Επισκέπτης
Η Νελια η καινουρια στο Φ109 βγαινει στο σαλονι με τα μουτρα μεχρι το πατωμα. Λες και την ετοιμαζουν για σφαγη. Τσατσα η γνωστη που δουλευει και τις τρεις βαρδιες.
Με τέτοια συμπεριφορά να μην περιμένουν καλές δουλειές και καλές κριτικές!Η Νελια η καινουρια στο Φ109 βγαινει στο σαλονι με τα μουτρα μεχρι το πατωμα. Λες και την ετοιμαζουν για σφαγη. Τσατσα η γνωστη που δουλευει και τις τρεις βαρδιες.
Ευτυχώς που υπάρχουν αυτή και μερικές άλλες νυμφομανείς Ρωσίδες στο Μεταξουργείο,όπως η Γκαλίνα,η Λυδία,η Μαρία,η Νατάσα κ.ά,και αξίζει τον κόπο η κατάθεση σπέρματος και ευρώ!Τώρα το πρωί Μετάξι 6.00 πηρα την Άντζελα, Ελληνίδα Ιάσωνος 46 το πρώτο, δεν είναι κακή με φουλ πρόγραμμα.
Μετα 6.30 πηρα Φωτεινή Κολωνού 27 όροφος, πολύ καλή οπως πάντα, ζει για τον πουτσο η γυναίκα.
Καλα γαμησια συναγωνιστές.
Συμφωνώ μαζί σου παίκτη!"Τιποτα το ιδιαίτερο σαν σύνολο" ...η ... Τζένη !!! Ελεος ,αν αυτη η ωραία κοπέλλα είναι "τίποτε το ιδιαίτερο" , τότε οι αντροπρόσωπες και αχλαδοκώλες ελληνίδες ( 85 0/0 του συνόλου) θάπρεπε να πάνε να αυτοκτονήσουν ομαδικά ...
Όντως έτσι βγαίνει όπως λες.Το ρίσκαρα και πέρασα.Πίστευα ότι θα φάω φόλα αλλά μέσα είναι κάλη.Αν τις φερθείς ανθρώπινα σε αποζημιώνει.Έχω στείλει για δημοσίευση κατατοπιστική κριτική.Η Νελια η καινουρια στο Φ109 βγαινει στο σαλονι με τα μουτρα μεχρι το πατωμα. Λες και την ετοιμαζουν για σφαγη. Τσατσα η γνωστη που δουλευει και τις τρεις βαρδιες.
Ευτυχώς που υπάρχουν αυτή και μερικές άλλες νυμφομανείς Ρωσίδες στο Μεταξουργείο,όπως η Γκαλίνα,η Λυδία,η Μαρία,η Νατάσα κ.ά,και αξίζει τον κόπο η κατάθεση σπέρματος και ευρώ!
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο μου παρουσίασαν μία κοπέλα σαν καινούρια με κώλο στο πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.Λεπτή,με μαλλιά καστανά προς το καρέ.Εμφανισιακά ήταν στο στυλ της Τζέσης από την ίδια αλυσίδα Φωκαίας 19-Φυλής 69.Δεν το αποκλείω να ήταν και η ίδια αλλά πάνε να την πλασάρουν σαν καινούρια.Μου την παρουσίασαν νομίζω σαν Σόφη.
Θα πάς μετά τις 6 το απόγευμα Κολωνού 45(στο αριστερό μαγαζί με τον μακρύ διάδρομο) και θα δείς την 'Μαρίνα'.
[size=14pt]19 χρονών κοριτσάκι από την μαμά ρωσία![/size]
[size=14pt]Πανέμορφο babe face πρόσωπο,κατάλευκο δέρμα,μακρύ ίσιο καστανόξανθο μαλλί ,αδύνατο μοντελέ σώμα,1.75 ύψος,2άρι ωραίο βυζί,και ωραίο εφηβικό κωλαράκι...[/size]![]()
#Η μικρή είναι 'school girl' φάση...
ΥΓ: Και όλα αυτά με 10 ευρώ!!!![]()
![]()
Καλησπερα παοδια, συναντηση πριν μια ωρα με την Νέλη στο Φυλής 109β πολυ μετριες εντυπωσεις την σωζει το νεαρο της ηλικίας και το μικρο της μεγεθος, ειχε συνεχομενα δωματια και την Καρινα μεσα στα νευρα. Θα δωσω κρητική. Καλό Σαββατοβραδο σε όλους παιδια.