτησω ποιες ειναι οι προτασεις για πιπινια κοντουλικα λεπτα το πολυ 22 ετων τοσο σε μπουρδελο και με cg όσο και στουντιο.. ευχαριστω εκ των προτερων (επισης σε στουντιο του πενηνταρικου ποσο ειθιστε να διαρκεσει μια συνευρεση? )

20 λεπτά στη καλυτερη σε στουντιο συναγωνιστη
 

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Μηνύματα
1.707
Κριτικές
15
Like
354
Πόντοι
326
Που είναι ο Μπαμπινιώτης?
 

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
551
Κριτικές
17
Like
2.012
Πόντοι
496
5 το πρωί τρία πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικό με αστυνομικούς έσπευσαν στο Μεταξουργείο γιατί κάποιος ή κάποιοι βάλανε φωτιά. Είδα έντονη φωτιά πάνω από το μπουρδέλο της Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 και επικρατούσε πολεμική κατάσταση...
 

Συνημμένα

  • 20181006_053328.jpg
    20181006_053328.jpg
    4,8 MB · Εμφανίσεις: 43

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Kαλημέρα σας,
Ενημέρωση για την χθεσινή απογευματινή βάρδια στο Μεταξουργείο.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 δύο Ρωσόφωνες η ώριμη Ναταλία,λεπτή,με καστανοκόκκινα μαλλιά περμανάντ και η Βίκη γεροδεμένη,με κοντά καστανά μαλλιά και μάτια αυγουλωτά.Αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 στον όροφο κοπέλα νεαρή,ψηλή,με μακριά καστανά μαλλιά και γυαλιά οράσεως,σώμα κανονικό.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξια ισόγειο,κοπέλα με πιασίματα δεν θυμάμαι άλλα χαρακτηριστικά.Κανονικό. Στο αριστερά ισόγειο η Μιλένα,Αλβανέζα,σώμα κανονικό με πιασίματα,μαλλιά μακριά καστανόξανθα μάλλον περούκα.Σε πρωκτικό.Η γνωστή κοπέλα απο Φυλής 74 υπόγειο κυρίως.
Στο Ιάσωνος 46 στο ισόγειο αριστερά δύο κοπέλες.Η Ντίνα η "Σπανιόλα" εξ αλλαγής,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της σώμα κανονικό με πιασίματα.Σε φουλ πρόγραμμα.Και μία μιλφ Ελληνίδα κατά την τσατσά,ψηλή,σώμα με πιασίματα αρμονικά κατανεμημένα,μαλλιά καστανόμαυρα στο ύψος των ώμων της.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο, δύο Ρωσόφωνες μιλφ,η Βαλέρια, με μαλλιά ξανθά πιασμένα αλογοουρά,σώμα κανονικό με πιασίματα, η γνωστή απο το Κολωνού 48 παλιότερα και η Αλίσα,μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της,πρόσωπο αδιάφορο,σώμα κανονικό.Αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η Αλίσα δούλευε παλιότερα και Κολωνού 27 στον όροφο.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο 2 καινούριες κοπέλες, η πρώτη ήταν η Μαρία,κοντή,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα,μαλλιά καστανόμαυρα πιασμένα αλογοουρά και η δεύτερη ήταν η Τάνια,με μαλλιά καστανόξανθα καρέ,τραχύ πρόσωπο,σώμα κανονικό,με κωλάρα,στο κωλομάγουλο φέρει μεγάλο τατού.Η υπηρεσία ανακοινώνει για πρόγραμμα τα πάντα εκτός τελειωτικού στο στόμα και πρωκτικού.
Στο Ιάσωνος 43 η κλασσική μιλφ του οίκου Εμμανουέλα,σώμα με πιασίματα (έχει παχύνει),πρόσωπο τραχύ,μαλλιά μαύρα κοντά.Ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 το παλαιό,δηλαδή το ισόγειο αριστερά δύο κοπέλες η πρώτη η Βίκη,κοντή,σώμα με πιασίματα,μαύρα σγουρά κοντά μαλλιά,μαύρο ολόσωμο και η δεύτερη η πιο καινούρια Αλεξάνδρα,Ρωσόφωνη,ψηλή,με μαλλιά καστανόμαυρα πάνω απο τους ώμους,σώμα κανονικό με όμορφα πιασίματα,λευκό δέρμα,στήθη τριαμισάρια.Φορούσε ένα ωραίο μαύρο σύνολο.Σε κανονικό πρόγραμμα αμφότερες.Δοκίμασα την Αλεξάνδρα και αν και δεν κάνει ελεύθερο στοματικό έμεινα ικανοποιημένος,θερμή συμμετοχή.Υπήρξε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας.Vfm στα δέκα ευρώ.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο δύο κοπέλες η πρώτη ήταν αθίγγανη,υπέρβαρη,για τους λάτρεις των bbw ήταν η πιο χονδρή που είδα στην βόλτα μου,μελαμψό δέρμα, κοντά μαύρα μαλλιά,αλλήθωρη.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Η δεύτερη ήταν η πιο παλιά καραβάνα των δύο μαγαζιών που εργάζοταν σαν Νίνα,μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της,σώμα κανονικό,ελεύθερο στοματικό.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο ήταν η Κρυστάλλω,ημεδαπή,με μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της,όμορφο πρόσωπο,γεμάτη. Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Μαζί της η Ειρήνη πρώην Ντιάνα ώριμη Ρωσόφωνη,ψηλή,λεπτή,με ξανθά μαλλιά μακριά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο ήταν η Άντζελα,προμιλφ,μαλλιά καστανά κάτω απο τους ώμους,σώμα κανονικό,δέρμα μελαμψό.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 37 στον όροφο ήταν δύο κοπέλες η Ντίνα,προμιλφ,μαλλιά καστανόξανθα στο ύψος των ώμων της,πρόσωπο τραχύ, σώμα κανονικό και η Συλβάνα,αθίγγανη,αδύνατη,με μελαμψό δέρμα και μαλλιά μαύρα πιασμένα αλογοουρά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 36 με την μεγάλη αυλή ήταν μιλφ,με μαλλιά ξανθά πιασμένα αλογοουρά,λευκό δέρμα,σώμα δεμένο.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 31 στο υπόγειο ήταν κοπέλα αδιάφορη,κοντή,με σώμα με πιασίματα,μαύρα μαλλιά καρέ,πρόσωπο αδιάφορο.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 31 στο διάδρομο στο ισόγειο δεξιά όπως μπήκα αποχώρησα,υπηρεσία ήταν η Νέλυ απο το Φυλής 66 αριστερά.Είχε εγκλωβίσει συναγωνιστή και δεν τον άφηνε να φύγει.
Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο καινούρια κοπέλα η Βιβή,Ρουμάνα,με μαλλια καστανοκόκκινα καρέ,σώμα κανονικό με πιασιματάκια.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 27 στο υπόγειο,κοπέλα με ξανθά μαλλιά πιασμένα,πάνω,με μελαμψό δέρμα,σώμα ζουμερό,στήθη τριαμισάρια.Πρόγραμμα κανονικό.
Στο Λεωνίδου 27 στο ισόγειο,κοπέλα,με μαλλιά ξανθά πιασμένα πάνω,σώμα κανονικό με πιασίματα ιδίως στον κώλο της που είναι αρκετά φαρδύς.Πρωκτικό.
Στο Κολωνού 11 στο ισόγειο δύο καινούριες κοπέλες Ρωσόφωνες, η πρώτη,με καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,λεπτή η δεύτερη με όνομα Άντζελα,πιο ζουμερή,με μαλλιά μαύρα προς το καρέ.Σε κανονικό πρόγραμμα αμφότερες.
Στο Κολωνού 45 στο ισόγειο αριστερά στο μαγαζί δεξιά του διαδρόμου καινούρια κοπέλα,μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα πάνω,όμορφα πιασίματα,δέρμα μελαμψό,κωλάρα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 45 ευθεία στο διάδρομο δύο κοπέλες η Κορίνα,σώμα κανονικό με πιασιματάκια,μαλλιά ξανθά καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό.Γράφτηκε ότι εργάζοταν και σαν Μπέλα στο Φωκαίας 27 και όποιος το έγραψε έχει δίκιο.Έχω γράψει 2 κριτικές μία σαν Μπέλλα στο Φωκαίας 27 και μία σαν Κορίνα στο Κολωνού 45 και οι δύο ήταν αρνητικές.Δυστυχώς τότε που την πήρα σαν Κορίνα δεν την αναγνώρισα με αποτέλεσμα να φολιαστώ διπλά.Αυτά πιστεύω έχουν συμβεί σε όλους μας.Η δεύτερη ήταν η Τάνια,μιλφ,κοντή,σώμα κανονικό,μαλλιά καστανόξανθα κοντά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 48 δύο κοπέλες η μιλφ γυρολόγος Ειρήνη,μαλλιά κοντά καστανά,σώμα με πιασίματα και η Ναταλία απο Φυλής 109β,Ιάσωνος 46 όροφος,Κολωνού 53 η μιλφ με τις καλές κριτικές.Σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα,μαλλιά καστανά κοντά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αμφότερες.
Το Κολωνού 53 ήταν κλειστό.
Σύμπληρώνω επίσης και τα εξής:
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο καινούρια Ρουμάνα,με μαλλιά καστανόμαυρα μακριά,αδύνατη.Κανονικό πρόγραμμα.Όμορφη κοπέλα.
Στο Ιάσωνος 19 στον όροφο η μαύρη γαζέλα Ναόμι,ψηλή,σώμα κανονικό,μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της,βλέμμα ψυχρό.Σε κανονικό πρόγραμμα.Υπηρεσία η θρυλική Βίκη η Καζακστανή ίδια σειρά με την Ζάνα που είναι ακόμα ενεργή.Πρόσθεσε στο σαλόνι ότι η Ναόμι κάνει και μασάζ προκειμένου να μας πείσει να μπούμε.
Στο Ιάσωνος 20 με τον ανελκυστήρα η Ναταλύ,κοπέλα λεπτή με μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της και λευκό δέρμα.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 20 στον όροφο κοπέλα με μαλλιά ξανθά πιασμένα πάνω,ολόλευκο δέρμα,ψηλή,σώμα με πιασιματάκια,ανοιχτόχρωμοι οφθαλμοί,όμορφο πρόσωπο.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 2 στον όροφο η Σοφία,ώριμη,με μαλλιά κοντά καστανά,σώμα γεμάτο,ψηλή.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αυτή είναι η ενημέρωση,ελπίζω να σας βοήθησε,λίγο πολύ τα ίδια θα παίξουν και σήμερα στην απογευματινή.Ελπίζω να σας βοήθησε.
Καλό Σαββατοκύριακο!

 

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Μηνύματα
1.590
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Με το όνομα Βαλέρια,αν μπεις στον κατάλογο των εξής οίκων θα βρεις:

Στο Φυλής 56,τρεις κριτικές.
Φυλής 54β,επτά κριτικές.
Φυλής 54α,μία κριτική.
Διδύμου 7α,δύο κριτικές.
Οι οποίες δυστυχώς έχουν διαγραφεί  :headbang:

Ξερει κανεις τι ψάρια πιάνει γιατί είναι όμορφη και δεν φαίνεται τόσο ξεπετα  :S

Πάντως η Βίκυ από Βεργας 3 όροφο βρήκε ανταγωνισμό σε θέμα ομορφιάς  :rose:
 

drifuckalot

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2015
Μηνύματα
39
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
0
ηθελα να ρωτησω ποιες ειναι οι προτασεις για πιπινια κοντουλικα λεπτα το πολυ 22 ετων τοσο σε μπουρδελο και με cg όσο και στουντιο.. ευχαριστω εκ των προτερων
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.406
Πόντοι
3.636
Οι οποίες δυστυχώς έχουν διαγραφεί  :headbang:

Ξερει κανεις τι ψάρια πιάνει γιατί είναι όμορφη και δεν φαίνεται τόσο ξεπετα  :S

Πάντως η Βίκυ από Βεργας 3 όροφο βρήκε ανταγωνισμό σε θέμα ομορφιάς  :rose:
είναι πιο ωραία από την Βίκη; Και από την Εβελίνα; Μέσα είναι καλή;
 

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
551
Κριτικές
17
Like
2.012
Πόντοι
496
Χθες τα ξημερώματα στις 4 περίπου στο Βέργας 7 δούλευαν 2 κοπέλες. Ή μία είναι μελαχρινή με  χαρακτηριστικό ένα μικρό ελάττωμα στα χείλη, ζουμερό κορμί με ωραία κωλάρα και η δεύτερη με άφησε στήλη άλατος με την εμφάνιση της...Πιτσιρίκα με πανέμορφο πρόσωπο και λάτιν αναλογίες! Δυστυχώς δεν συγκράτησα ονόματα και πήγα να καταθέσω στην Αλεξάνδρα από Χωματιανού όροφο. Φοβερή με βαθειά γλωσσόφιλα, πίπα χωρίς διάρκειας με πνιξίματα και χωρίς χέρια. Πήρε πρωτοβουλίες γιατί ήμουν μετά από κλάμπινγκ και δεν είχα δυνάμεις. Δεν βιαζόταν και έχυσα έντονα την ώρα που ήταν από πάνω μου. Μετά έκατσα λίγο στο αυτοκίνητο να πάρω δυνάμεις για να πάω πάλι Βέργας 7 να πάρω παρτούζα τα μωρά, αλλά η κούκλα πιτσιρίκα σχόλασε και έφαγα άκυρο. Θα δοκιμάσω να πάω σήμερα πάλι μπας και την βρω και την δοκιμάσω.  
 

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Μηνύματα
7.568
Like
2.881
Πόντοι
506
ηθελα να ρωτησω ποιες ειναι οι προτασεις για πιπινια κοντουλικα λεπτα το πολυ 22 ετων τοσο σε μπουρδελο και με cg όσο και στουντιο.. ευχαριστω εκ των προτερων
κοντουλα

αλογο

οριστε και μια βυζαρου
 

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Μηνύματα
386
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
ηθελα να ρωτησω ποιες ειναι οι προτασεις για πιπινια κοντουλικα λεπτα το πολυ 22 ετων τοσο σε μπουρδελο και με cg όσο και στουντιο.. ευχαριστω εκ των προτερων
δύσκολα πράγματα ψάχνεις  :think: κάνε μια βόλτα φυλής 61 την Ρακέλ και αν θέλεις στούντιο πέρνα λεωφόρο Αθηνών 413 και δες την Μισέλ έχει και σελίδα internet να δεις βάρδια , αλλιώς ψάξιμο είναι λιγοστά τα πιπινια στην πιάτσα  :'( όλο πουρα έχει γεμίσει
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom