Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 277 άτομα (18 μέλη και 259 επισκέπτες)

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Μηνύματα
291
Κριτικές
4
Like
401
Πόντοι
301
καλησπερα
μεχρι τελη Ιουλιου δουλευε μια αγγελικη απο ουκρανια κοντουλα με κοντο μαλλακι λεπτουλα στο κολωνου 47 στο ισογειο
ειχε παει διακοπες ξερεις κανεις αν επεστρεψε και δουλευει κσπου αλλου;
ξερει καποιος συναγωνιστης;
αν ξερει ας ενημερωσει
ευχαριστω
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Kαλησπερίζω την παρέα,
Στην Φυλής και πέριξ στην απογευματινή βάρδιά είδα τα εξής:
Στο Έλλης 3 2 κοπέλες η Βικτώρια πρώην Νίκα,μιλφ Ρωσόφωνη,με μαλλιά ξανθά στό ύψος των ώμων της,στρογγυλοπρόσωπη και με ζουμερό σώμα.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Μαζί της καινούρια κοπέλα με όνομα Βερόνικα,Ρωσόφωνη,κοντή,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,ολίγον ζουμερή και αυτή.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Διδύμου 22 επέστρεψε η Ρωσόφωνη μιλφ Άννα,με ξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,σώμα μαυρισμένο απο σολαριουμ,στήθη σιλικονάτα.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Πρώτη συνεύρεση μαζί της μετά από καιρό.Πολύ καλή στο τσιμπούκι.Μαζί της η Λύδια Ρωσόφωνη μιλφ,κοντή,με λίγα πιασίματα μαλλιά καστανόμαυρα προς το καρέ.Ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Έχει περάσει και απο το Φυλής 109β.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο καινούρια κοπέλα η Νικόλ,με καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,ελαφρώς γεμάτη σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο δύο κοπέλες η Λίλιαν κλασσικά και η Ρωσόφωνη μιλφ Ντιάνα,ψηλή,σώμα κανονικό,μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της,μεγάλο τατού παραπλεύρως.Κανονικό πρόγραμμα αμφότερες.
Τα Φυλής 72 και 74 κλειστά.
Φωκαίας 9 στο δεξιό ισόγειο κλασσικά η Ειρήνη με κώλο στο μενού της.Το αριστερό ισόγειο κλειστό.
Στο Φωκαίας 7 στο υπόγειο ανοιχτό το ευθεία μπροστά με κοπέλα την Ελένη,λεπτή,με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Κανονικό πρόγραμμα.Το δεξιό κλειστό.
Στο Φυλής 59 στο ισόγειο κάτω η Άννα,σώμα κανονικό,μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό και κώλο.Στον όροφο ήταν ένα τούμπανο, με μαλλιά καστανόμαυρα πιασμένα αλογοουρά,σώμα κανονικό με όμορφα πιασίματα και με τα καλύτερα βυζιά που είδα σήμερα.Τεσσάρια,στρογγυλά και στητά.Πρόγραμμα κανονικό.
Στο Φυλής 61 στο υπόγειο καινούρια κοπέλα Ισπανόφωνη η Αντωνέλα,μαλλιά καστανόμαυρα μακριά,σώμα κανονικό.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 17 στο ισόγειο δύο κοπέλες με ελεύθερο στοματικό.Η Πάολα με μαλλιά καστανόξανθα στο ύψος των ώμων της,σώμα κανονικό με λίγα πιασιματάκια και η Μικαέλα με μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της,σώμα κανονικό και μεγάλα τατού στο μηρό.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο επίσης δύο κοπέλες η Τζένη η "Βουλγάρα" ψηλή, με μαλλιά καστανόμαυρα μακριά,λεπτή,με μελαμψό δέρμα και η Κρίστυ,ψηλή,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,λεπτή,με λευκό δέρμα.Σε ελεύθερο στοματικό χωρίς εκτόνωση στο σώμα.
Στο Φωκαίας 19 στο ισόγειο ήταν η Τζούλια η κλασσική πρωινή κοπέλα του Φυλής 69.
Στο Φωκαίας 25 στο ισόγειο μία καινούρια κοπέλα Αλβανέζα,με μαλλιά κοντά ξανθά,σώμα γεροδεμένο,ανοιχτούς οφθαλμούς,τραχύ πρόσωπο.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 25 στον όροφο δύο κοπέλες η Σαμπρίνα,με μαύρα μακριά μαλλιά,δέρμα στο χρώμα του κακάο,σώμα με πιασιματάκια,κωλάρα ολίγον πλαδαρή και τριάρια στήθη.Όλα πλην κώλου σύμφωνα με την υπηρεσία.Μαζί της η Άνυ  από το Φυλής 86 στον όροφο,μαλλιά καστανόμαυρα κάτω απο τους ώμους,τραχύ πρόσωπο σκυλέ καβλωτικό,σώμα γυμνασμένο,στήθη σιλικονάτα.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο ήταν η Άννα γνωστή ως Κου,Ρουμάνα,με μαλλιά μαύρα πιασμένα αλογοουρά,σώμα λεπτό,μελαμψό.Εμφανίστηκε γυμνή στο σαλόνι και μας κάβλωσε.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο δύο κοπέλες η Νικόλ,κοντή,με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της σε ελεύθερο στοματικό.Και μία καινούρια κοπέλα η Σίσυ αθίγγανη,κοντή,λεπτή,με μελαμψό δέρμα και μαλλιά μαύρα σγουρά μακριά.Με κάβλωσε από το σαλόνι μιας και ανέβηκε απο πάνω μου τριβότανε και με φίλαγε στον λαιμό.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της και νομιζω και κώλο.Πέρασα μαζί της.Έμεινα ικανοποιημένος.
Καλό Σαββατοκύριακο!


 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.032
Κριτικές
1.245
Like
191.106
Πόντοι
45.465
Kαλησπερίζω την παρέα,

Στο Φωκαίας 27 σ.Και μία καινούρια κοπέλα η Σίσυ αθίγγανη,κοντή,λεπτή,με μελαμψό δέρμα και μαλλιά μαύρα σγουρά μακριά.Με κάβλωσε από το σαλόνι μιας και ανέβηκε απο πάνω μου τριβότανε και με φίλαγε στον λαιμό.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της και νομιζω και κώλο.Πέρασα μαζί της.Έμεινα ικανοποιημένος.
Καλό Σαββατοκύριακο!
καλησπέρα, άψογος για ακόμη μια φορά.
Η τσιλιβιθρα η Σίσσυ δεν κάνει πρωκτικό.
Καλό Σαββατοκύριακο
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.032
Κριτικές
1.245
Like
191.106
Πόντοι
45.465
τώρα live

Κολωνού 11α όροφος Ανίτα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, τατουάζ καρδιά στο στομάχι και στο χέρι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο κλειστό.

Κολωνού 11β Βίκα καστανή χοντρή 2αρι βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 αριστερά Άννα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 δεξιά Μαρία ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα κανονικό σώμα σιλικονατο 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 23 κλειστό.

Κολωνού 23α κλειστό.

Κολωνού 27β Φωτεινή ξανθιά λεπτή μιλφογκιλφ με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 27γ κλειστό.

Κολωνού 27α Ναόμι  μαυρουλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30α Κατερίνα η μελαχρινή μιλφαρα με το μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ με κοντό μαλλί, νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ στο μπράτσο, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β δεύτερος Ρωξανη ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα ωραίο κωλο 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 32β κλειστό.

Κολωνού 32γ κλειστό.

Κολωνού 32α Γκαμπριέλα ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι γυαλάκια,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος δεξιά Αντριανα  ξανθιά νταρντανα γκιλφ με σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Κορινα ξανθιά κοπέλα με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 45 δεξια κλειστό.

Κολωνού 47 ισόγειο Μαρία μιλφ χοντρή με καστανοκοκκινα μαλλιά 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 47 όροφος Φωτεινή  ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι και Λιζα καστανή ψηλή μιλφ με 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 48 Μαρία καινούργια κοπέλα, καστανή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου ανακοινώθηκε.

Κολωνού 53 Ναταλι η Ρωσίδα από την Γερμανία πρώην μοντέλο... Ξανθιά ψηλή μιλφογκιλφ, ψιλοκανονικο σώμα λεπτά πόδια  2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
 

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Μηνύματα
386
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Φυλε smirni στα ίδια μέρη γυρίζαμε  :) δοκιμάστηκε η Μαρία Κολωνού 15 δεξιά παλτουδακι ήταν βαριωταν που ζούσε σχετικά πίπα ήταν ψιλοκαλη με το ζόρι της βάζω την βάση χατιρικως  >:(
 
  • Like
Αντιδράσεις: nec

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Μηνύματα
127
Κριτικές
8
Like
440
Πόντοι
281
Ευχαριστουμε για την πληροφορηση παιδες! :)
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.055
Κριτικές
52
Like
16.687
Πόντοι
10.686
:pipa1: :pipa1: Επιτέλους επέστρεψε η αγαπημένη μου Νατάσσα μετά από σχεδόν 2,5 μήνες  :knockinb: :knockinb: Την επισκέφτηκα σήμερα το μεσημέρι στο Κολωνού-53. Θα δουλεύει εκεί από τις 9 το πρωί, και την απογευματινή βάρδια θα είναι απέναντι στο Κολωνού-48. Εννοείται ότι το service της ήταν φοβερό όπως πάντα, ενώ τα λίγα κιλά που πήρε δεν την χάλασαν, ίσα-ίσα της έδωσαν επιπλέον πιασίματα  :kissass: :kissass:
Πέρασα κι εγώ σήμερα και επιβεβαιώνω για τα επιπλέον κιλά καλοζωίας στην κοιλιά στα όρια του ανεκτού,παραμένει δε πολύ καλή επιλογή στα milf του Μεταξουργείου,τη χάρηκα έστω για λίγο στον ασφυκτικό χρόνο του μαγαζιού.Δουλεύει επίσης η παλιά μελαχρινή χοντρούλα Πάολα.
 

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Μηνύματα
3.222
Like
179
Πόντοι
16
στο πιπινου 118 ποια πουτανακια είναι σημερα απόγευμα βραδυ????
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.032
Κριτικές
1.245
Like
191.106
Πόντοι
45.465
καλησπέρα, είσαι σίγουρος για την μιλψαρα Κατερίνα στο κολωνου 30, επειδή περασα όλα τα προηγούμενα βράδυα και δεν δουλεύει,  κάποιο λάθος κάνεις
ναι φίλε σιγουροτατος, όπως εκεί ήταν και την Τετάρτη το βράδυ την Δευτέρα το βράδυ και όσες φορές πέρασα και εγραψα, όπως ήταν και η Γιάννα νυχτερινή στο Τροφωνιου τις προάλλες που πάλι έκανες παράθεση...
Περίεργο όλα σου τα μηνύματα είναι για cg και τα μοναδικά σου για οίκο ανοχής δύο παραθέσεις σε εμένα για δημιουργία εντυπωσεων ...αρχισατε πάλι ?
 

Dimitriosch13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Μηνύματα
27
Like
16
Πόντοι
0
ναι φίλε σιγουροτατος, όπως εκεί ήταν και την Τετάρτη το βράδυ την Δευτέρα το βράδυ και όσες φορές πέρασα και εγραψα, όπως ήταν και η Γιάννα νυχτερινή στο Τροφωνιου τις προάλλες που πάλι έκανες παράθεση...
Περίεργο όλα σου τα μηνύματα είναι για cg και τα μοναδικά σου για οίκο ανοχής δύο παραθέσεις σε εμένα για δημιουργία εντυπωσεων ...αρχισατε πάλι ?
φίλε μου η Γιάννα από Τρυφωνιου έχει φύγει για Αλβανία και δεν θα ξανά δουλέψει μου είπε η τσατσά (πάντα ήταν απόγευμα, δεν δούλευε βράδυ, όσο για την Κατερίνα Θα ξαναπάω απόψε γιατί μέχρι και προχθές που ήμουνα δούλευε μια αδύνατη.
Οσο γι αυτά για τις εντυπώσεις που γράφεις, δεν θα ασχοληθώ, καλή συνέχεια
 

μακεδόνας

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2018
Μηνύματα
117
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
1
το μεταξουργειο εχει καταντησει μια αηδια και μιση πλεον


πρεζονια σε καθε γωνια

αστεγοι να σου ζητανε λεφτα μαλλον πρεζονια

αλβανους εγκληματικες φυσιογνομιες, σωματεμπορες στα καφενεια

αστεγους ελληνες με ξενους ναρκωμανεις να τσακωνονται για το ποιος θα πιασει το παγκακι να κοιμηθει την νυχτα

και φυσικα της ομαδες ρομα που εχουν μαζευτει και πουλανε γυαλια,αρωματα κλπ

ολα αυτα κανουν την τσαρκα στο μεταξουργειο μη ευχαριστη πλεον

Η οαση της περιοχης το bread factory απεναντι και μερικα καλτ ξενοδοχεια και θεατρα


τερμα το μεταξουργειο απο εμενα.. 

Βαλτε 10 ευρω περισσοτερα να κανετε σεξ σαν ανθρωποι ,δεν θα σας σωσουν εαν κρατησετε 10 ευρω η τα χαλασατε..


;)

με στεναχωρει διοτι δεν θυμιζει σε καμια περιπτωση το παλιο καλο μεταξουργειο..


 

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Μηνύματα
386
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Ποια 10 € μύστη γιατί δεν λες ότι ξετσουτσουνησαν και εκεί και ζητάνε 15€ στα λίγο ανθρώπινα λέμε τώρα δελα;; >:( κι εγώ αν δεν μιλάμε για κάτι εξαιρετικό και γνωστό τεμάχιο δεν ξαναπάω για κασκαντεριλικια
 

Dimitriosch13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Μηνύματα
27
Like
16
Πόντοι
0
φίλε μου η Γιάννα από Τρυφωνιου έχει φύγει για Αλβανία και δεν θα ξανά δουλέψει μου είπε η τσατσά (πάντα ήταν απόγευμα, δεν δούλευε βράδυ, όσο για την Κατερίνα Θα ξαναπάω απόψε γιατί μέχρι και προχθές που ήμουνα δούλευε μια αδύνατη.
Οσο γι αυτά για τις εντυπώσεις που γράφεις, δεν θα ασχοληθώ, καλή συνέχεια
μόλις έφυγα από τρυφωνιου, αυτά που λες δεν ισχύουν, ολόκληρη συζήτηση είχα με την υπηρεσία για την Γιάννα η οποία δεν βρίσκεται στην Ελλάδα και προφανώς και στην τρυφωνιου,
Φαντάσματα βλέπεις και την χαζό ειρωνεία σου στα τσιράκια σου,
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.032
Κριτικές
1.245
Like
191.106
Πόντοι
45.465
φίλε μου η Γιάννα από Τρυφωνιου έχει φύγει για Αλβανία και δεν θα ξανά δουλέψει μου είπε η τσατσά (πάντα ήταν απόγευμα, δεν δούλευε βράδυ, όσο για την Κατερίνα Θα ξαναπάω απόψε γιατί μέχρι και προχθές που ήμουνα δούλευε μια αδύνατη.
Οσο γι αυτά για τις εντυπώσεις που γράφεις, δεν θα ασχοληθώ, καλή συνέχεια
να πάμε και μαζί σαν τους Χιώτες αν θες...
όσο για την Γιάννα (την ξέρω χρόνια την ξέρω πολύ καλά και την έχω πάρει πάνω απο δέκα φορές...)

"Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!
« Απάντηση #110955 στις: 08/09/18, 00:12 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
τώρα live

Τροφωνιου 11 ισόγειο Σάντρα γλυκιά κοπελίτσα με καστανομελι μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα υπέροχο κωλαράκι μικρό βυζι, σε απλό πρόγραμμα και Αλεξια ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι συν βυζι, με πρωκτικο. Η Γιάννα έφυγε την Πέμπτη το πρωί για την χώρα της την Αλβανία λόγω οικογενειακου προβλήματος με απροσδιοριστη ημερομηνία επιστροφής. "

καλά να περνάς
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom