Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (2 μέλη και 79 επισκέπτες)

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
551
Κριτικές
17
Like
2.012
Πόντοι
496
1η πρωινή βάρδια
Λιοσίων 73Β όροφο η γνωστή ξανθιά Ηλέκτρα
Λιοσίων 73Α η Μπιάνκα και η Κωνσταντίνα
Χωματιανού στον όροφο η μουνάρα Αντριάνα με τα βυζάκια της έξω και ένα ροζ στριγκάκι. Άκουγα δυνατά γαμήσια να πέφτουν στο δωμάτιο και όλα γεμάτα. Ακαπάκοτο τσιμπούκι, 69, γλωσσόφιλα στο πρόγραμμα.
2η απογευματινή βάρδια
Φυλής 65 κάτω η αδύνατη Ρόξι και η μαυρούλα Μπιούτι που χαιρέτησε όλους τους συναγωνιστές δια χειραψίας.
Φυλής 56 ήταν η Ρωσίδα Τάνια και η τσατσά έδιωχνε τους σκουρόχρωμους που έμπαιναν. Έκατσα από τις 17:25 και περίμενα ένα 20 λεπτό τουλάχιστον. Τελικά δεν την είδα γιατί έκλεισε το μπουρδέλο για λίγο. Είδα ότι η κοπέλα ενώ βγήκε ο πελάτης, φώναξε την τσατσά και της είπε να φέρει νερό γιατί απ' ότι κατάλαβα δεν αισθανόταν καλά. Επίσης ήρθε και η τσατσά από το δίπλα μπουρδέλο και είδα την κοπέλα να κατευθύνεται στην κουζίνα κλαίγοντας.
Διδύμου 7α ήταν η Νάνσυ που πήρα πριν λίγες μέρες στο Χωματιανού.
Τελικά γάμησα στο Χωματιανού τον όροφο την πιτσιρίκα Αλεξάνδρα που θα ανεβάσω κριτική αργότερα...
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Πριν λίγο στην Κολωνού μαζί με τον Επιρρεπή...


Στο Κολωνού 30 όροφος,στο επάνω μαγαζί,καινούρια κοπέλα!
Και το όνομα αυτής,Αναστασία!
Πιπίνι καστανό,κοντούλικο.
Νόστιμη φατσούλα η πιτσιρίκα και δίχως να είναι σαμιαμίδι έχει καλό σωματάκι-με χαρακτηριστικό της το ωραίο ζουμερό και στητό στήθος με προκλητικά μυτερό βυζορωγίδι.

Ξέρω,μεγάλη η περιγραφή αλλά 15 ευρώ είναι αυτά-οπότε βγάλτε ένα τάληρο να ζευγαρώσει με το κοκκινάκι...

Στο κάτω μαγαζί,ήταν η Γκάμπυ,ψιλοαγνώριστη με καινούριο μαυροβαμμένο μακρύ μαλλί-τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια,δηλαδή κοντούλα με τα πιασιματάκια της,γενικά συμπαθητική.
Την ώρα που έφευγα έμπαινε η ψηλή μιλφάρα Άννα με κοντό μαλλί αλά Μάρω Κοντού,εντυπωσιακη με τα κολάν της και τις μπότες της ψηλά-ως το λαιμό ένα πράγμα...

Το Μαράκι στο Κολωνού 30 ισόγειο,είναι από τα πιο νόστιμα κοντοπούτανα πιπινοειδή,έκανε και το μαλλάκι της καστανό,στα ίδια ωραία το σώμα της-χειμωνιάτικα είναι μαυρισμένη στο μπάνικο κωλί της.

Η Φλώρα,στο Κολωνού 32 υπόγειο,σήμερα που την πρόσεξα καλύτερα,είναι τσολιάς-φέρνω στο μυαλό μου κάποιο αντίστοιχο κομμάτι στη Φυλής αλλά...μπα...
Μελαχροινή πιτσιρίκα,ψηλή,όμορφο πρόσωπο,με κορμάρα-απίθανος ψηλοκάπουλος κώλος!

Η Μισέλ στο Κολωνού 15 δεξιά,είναι από τα τελευταία  πυροβολικά στην κατηγορία βαρύς βυζοοπλισμός!
Μελαχροινή,με όμορφη-πονηρή ξεπετοφατσούλα,ωραίο κορμί γενικά,κάποια στιγμή είχε στεγνώσει-τώρα έχει πάρει λίγο στην κοιλιά αλλά οκ,με αυτούς τους βύζους τα ξεχνάς όλα!
Στα 15 ευρώ και εδώ...

15 ευρώ ζητάει στο Κολωνού 11 ισόγειο και η Έλενα.
Νέο φρούτο,μελαχροινό πιτσιρικοειδές,ψηλή νταρντανοπούλα,δεν τη λες κακή στο πρόσωπο,βγήκε και ήταν συμπαθητικά αμήχανη.
Σώμα;Ψιλοατσούμπαλη κατάσταση με ακανόνιστο κυτταριδοκώλο.

Στο Κολωνού 15 αριστερά,η Άννα η μελαχροινή σκίνυ ξεκίνησε κοριτσάκι και έχει εξελιχθεί σε ωραίο θηλυκό:
Καλό κορμί,προκλητική ματιά,πορνοσταρικά εσώρουχα-το μενού συμπληρώνουν τα σέξυ  γυαλιά της!
Τελειωτικό στο στήθος η Αννούλα.

Η Λάουρα στο Κολωνού 11 όροφος,είναι μια συμπαθέστατη χωριατοπούλα:
Επαρχιακή ψιλοσκληροτράχηλη φάτσα,με το σαγώνι της να την κάνει πιο αντρογύναικα.
Κόψτε λοιπόν κεφάλι,μη πετάξετε τα αθώα μάτια της και σίγουρα κρατήστε το ωραίο αδύνατο σωματάκι της.

Η Νατάσα στο Κολωνού 11 υπόγειο,ξαναβαπτίστηκε σε Εύα...
Κάτι ότι το Νατάσα δεν ταιριάζει σε "Τουρκάλα",κάτι το ότι σαλονάρει με την αμφίεση της συνονόματης πρωτόπλαστης,κατακυρώθηκε το νέο όνομα.
Καυλοράπανο,με ασύμμετρα κοντό μαλλί που την κάνει πιο προκλητική,δεν έχει βυζί,έχει τα υπόλοιπα,έχει και την σπιρτάδα για να σε χώσει στο δωμάτιο δίχως να το καταλάβεις!
Η Αννούλα που τον τελευταίο καιρό είναι μαζί της,έχει θηλυκή φάτσα,ξεχωρίζει το σκιστό μάτι της αλλά έχει αρχίσει και ξεφεύγει στο σώμα.
Και πριν είχε τα πιασιματάκια της,της πήγαιναν,τώρα γέμισε περισσότερο και απότομα.
Ίσως γίνομαι κουραστικός αλλά είναι από τις τιμιότερες περιπτώσεις...

Στο Κολωνού 27 ισόγειο,η Στεφανία μία παίρνει κιλά-μία αφήνει,τώρα είμαστε στην δεύτερη και ωραία κατάσταση.
Χρώματα σκούρα,τσιγγανοειδή,σκιστομάτικο πονηρό πρόσωπο και είπαμε αδυνατισμένη με λίγες αλλά ωραίες καμπύλες να της έχουν απομείνει.

Κολωνού 27 υπόγειο κλειστό και ερημωμένο με την Άννα με την...γαλλλική μύτη να παίρνει το δρόμο της σκληρής πουτανοξενιτιάς για Γερμανία...

Στον όροφο του 27,πολλά τα σκαλιά αλλά ωραίο μιλφάκι η Σοφία παιδιά!
Ξανθιά,λευκόσαρκη,δεν έχει ύψος,βγαίνει με υφάκι ψιλο-υπεροπτικό-προκλητικό για τιμωρία!
Έχει τους χυμούς της και σε κώλο και σε βυζί,ξέρει ότι αυτά είναι τα ατού της και τα τονίζει κατάλληλα συνήθως με ένα ολόσωμο δικτυωτό.

Την Αντελίνα στο Κολωνού 23 ισόγειο,την ακούσαμε αλλά δεν την είδαμε-μας ξέρει,την ξέρουμε,γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια οπότε...χαρήκαμε και λοιπά σχετικά...

Αυτά!
 

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Μηνύματα
372
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Εφιστω την προσοχη ολων σας...

Αυτο που αναφερει ο παραπανω ως "κοριτσακι" ειναι οντως κοριτσακι (χωρις εισαγωγικα)!

Κανονικα θα 'πρεπε να καλεσω την αστυνομία, αλλά δεν το εκανα.

Αν την ξαναπετυχω εκει περα, ή σε οποιοδηποτε αλλο οικημα της Φυλης, δεσμευομαι να το κανω.
αν εννοείς ότι είναι ανήλικη και αυτό σε σοκάρει , δεν καταλαβαίνω σε τι θα ωφελήσει ... η αστυνομία  την στιγμή που δεν ξέρεις αν το κάνει με την θέληση της , η  στη κρίση της έχει την ωριμότητα που πρέπει , επομένως αυτό που θα κάνεις δεν θα βοηθήσει την ίδια , αλλά μονό θα ηρέμηση εσένα .... από την άλλη αν θα θέλεις να ασχοληθείς προσωπικά πιο ουσιαστικά για αυτή ... η εμπλοκή σου πιθανόν να σε φέρουν σε κίνδυνο , αν δεν επιθυμείς κατι τέτοιο καλύτερα είναι να σιωπάς .........
 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Μηνύματα
7.607
Like
2.908
Πόντοι
506
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:

- Κεραμεικού 13 υπόγειο: Άννα, καυλιάρικο πουτανάκι. Την είχα πάρει και την περασμένη βδομάδα ενώ παλιότερα εκδιδόταν στο Κολωνού 11 υπόγειο. Το σημερινό μου γαμήσι αφιερώνεται στα μουνάκια του nik1410 και του rigormortis.  :-*
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056
1.Ωραια η Αναστασια απο Κολωνου 30β , αλλα η τσατσα που ηταν παλια τσατσα της Αννα Κου στη Φωκαιας , ανακοινωσε 15 ευρω! Κ η Γκαμπριελλα απο τον ιδιο οικο θελει 15 ευρω! ΕΛΕΟΣ!

2.Ωραια ειναι κ η καινουργια Ντιανα απο Κολωνου 11 οροφο αλλα εκανε ψυχρο σαλοναρισμα! Στα 10 ευρω αυτη.Για φολα ομως την εκοψα! Παντως εχει πολυ ομορφο προσωπο!

3.Ειδα κ την καινουργια Μαρια στο νεο Λιοσιων 73 οροφο.Μοιαζει πολυ με την Μαρια απο Φυλής 67 τα πρωινα! Δεν ξερω αν ειναι η ιδια.Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο.Ωραιο ψιλη πουτανα με μακρυ κοκκινοπω μαλλι που ειχε σε κοτσιδα , ομορφο γλυκο προσωπο , καλο αδυνατο κορμι με ενα τατου στο μπουτι.Περιπου 25 χρονων δειχνει.

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
 

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Μηνύματα
1.590
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Σήμερα το μεσημέρι στο Μετάξι:

- Κεραμεικού 13 υπόγειο: Άννα, καυλιάρικο πουτανάκι. Την είχα πάρει και την περασμένη βδομάδα ενώ παλιότερα εκδιδόταν στο Κολωνού 11 υπόγειο. Το σημερινό μου γαμήσι αφιερώνεται στα μουνάκια του nik1410 και του rigormortis.  :-*
Είναι μία κοντή μελαχρινή που  έχει και ένα παιδί; Τίμια επιλογή.
 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Μηνύματα
7.607
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Αυτή την ώρα Φώκαιας 24 όροφος Κέλυ ξανθιά με γυαλιά μέτριο σώμα ορεξατη στο σαλόνι η υπηρεσία είπε πως είναι Ελληνίδα
Φυλής 109ισογειο Αλεξάνδρα νεαρή πολύ όμορφη κοπέλα καστανοξανθο μαλλί ότι καλύτερο είδα τον τελευταίο καιρό πολύ προσέλευση στο μαγαζί δωμάτια συνεχόμενα
Λιοσιων73 όροφος ανακαινισμένο Έλλη ξανθιά κοντή μέτρια, Κλεοπάτρα μελαχρινή ψηλή αρκετά καλή
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Καλημέρα,
Ενημέρωση για την χθεσινή απογευματινή βάρδια στα λίγα σπιτάκια που πέρασα.
Φυλής 109Β ήταν η καινούρια Αλίνα,Ρωσόφωνη κοπέλα,λεπτή,με μαύρα μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της.Δοκιμάστηκε με πολύ καλές εντυπώσεις.
Στο Φυλής 84 στον όροφο δύο κοπέλες η πρώτη ήταν η Δανάη πρώην Πωλίνα απο τα Διδύμου 20-22.Κοντή,σώμα με λίγα πιασίματα,μαλλιά καστανόξανθα στο ύψος των ώμων της με ελεύθερο στοματικό.Η δεύτερη κοπέλα ήταν η Τζόυ πρώην Τζώρτζια από το Φυλής 84,Φωκαίας 25 ισόγειο.Σώμα κανονικό με μακριά ξανθά μαλλιά και πρωκτικό.
Στο Φυλής 69 στον όροφο ήταν η μιλφ Ελένη,μάλλον Αλβανέζα,ψηλή,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα,μαλλιά ξανθά σγουρά σε στυλ αφάνα πάνω απο τους ώμους.Σχετικά καινούρια η μιλφ αυτή.Εμφανισιακά φέρνει αρκετά στο στυλ της Εύας που είναι πρωινά.Κανονικό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν η Μαρία,σώμα κανονικό,καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και πρωκτικό στο πρόγραμμα της.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο ήταν δύο κοπέλες η καινούρια Ρώξυ,λεπτή,με λευκό δέρμα,μαύρα μακριά μαλλιά με σκουφάκι Άγιου Βασίλη λόγω των ημερών.Σε ελεύθερο στοματικό.Η δεύτερη ήταν η μαύρη Μπιούτη,εύσωμη με αρκετά πιασίματα ,μαλλιά καστανόμαυρα σγουρά αφανέ πάνω απο τους ώμους.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 65 στον όροφο ήταν η Εμμανουέλα,παλιά καραβάνα,αθίγγανη Ρουμάνα,λεπτή,με μαλλιά καστανόμαυρα ίσια μακριά.Σε κανονικό πρόγραμμα.Έτσι για την πορνική ιστορία,είχε ξεκινήσει τη σταδιοδρομία της θυμάμαι απο τα Φυλής 92 και Φυλής 134 ισόγειο με αρκετά "ρομαντικά" προγραμματάκια πριν καταλήξει στο πιο τυπικό πρόγραμμα της.
Στο Φυλής 61 σε ντουέτο η Αλέξια,λεπτή,με μαλλιά μαύρα μακριά και η Αννίτα,με δέρμα μελαμψό,μαύρα μακριά μαλλιά,λίγο πιο εύσωμη απο την Αλέξια.Σε κανονικό πρόγραμμα αμφότερες.
Στο Φωκαίας 17 στο ισόγειο η Φελίτσια,κοπέλα λεπτή,με μαλλιά μαύρα σχεδόν στο ύψος των ώμων της.Η γνωστή που είχε ξεκινήσει από το Κολωνού 23 ισόγειο.Σε κανονικό πρόγραμμα. Ο όροφος κλειστός.
Στο Φωκαίας 19 στο ισόγειο η μιλφ Άννα,σώμα με πιασιματάκια,μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της.Σε πρωκτικό.
Στο Φωκαίας 25 στον όροφο ήταν δύο κοπέλες, η πρώτη ήταν η Ζάνα από το Φυλής 109Β και στην συνέχεια Διδύμου 7.Σώμα κανονικό,μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της, δέρμα λευκό,τατού ο τίγρης στην ωμοπλάτη.Σε ελεύθερο στοματικό.Μαζί της ήταν μία καινούρια κοπέλα,Ρωσόφωνη και αυτή,κοντή,λεπτή,με μαλλιά καστανά κάτω απο τους ώμους,χάνει κάπως στο πρόσωπο.Με όνομα Κατερίνα. Υποθέτω ότι πρόκειται για την καινούρια κοπέλα απο Φυλής 109Β που γράφηκε στην ενημέρωση μιας και εγώ δεν την είχα δει. Αν είναι αυτή σε καμία περίπτωση δεν μου φάνηκε ανήλικη.Την δοκίμασα με πολύ καλές εντυπώσεις.Ελεύθερο στοματικό και αυτή στο πρόγραμμα.Τελειώνεις στο σώμα της.
Στο Διδύμου 16 στο υπόγειο η μιλφ Ντιάνα,λεπτή,με μαλλιά καστανά κάτω απο τους ώμους της.Πρόγραμμα δεν ανακοινώνεται ανοιχτά στο σαλόνι αλλά κατόπιν συνεννόησης κάνει ελεύθερο στοματικό.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο, ήταν η Άνκα δηλαδή η Αλέξια-Αλεξάνδρα από τα Αλκιβιάδου 16Β,Γ και Τροφωνίου 11 ισόγειο.Γεματούλα με μελαμψό δέρμα και μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Τζούλια,μιλφ Ρωσώφωνη απο Διδυμου 27 και προσφάτως Διδύμου 18 ισόγειο.Γεματούλα,με όμορφο πρόσωπο.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό. Το Αλκιβιάδου 16Γ κλειστό.
Κατέβηκα και στο Μεταξουργείο γιατί ήθελα κάτι να τσεκάρω ακόμα.
Στο Κολωνού 45 στο ισόγειο δεξιά ήταν η παλιά καραβάνα Ντάνα,σώμα με πιασιματάκια,μαύρα μαλλιά προς το καρέ,πρόγραμμα απλό.
Στο Κολωνού 45 εξώπορτα αριστερή μαγαζί δεξιά του διαδρόμου η Καρολίνα,κοπέλα γεματούλα με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά σε κανονικό πρόγραμμα.Ευθεία στο βάθος η Ρωσόφωνη μιλφ Ναταλία,σώμα με λίγα πιασιματάκια,μαλλιά ξανθά καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Κολωνού 32 στο υπόγειο καινούρια κοπέλα,ψηλή,σώμα κανονικό με όμορφα πιασιματάκια,μαλλιά μαύρα αλογοουρά,στήθος τριάρι.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 2 στον όροφο δύο μιλφ.Η πρώτη και λίγο πιο ώριμη ήταν η Ελένη,Ρωσόφωνη,γεματούλα με μαλλιά ξανθά πάνω απο τους ώμους και η δεύτερη ήταν η Τζένη μάλλον Αλβανέζα,σώμα με λίγα πιασίματα,μαλλιά ξανθά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Τέλος ανέβηκα και στον όροφο του Κολωνού 11.Δύο κοπέλες εκεί η Λάουρα, καινούρια,Ρωσόφωνη,ψηλή,με μακριά καστανά μαλλιά,τραχύ πρόσωπο,όμορφο σώμα κανονικό.Και η δεύτερη ήταν η επίσης καινούρια Ντιάνα,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,πρόσωπο σχετικά τραχύ και αυτή.Σαν αδελφούλες με την Λάουρα.Πρόγραμμα κανονικό και για τις δύο κοπέλες.Και οι δύο μου άρεσαν εξίσου. Δοκίμασα την Λάουρα, με σχετικά καλές εντυπώσεις.
Καλές γιορτές!
 

apolonas1

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Μηνύματα
8.440
Κριτικές
9
Like
786
Πόντοι
146
ποια ειναι η ποιο αδυνατη που παιζει αυτην την στιγμη στα μπουρδελα???την βοηθεια σας!!
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.154
Κριτικές
496
Like
62.098
Πόντοι
39.662
Στο Φυλής 65 στον όροφο ήταν η Εμμανουέλα,παλιά καραβάνα,αθίγγανη Ρουμάνα,λεπτή,με μαλλιά καστανόμαυρα ίσια μακριά.Σε κανονικό πρόγραμμα.Έτσι για την πορνική ιστορία,είχε ξεκινήσει τη σταδιοδρομία της θυμάμαι απο τα Φυλής 92 και Φυλής 134 ισόγειο με αρκετά "ρομαντικά" προγραμματάκια πριν καταλήξει στο πιο τυπικό πρόγραμμα της.

Πρώτη φορα που γαμησα Εμμανουελα νομίζω ηταν το 2009 την ειχα παρει στο Δδυμου 18 με ελεύθερο στοματικο και πρωκτικό..Της ειχα σκισει το κωλαντερο.
Ειχε και πιρσινγκ στα μουνοχειλα.
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.154
Κριτικές
496
Like
62.098
Πόντοι
39.662

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Μηνύματα
2.057
Κριτικές
7
Like
3.763
Πόντοι
736
Τα κορμιά στην Διδύμου σήμερα στην βόλτα μου το μεσημεράκι ήταν όπως τα γουστάρω σε σωματότυπο και φάτσα.

Στο 27 Αλίκη & Βικτώρια
Στο 22 Λουτσία
Στο 18 Αλέξια & Αλεξάνδρα
Στο 16Α Κρίστι

:dancing:
 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Μηνύματα
7.607
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 46 αριστερά: Μαρία και Ντιάνα. :-* Πήρα πάλι τη Ντιάνα, πολύ γλυκό κορίτσι κι ας έχει αρκετά περιττά κιλά.
Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στο μουνί της νέας γαμιόλας του site Arturo Bandini. Φα φας καλά κι εσύ. :fuck2:

Σημείωση: Η Ντιάνα θα απουσιάσει για μερικές εβδομάδες γιατί θέλει να κάτσει στο σπίτι της και να ξεκουραστεί. :-*
 

mentas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Μηνύματα
36
Κριτικές
16
Like
220
Πόντοι
10
Στην πρωινη βάρδεια είδα τις εξής:
Πιπινου 118 Ναταλια και Όλγα
Αλκαμενους 113 Αλινα και Τατιάνα
Αλκαμενους 117 η Αννα
Περγάμου και Αχαρνων η Γιασμιν
Ρεμουδου 20 η Λωρη
Ρεμουδου 21 οροφος μια Αννα με κωλαρα, αν κάποιος ξερει ας μας πει
φυλης 134 υπογειο Ηλεκτρα ελληνιδα
Φυλης 134 μια μελαχρηνη με πιασιματα, ωραια αλλα πολυ ξινη, μαλλον φολα αλλα ας μιλησει καποιος που την ξερει
Φυλης 109 ισογειο Μαρια, ρωσιδα με μπουταρες και ωραιο κωλο, βαθυ λαρυγγι ελεγε η τσα2, την δοκιμασα μια χαρα τον παιρνει ολο μεσα στο στομα.
φυλης 109 οροφος μια ξανθια με πλαστικο βυζι φουλ προγραμμα.
Μαγνησιας 11 η Σουζυ η βραζηλιανα
Καλυμνου οροφος 3 κοπελες, η Χριστινα, η Ολγα και η Κατερινα με το αγορε μαλλι.
 
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Ρεμουδου 21 οροφος μια Αννα με κωλαρα, αν κάποιος ξερει ας μας πει  

Αν είναι μια ψηλή με καστανό μακρι μαλλί που έχει έρθει τώρα τελευταία στο μαγαζί αυτό, πρόκειται για μια κοπέλα που είχε δουλέψει πριν δύο χρόνια στο βέργας3 και τότε είχε ξανθό μαλλί πάντως  ήταν πολύ τίμια στο δωμάτιο
 
  • Like
Αντιδράσεις: mentas
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom