Για γ' βάρδια πολύ καλή επιλογή είναι η Αλεξάνδρα από Χωματιανού 11. Υπομονετική, περιποιητική, δε βιάζεται καθόλου και σου φέρεται φιλικά και με σεβασμό, παρέχοντας ένα τίμιο GFE. Φυσικά μην περιμένετε τίποτα φοβερό από εμφάνιση, μιας και είναι λίγο βλαχόφατσα. Respect στο Μασαζονομάχο για την πρόταση.
Όσο για τη Νέλλη που είχα προτείνει χθες, το παίρνω πίσω. Μία φορά που είχα πάρει που ήμουν φορτωμένος κι εκείνη πιο ευδιάθετη, πέρασα σούπερ. Χθες μετά την Αλεξάνδρα είπα να ξαναπεράσω ένα χέρι τη Νέλλη και μου βγήκε όχι απλά ξινό, αλλά μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή. Επειδή έτυχε να μην έχω σηκωμάρες, έδειξε να δυσανασχετεί και μου μίλαγε στα ρώσικα λέγοντας τα δικά της. Ελληνικά και αγγλικά δε μιλάει, οπότε άντε να συνεννοηθείς σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Μόνο no good ψέλλιζε και κάτι not normal. Έκανε κάτι αλλόκοτα όπως να ξαπλώνει, γκρίνιαζε στη γλώσσα της κι επίσης έδειχνε βαριεστημένη. ΞΕΧΑΣΤΕ την. Απλά επειδή είναι καλό μουνάκι, δεν αξίζει όταν δεν μπορείς να συνεννοηθείς και πουλάει τρέλα αντί να βοηθήσει την κατάσταση.