vyzarakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
καποια αλλη αυτη εχει χαλια κριτικη
την εχω παρει την τζωρτζια............ κανα μιλφ εστω με 3 βυζιΝαι εγώ την έγραψα :S :S :S
Στα 10 δεν μου έρχεται κάτι καλό.
Η Τζώρτζια από ιασωνος 30 υπογειο έχει μεγάλα αλλά είναι χοντρή. Δίνει όμως κωλο
Από Φυλής πάρε το σιγουρακι την Αθηνά από φωκ.27 σκαλακια
Φίλε λογικά η Τζούλια από Κολωνού 47 όροφο θα είναι εκεί. Αλλά δεν ξέρω αν σου αρέσει.την εχω παρει την τζωρτζια............ κανα μιλφ εστω με 3 βυζι
Ε γαμω την πουτανα μου με βλέπω να πηγαίνω στις 6 η ώρα πριν από την δουλειά για να γαμησω :SΌΧΙ. Πουθενά αλλού αυτά τα Μαυριδερά Πακιστάνια δεν βρίσκουν στο Μεταξουργείο αυτόν τον 'συνδυασμό πακέτου' καλής ποιοτικής νεανικής εμφάνισης και σχεδόν φούλ πρόγραμμα στα 10 Ευρώ!!!
Μόνο η Ζάνα και η Άννα το προσφέρουν!
Εγώ ήμουν από τους 'τυχερούς' που την Ζάνα και την Άννα τις είχα πρωτοπάρει πολλές φορές και τις δύο,όταν είχαν πρωτοέρθει (στο πρώτο τους 'tour') στα τέλη Απριλίου.Οι γκόμενες είναι θεότρελες και μητρομανείς,ζούνε και αναπνέουν για την πούτσα...λυσάνε γι'αυτήν και κάνουν Άγρια τρελά γαμήσια μέχρι τελικής πτώσης!!!Της Ξεμούνιαζα άγρια θυμάμαι πολύ ώρα κάργα τότε...ψωλίδι κατά ριπάς...Τρελές γαμησάρες με την σκύλα την ΖΑΝΑ♥
Η Αννούλα είναι για gfe light καταστάσεις...love story φάση.![]()
αρχές του μήνα.Καλησπέρα αλάνια. Θυμάται κάποιος να μου πει ποτέ επιστρέφει στις επάλξεις η Μπαρμπορα;
Θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή.Τα έχω πάρει τα κορίτσια παρτουζα 2-3 φορές και μπορώ να πω ότι κάνουνε παρτουζαρες όπως τα λέει ο φίλος.Τσιμπουκαρες και οι δύο μαζί,γλωσσοφιλα και γαμιουντε πολύ δυνατα.Ο χρόνος παραμονής στο δωμάτιο όλες τις φορές ήταν από 10 λεπτά και πάνω χωρίς βιασύνη μπορώ να πω.Τωρα η φάση με τους πακιστανούς που πάνε και στήνονται με τις ώρες με έχει ξενερώσει κι εμένα.Να πω την αλήθεια πάντως σε αυτα τα λεφτά και με αυτές τις υπηρεσίες σίγουρα δεν παίζει κάτι άλλο εκει τριγυρω αντίστοιχο κατά την γνώμη μου.ΌΧΙ. Πουθενά αλλού αυτά τα Μαυριδερά Πακιστάνια δεν βρίσκουν στο Μεταξουργείο αυτόν τον 'συνδυασμό πακέτου' καλής ποιοτικής νεανικής εμφάνισης και σχεδόν φούλ πρόγραμμα στα 10 Ευρώ!!!
Μόνο η Ζάνα και η Άννα το προσφέρουν!
Εγώ ήμουν από τους 'τυχερούς' που την Ζάνα και την Άννα τις είχα πρωτοπάρει πολλές φορές και τις δύο,όταν είχαν πρωτοέρθει (στο πρώτο τους 'tour') στα τέλη Απριλίου.Οι γκόμενες είναι θεότρελες και μητρομανείς,ζούνε και αναπνέουν για την πούτσα...λυσάνε γι'αυτήν και κάνουν Άγρια τρελά γαμήσια μέχρι τελικής πτώσης!!!Της Ξεμούνιαζα άγρια θυμάμαι πολύ ώρα κάργα τότε...ψωλίδι κατά ριπάς...Τρελές γαμησάρες με την σκύλα την ΖΑΝΑ♥
Η Αννούλα είναι για gfe light καταστάσεις...love story φάση.![]()
οπου ακους πολλα κερασια...Ε γαμω την πουτανα μου με βλέπω να πηγαίνω στις 6 η ώρα πριν από την δουλειά για να γαμησω :S
Θα είναι εκεί τέτοια ώρα;
Ε γαμω την πουτανα μου με βλέπω να πηγαίνω στις 6 η ώρα πριν από την δουλειά για να γαμησω :S
Θα είναι εκεί τέτοια ώρα;
Ανακαλώ.Μεσημβρινή
...
Αλκα117
Μόνικα, μιλφ, 7/10
...
Φίλε η Πέπη δουλεύει σε κρυφό οίκο.παιδες ερωτηση ποιο ειναι το πιο φτηνο μπουρδελο αθηνα? και με ποσα?
Να πάει στον Αυλωνα για να παίρνει εξοδοχαρτο να δουλεύειΦωκαιας 25, Στεφανη η γαζελα, νεα κοπελα αψεγάδιαστη με κορμί φαρμακι,γλυκο χαμογελο και κωλάρα να σου φυγει το κλαπέτο.
Μέσα ευγενική,χαμογελαστη,τρακαρισμένη και άπειρη εντελως. Εχω γράψει κριτική ακομα ανεβαίνει.
Ξαναλέω για μαυρη ειναι πολυ ομορφη αλλά πρέπει να περάσει ΣΠΕΝ γιατι δεν το έχει ακομα
Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει η Βικτωρια-Νίκη καυλουσκα στο Κολωνου 32 υπογειο;ευχαριστω
Χτυπάει και διπλοβάρδια,χτες την είδα στη μεταμεσονύχτια εξόρμηση......και 'γω που νομιζα οτι δεν θα ειχε κοσμο λογο βροχης αλλα το Σοφακι με την κωλαρα στο Κολωνου 27 οροφος τρεχει απο δωματιο σε δωματιο!!!
Μαζι με την Φωτεινη ή σκετη??Χτυπάει και διπλοβάρδια,χτες την είδα στη μεταμεσονύχτια εξόρμηση.